Mrb arkadaslar buraya uzun zamandır konu açmamıştım ki dahada açmayı düşünmüyordum çünkü bi defa görümcem hakkında konu açmıştım beni yerden yere vurmuşlardı yani pişman etmişlerdi kısacası ama neyse şimdi ise sadece içimi dökmek için açıyorum konularımı okuyanlar bilir eşim ve ailesi ile bi takım tatsızlıklar yaşamıştık görümcem de kendini olaya dahil etti kavgalar çeneleşmeler vs neyse geldi geçti çok şükür eşimle aramda iyi ailesiyle ama lakin bu görümce herzamanki gibi yine canımı sıkmaya devam ediyor onunla görüşmüyordum 2 senedir durduk yere beni arayıp küfür ettiği için ama bugün bayramdı ve eşiylede boşanma arifesindeydi bayram vesilesiyle aramızdaki bu küslüğü sona erdirmek istedim eşime ablasıgile gitmek istediğimi söyledik ve gittik de gitmez olaydım gider gitmez bir soğukluk hissettim sonra laf sokmalar işte kilo almışsın da tanıyamadım da bu gibi iğnelemeler neyse bunları takmadım zaten sonra kendisi ile mutfağa gittik birden bana dediki ne işin var burda nasıl yani dedim diyoki eşimle boşanıyorum diye keyifleniyosun ve bu halimi görmeye geldin dimi dedi ne diyosun abla sen dedim diyoki senin niyetin barışma filan değil benim bu halime sevindiğin için geldin neden bugüne kadar barışmak istemedinde bugün geldin ben tabi sinirden deliriyorum allah belanı versin dedim çıktım mutfaktan birden bağırmaya başladı defol evimden diye eşim bu konuştuklarımızı duymadı bağırdığını duyunca mutfağa koştu noldu abla diye senin bu karın benim bu halimle dalga geçio dedi eşime ne diodun sen dedim lafı ağzıma tıkadı defolun dedi ve çocukları alıp çıktık eve geldik şuan eşim bana kızgın konuşmuyo benimle neden böyle yaptın diye benim suçum olmamasına rağmen beni eşimin gözünde bu duruma düşürdü naptım ben ona neden böyle yapıyo eşimi nasıl inandıracağım kendime bilmiyorum