• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ahcc tıme health kullanmaya başlıyorum hpv 16 geçip gidermi

Elifmanisadan36

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
143
281
33
44
Arkadaslar merhaba... Herşey akışında giderken iş ev çocuklar eş vb krediler ödevler vb vb.. Yanılmıyorsam 14 temmuzdu sağlık ocağında pap smear testi yapıldı..
Sonra aile doktoru aradı çok iyi bir hanımdır burasıda küçük bir yer saolsun hem aradı anlattı hemde sağlıkocağına çağırdı.. Gittim hpv 16 pozitiflik kağıdıyla başka bir evrakla merkeze gönderdi.. Gittim ve doktor kötü bir virüs olduğunu ama 2 çocuğumun olmasının iyi olduğunu .. Aynı gün genel anestezi ile rahim ağzı kanseri için parçalar alacağını vbvb birsürü şey anlattı.. Eşimle gitmiştik bende tamam dedim ve beni o gün yatış işlemi yaparak kadın doğum bölümüne gönderdi..ameliyathane de kendi kaderimle hayatımla yüzleştim ve korktum.. Doktor geldi ve uyutuldum uyandığımda 3 farklı kaplarda numuneler aldıklarını gördüm.. 24 ağıstosta sonuç çıkacak.. O günden beri kadınlar kulubü ve hpvliyiz vb heryeri okuyorum üye oluyorum.. İlk çok korkuyosunki halen korkuyorum rahim ağzıve rahim alma işlemi olabilir demişti doktor... Bende hpv sitesinde yardım istedim ahcc için.. Bakalım perşembe gönderecekler Türkiye ye kendileri getiriyormuş ve telde epey anlattı .. İnsan evladona sarılırken korkuyor biraz içim rahatladı umarım ahcc ve dualarla bunu yenerim.. Rabbim tüm bitopsi bekleyenlere yardım etsin ...
Aranızda ahcc kullanıp hpv 16 yı tamamen yenen varsa yazabilirmi bir umut bin umut olur....

Tamamdır Can'ım c
Allahım hepimize şifa nasip etsin... Ben ahcc yi bu saatlerde bol suyla almaya çalışıyorum ... İnsallah bu hpvyide bilmediğimiz neyimiz varsa onlarıda atlatır geçer gideriz

Hpv 16 için çok geçmiş olsun canım..
Bende cın1 de çıktı o yüzden cryo oldum ege üniversitesinde
Bağışıklığı çok güçlü tutman lazım en azından eczacıbaşı imütör çörekotu probolis sağlıklı ve dengeli beslenme vb gibi..
Sadece hpv 16 ise bi tık daha kolay bağışıklık süper olduğu müddetçe sorun olmaz inşallah..
Ben hpvliyiz com vb yerlerdende epey bilgi edinmiştim.. Time health ahcc kullanıyorum ama bence diğer bağışıklık hüçlendiricilerle moral ve düzenli bir hayatla başarılı olunur...
Sağlıcakla kalın

merhaba,bende ahcc kullanmaya başladım. hpv tip 16 var. umarım en kısa zamanda vücudumuzdan atarız. Sevgiler...

Merhaba konu açılalı baya olmuş . Şu an nasılsınız bilmiyorum ama benim semar sonucum aynı çıkmıştı .Cın 1 teşhisi ile parça alındı .sonuç cın 2 çıktı. Rahim ağzım tamamen alındı . 40 gün sonra hamile kaldım .Kafanıza takmayın .İnatçı ve zor bir süreçtir ama geçer. Dr çok önemli bu konuda. Geçmiş olsun .

Ben yaşadığım süreci anlatmak istiyorum. 2 çocuk annesiyim.Regl dönemi dışında ara lekelenmelerim vardı. Artı cinsel ilişki sırasında ve sonrasında acı hissi yaşıyordum. Normal doğumlardan mütevellit mesane sarkması problemim var. dr a gittiğimde mesane sarkması ameliyatı olmamı söylemişti. Doktor önemli açıkçası Başka bir dr a gittiğimde ameliyat öncesi smear testi yapmak istediğini iletti. Yapıldı sonuç ascus çıktı . Yani belirsiz hücre olarak geldi. Dr Zeynep Kamil Hast. yönlendirdi. Özel hastanede kolposkopi yok anlayın artık. Bu arada yogun tempoda çalışıyorum. Gitti. 15 gün sonraya gün verildi. 2 Parça biyopsi alındı. Ağrısız oldu diyebilirim. Sonra bekle 20 gün sonuçlar çıksın .Bu arada dr asm de hpv testi yaptırmamı istedi. sonuç tip 16 tabi ben karalar bağladım. Ofiste rutin işlerimi bitirip sürekli hpv hakkında araştırmalar. Ne zaman öleceğim gibi düşünceler derken kolposkopik biyopsi sonucum çıktı. sonuç cin 2 .Doktora sen sormazsan bilgi vermiyor bu arada sürekli ben bir şeyler sormaya çalışıyorum. Konizasyon operasyonu yapılacak dendi.1 ay sonraya gün verildi. Ameliyat günü geldi çattı. Operasyon sonrası çok az ağrı hissettim. Lakin yoğun bir kanama şikayetim oldu. Bur da her şey bitti mi tabi ki hayır .Ameliyat sonucunun 20 gün sonra çıkacak dendi. Sonuç daha kötü cin 3 .Yani kansere ramak kala operasyon oldu. Şükür..Ameliyat sonucum temiz çıktı.Yani servikal lezyon olan bölge tamamen temizlenmiş. 3 ayda bir smear testlerine devam edicem. Sonuç temiz çıktığında tekrar oluşması neredeyse % 1 olduğunu öğrendim. Bu arada çok araştırdım .ahcc siparişi verdik. 3 gündür kullanıyorum. Kendimi iyihissediyorum. Ahcc sayesinde ve pozitif bakış açısıyla umuyorum ki hpv 16 dan kurtulacağım. bir süre sonra hpv testi yaptıracağım. Bildiğiniz hpv testi yaptıran devlet ve özel hastaneler var mı?Bu paylaşımı benim yaşadıklarımı yaşayan ve yaşayacak olanlar için yazdım.Hayat ve sevdiklerimiz bizler için çok değerli. Hayatta mutsuzluğa yer yok. Hpv den kurtulmak dileğiyle....

