Ahh görümce ahhh

nefise3

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2011
144
27
98
Mrb arkadaslar buraya uzun zamandır konu açmamıştım ki dahada açmayı düşünmüyordum çünkü bi defa görümcem hakkında konu açmıştım beni yerden yere vurmuşlardı yani pişman etmişlerdi kısacası ama neyse şimdi ise sadece içimi dökmek için açıyorum konularımı okuyanlar bilir eşim ve ailesi ile bi takım tatsızlıklar yaşamıştık görümcem de kendini olaya dahil etti kavgalar çeneleşmeler vs neyse geldi geçti çok şükür eşimle aramda iyi ailesiyle ama lakin bu görümce herzamanki gibi yine canımı sıkmaya devam ediyor onunla görüşmüyordum 2 senedir durduk yere beni arayıp küfür ettiği için ama bugün bayramdı ve eşiylede boşanma arifesindeydi bayram vesilesiyle aramızdaki bu küslüğü sona erdirmek istedim eşime ablasıgile gitmek istediğimi söyledik ve gittik de gitmez olaydım gider gitmez bir soğukluk hissettim sonra laf sokmalar işte kilo almışsın da tanıyamadım da bu gibi iğnelemeler neyse bunları takmadım zaten sonra kendisi ile mutfağa gittik birden bana dediki ne işin var burda nasıl yani dedim diyoki eşimle boşanıyorum diye keyifleniyosun ve bu halimi görmeye geldin dimi dedi ne diyosun abla sen dedim diyoki senin niyetin barışma filan değil benim bu halime sevindiğin için geldin neden bugüne kadar barışmak istemedinde bugün geldin ben tabi sinirden deliriyorum allah belanı versin dedim çıktım mutfaktan birden bağırmaya başladı defol evimden diye eşim bu konuştuklarımızı duymadı bağırdığını duyunca mutfağa koştu noldu abla diye senin bu karın benim bu halimle dalga geçio dedi eşime ne diodun sen dedim lafı ağzıma tıkadı defolun dedi ve çocukları alıp çıktık eve geldik şuan eşim bana kızgın konuşmuyo benimle neden böyle yaptın diye benim suçum olmamasına rağmen beni eşimin gözünde bu duruma düşürdü naptım ben ona neden böyle yapıyo eşimi nasıl inandıracağım kendime bilmiyorum:43::43:

Ya canım olayı sen buraya yazmak yerine eşinin kafasına vura vura ona anlatsana.. ne demek sana kızgın,sen onu götürmüşsün işte.. Allah'ım ya. Böyle insanlar kaldı mı gerçekten, hadi onu geçtim eşin sorgusuz sualsız sana tavır mı aldı? cok garip.. bence otur durumu anlat,eger inanmayıp tavrını hala sürdürürse yapacak bişey yok. sana inanması gerekiyor

Ah canım ahh denemedimmi ama bana diyoki zaten sen ablamı bir türlü sevemedin benide sinirlerim bozuk kendimi ifade edemiyorum savunamıyorum kendimi ama bana neden böyle yaptı görümcem anlamıyorum yani bu kadar da ileri gideceği aklıma gelmezdi zaten cazgır bir tipti bu boşanma olayı falan da iyice zıvanadan çıkarmış kadını :47:

Kari-koca birbirinizin lafina da mi inanmiyorsunuz? Cok ilginc.
Oldugu gibi anlatirsin sakince, kotu niyetli olmadigini,iyi niyetle yaklastigini ama ablasinin yanlis dusunup sinirlendigini filan... Ama aranizda guven sorunu varsa zor. Lafina bile inanmayip art niyet ariyorsa isin zor yani. Yapilacak birsey kalmiyor.
Ablasina inaniyorsa ablasi anlatsin oldugu gibi aranizda gecenleri madem.

Yorumun için çok tşkler arkadaşım eşimle birbirimize güveniriz ancak eşim ablasıyla olanlardan dolayı ona çok kızgın olduğumu biliyor ve yine öfkeme yenildiğimi düşünüyor malesef ben öfkelenince öfkemi kontrol edemiyorum o sorunum var yani ablasınında yaşananları olduğu gibi anlatması imkansız

Görümcen kötü günler geçiriyor
Zaten hiç bi zaman aranız iyi değilmiş
Olayların da etkisiyle belki böyle düşündü ve düşündüğünü söyledi
Ama sen niye Allah belanı versin dedin ki ?
Beddua hiç hoş olmamış
O zaten yeterince zor bir durumda

Eşin de her duyduğuna inanıyorsa asıl sen onunla konuşma
Yarın bir gün biri sana iftira atsa demek, hemen inanacak
O ne biçim 'eş' kavramı öyle

Bir ailenin içinde sevmediğin dayanamadığın insan olması o kdar zor ki....Hele bir de sinirlenince kendini çok iyi ifade eden cazgır biri değillsen işin daha zor....Ben de öyle çok konuşkan biri değilimdir sinirlenince sinirden kendimi ifede edemem bile...

Ben de eltiyle aynı sorunları yaşıyorum...Hiç suçum olmadığı halde geçenlerde tehdit etti beni.....Ama bir şeyi iyi anladım...Yok bayrammış yok seyranmış yok kötü günmüş....Artık hiçbirinde görüşmek istemiyorum...Çünkü ne olursa olsun değişebilecek bir insan olduğuna inanmıyorum.Öncesinde geçen bayramda barıştık.Hatta kötü düşündüğüm için kendime kızmıştım , kendimi parçalamıştım....

Böyle cazgır insanlar su yüzüne çıkmayı iyi biliyor...Eşim bana inanmak istese de yüzünde yine mi ifadesini görünce çok üzülüyorum...Onun için ne böyle insanlarla muhatap ol ne canını sık...Hiçbir şekilde görüşme....İnan bayramda seyranda da değişmiyorlar..Huylu huyundan vazgeçmiyor...Daha beter oluyo ama daha iyi olmuyo..Zaten değişirse onun sana gelip özür dilemesi lazım...

Birisi sana bayram günü gelmiş ama iyi niyet ama kötü niyet...Sanki içindeki niyeti mi okumuş... Düşman bile gelse evimize üzerimize düşen ev sahipliğini yapar..Mesafeli duracaksak yine ondan sonra durarız.... Eşine gelince kapat konuyu gitsin... Eşler kendi ailesi ve eşiyle olan konulardan çok sıkılıyorlar... Konuyu kapat kesinlikle görüşmek istemediğini ve iplerin koptuğunu anlat...

Çok zor bir süreçç....Evliliği en çok yaralayan konular eşinin ailesiyle olan kavgalar...iyi bilirim...Ben de çok yıprandım ve artık zorunluluklar dahilinde görüşüp...Birkaç kelime ve cümleyle geçiştiriyorum... Kelin ilacı olsa da hep birlikte sürünsekkk

Bir ailenin içinde sevmediğin dayanamadığın insan olması o kdar zor ki....Hele bir de sinirlenince kendini çok iyi ifade eden cazgır biri değillsen işin daha zor....Ben de öyle çok konuşkan biri değilimdir sinirlenince sinirden kendimi ifede edemem bile...

Ben de eltiyle aynı sorunları yaşıyorum...Hiç suçum olmadığı halde geçenlerde tehdit etti beni.....Ama bir şeyi iyi anladım...Yok bayrammış yok seyranmış yok kötü günmüş....Artık hiçbirinde görüşmek istemiyorum...Çünkü ne olursa olsun değişebilecek bir insan olduğuna inanmıyorum.Öncesinde geçen bayramda barıştık.Hatta kötü düşündüğüm için kendime kızmıştım , kendimi parçalamıştım....

Böyle cazgır insanlar su yüzüne çıkmayı iyi biliyor...Eşim bana inanmak istese de yüzünde yine mi ifadesini görünce çok üzülüyorum...Onun için ne böyle insanlarla muhatap ol ne canını sık...Hiçbir şekilde görüşme....İnan bayramda seyranda da değişmiyorlar..Huylu huyundan vazgeçmiyor...Daha beter oluyo ama daha iyi olmuyo..Zaten değişirse onun sana gelip özür dilemesi lazım...