Arya hpvliyiz.com daki arya mısınız....ahcc konusunda yardımcı olur musunuz....ali express tr'ye getiriyor mu ve gümrük sorunu nasıl hallediliyor bilginiz var mi? desteğiniz için şimdiden teşekkürler

Hpvliyiz sistesini oluşturan ve bloğu olan arya ben değilim. Lakin siparişleri Ali Espress den verebilirsiniz. 6 kutu sipariş ettim. Gümrükte her hangi bir sıkıntı olmadı. Elime ulaştı.

Ben yaşadığım süreci anlatmak istiyorum. 2 çocuk annesiyim.Regl dönemi dışında ara lekelenmelerim vardı. Artı cinsel ilişki sırasında ve sonrasında acı hissi yaşıyordum. Normal doğumlardan mütevellit mesane sarkması problemim var. dr a gittiğimde mesane sarkması ameliyatı olmamı söylemişti. Doktor önemli açıkçası Başka bir dr a gittiğimde ameliyat öncesi smear testi yapmak istediğini iletti. Yapıldı sonuç ascus çıktı . Yani belirsiz hücre olarak geldi. Dr Zeynep Kamil Hast. yönlendirdi. Özel hastanede kolposkopi yok anlayın artık. Bu arada yogun tempoda çalışıyorum. Gitti. 15 gün sonraya gün verildi. 2 Parça biyopsi alındı. Ağrısız oldu diyebilirim. Sonra bekle 20 gün sonuçlar çıksın .Bu arada dr asm de hpv testi yaptırmamı istedi. sonuç tip 16 tabi ben karalar bağladım. Ofiste rutin işlerimi bitirip sürekli hpv hakkında araştırmalar. Ne zaman öleceğim gibi düşünceler derken kolposkopik biyopsi sonucum çıktı. sonuç cin 2 .Doktora sen sormazsan bilgi vermiyor bu arada sürekli ben bir şeyler sormaya çalışıyorum. Konizasyon operasyonu yapılacak dendi.1 ay sonraya gün verildi. Ameliyat günü geldi çattı. Operasyon sonrası çok az ağrı hissettim. Lakin yoğun bir kanama şikayetim oldu. Bur da her şey bitti mi tabi ki hayır .Ameliyat sonucunun 20 gün sonra çıkacak dendi. Sonuç daha kötü cin 3 .Yani kansere ramak kala operasyon oldu. Şükür..Ameliyat sonucum temiz çıktı.Yani servikal lezyon olan bölge tamamen temizlenmiş. 3 ayda bir smear testlerine devam edicem. Sonuç temiz çıktığında tekrar oluşması neredeyse % 1 olduğunu öğrendim. Bu arada çok araştırdım .ahcc siparişi verdik. 3 gündür kullanıyorum. Kendimi iyihissediyorum. Ahcc sayesinde ve pozitif bakış açısıyla umuyorum ki hpv 16 dan kurtulacağım. bir süre sonra hpv testi yaptıracağım. Bildiğiniz hpv testi yaptıran devlet ve özel hastaneler var mı?Bu paylaşımı benim yaşadıklarımı yaşayan ve yaşayacak olanlar için yazdım.Hayat ve sevdiklerimiz bizler için çok değerli. Hayatta mutsuzluğa yer yok. Hpv den kurtulmak dileğiyle....

Öncelikle gelmiş geçmiş olsun ben de sizinle aynı süreçleri yaşıyorum şu an.. Hpv tip tarama testini en geniş medipol yapıyor ben orada yaptırdım. Tiplerin tamamına bakıyor. Ortalama 3 hafta içinde sonuçlarınızı alabilirsiniz, ben şubat ayında oldum sgklıyım 270 lira ödedim

Back