Birisi sana bayram günü gelmiş ama iyi niyet ama kötü niyet...Sanki içindeki niyeti mi okumuş... Düşman bile gelse evimize üzerimize düşen ev sahipliğini yapar..Mesafeli duracaksak yine ondan sonra durarız.... Eşine gelince kapat konuyu gitsin... Eşler kendi ailesi ve eşiyle olan konulardan çok sıkılıyorlar... Konuyu kapat kesinlikle görüşmek istemediğini ve iplerin koptuğunu anlat...

Çok zor bir süreçç....Evliliği en çok yaralayan konular eşinin ailesiyle olan kavgalar...iyi bilirim...Ben de çok yıprandım ve artık zorunluluklar dahilinde görüşüp...Birkaç kelime ve cümleyle geçiştiriyorum... Kelin ilacı olsa da hep birlikte sürünsekkk

Canım benim yaa yorumun için çol sağol haklısın işte bende hem bayram vedilesiyle hemde zor günler geçiriyor diye yanına gitmek istedim pişman etti artık bayram şu bu yok kesinlikle görüşmeyeceğim kendisi kötü kalpli ya benide öyle zannediyo derler ya kimin kalbi nasılsa karşısındakinide öyle düşünürmüş ben aynı dırumda olsam eminim keyiflenirdi kendisi eşimle aramı yine açmayı da başardı allah ıslah etsin

zor günler geçiriyor zaten ister istemez bir gerginlik vardr.sana patlamış.bir daha yüzyüze gelirsen sesini kaydet al de kocana.o da ablasını bılıyordur da zor günlerinde diye bir şey diyememiştir.sen en güzeli bi araya gelme canım bi kişiyle iyi olcam diye bu kez tüm sülaleyle kötü olursun.boşver benm arkadaşımın başına geldi buna benzer durum.sonradan görümcesi kendi değişti.bırak seni kötü bilsinler eşinle huzursuzluk yaşayacağına....

Görümcen öyle düşünmekte haklı..
Sen dur dur dur, boşanma arefesinde git.. Bende seyre bakmaya gelmiş derim..
Neyse, eşine ne demeli? Her duyduğuna inanıyorsa, ohoo..

ben de olsam seyre gelmiş derdim kendi kendime...

durdun durdun da şimdi niye?

haa ama yüzüne söyler miydim bilmiyorum.

psikolojime bağlı o an ki.

fakat bu laf söylenilse bile,

bu lafın dengi kesinlikle " Allah belanı versin " olamaz.

zaten bu kadar kolayca bela okuyor ise insan,

kesinlikle keyifle seyre gitmiştir.

Canım benim yaa yorumun için çol sağol haklısın işte bende hem bayram vedilesiyle hemde zor günler geçiriyor diye yanına gitmek istedim pişman etti artık bayram şu bu yok kesinlikle görüşmeyeceğim kendisi kötü kalpli ya benide öyle zannediyo derler ya kimin kalbi nasılsa karşısındakinide öyle düşünürmüş ben aynı dırumda olsam eminim keyiflenirdi kendisi eşimle aramı yine açmayı da başardı allah ıslah etsin

Eşinle aran bir süre sonra düzelir inşallah...Ama unutma görüşmemek çoğu zaman daha hayırlı...Hem daha kötü olsan bile canın sıkılmıyor...Sadece ipleri kopardığını ve kinci olduğunu düşünüyorlar...Bırak öyle düşünsünler senin kafan daha rahat olduktan sonra....

Seni en iyi anlayan bu duruma ya da benzerini yaşamış olan bilir.:34:

Bazı arkadaslar görümcem gibi fesat anladığım kadarıyla ben kötü dumda olan bir insana bu düşmanımda olsa sevinecek keyiflenecek kadar aciz cahil ve karaktersiz değilim aslada yapmam böyle birşey bu gibi insanlar fesat olduğu için böyle düşünüyor olabilirler ama benim oraya ne için gittiğimi ve içimdeki iyi niyeti allah biliyor beddua olayına gelince birden bana öyle laflar edince şoke oldum sinirlendim ve ağzımdan öyle birşey çıktı keşke demeseydim ama bir anlık refleks gibi oldum istemsizce yani eşimde biliyor oda anlayacak

Back
X