- Konu Sahibi Pinkarchitect
-
Neden ki tam olsaydık nolurdu her kız gibi tam göğüslerimde olsa kafayı sıyrılmak üzere yatıyorum iyi geceler kızlar uyusunda büyüsün nenniiiii
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben 3cm büyüttüm geri söndü gerçekten baya dolgunlaştı da kalıcı değil ki elim göğsümde mi gezeyim ayoll
Bide birine yakalansan pat diye :) ne düşünürler kimbilir[QU OTE=matemm;35806201]ben masajları kimseler görmeden yapıyorum mecburen...
çörek otu diyecektim
çörek otu uzun süreli kullanımda tüylenme yaptı bende azda olsa bunu farkettim ve bıraktım.artık başka yağlar denicem
canim hazir yagini kullandigimda bendede yapmisti,sonradan ben direkt kendini alip ezerek kremlerime karistirip kullanmistim bir sorun olmadi.
sizin ölçüleriniz kaç cm farkedilir bi büyüme sağladınızmı?
bide hangi yöntemleri denediniz
75 ten 85 e yakin bir ilerleme kaydettim canim ben,kremle ve masajla en onemli faktor se d.kontrol hapi oldugunu dusunuyorum.
geri kuculme yasamadim ben ayrica da..
Doğum kontrol hapını doktor mu verdi cnm göğüs büyümesi için
Evet canim dr. verdi ama gögüs buyumesi icin degil 2 ay boyunca adet olamamistim o nedenle yazmisti dr.
ama bi buyume yapti anlatamam resmen tasiyorlardi.
3 ay kullandim cok az geri kuculme oldu, kaldilar oyle..
Adı ne hangi hap?
Kzlar bilincsizce kullanmayin hap falan arkadasa dr. Vermis sikayetinden dolayi . Kisirliga kadar gidiyor Halil ncsiz dogum kntrol kullanimi dogal yollara devam lutfen kizlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yasmn di canim benim kullandigimin adi
Adı ne hangi hap?
Evet canim dr. verdi ama gögüs buyumesi icin degil 2 ay boyunca adet olamamistim o nedenle yazmisti dr.
ama bi buyume yapti anlatamam resmen tasiyorlardi.
3 ay kullandim cok az geri kuculme oldu, kaldilar oyle..
Doğum kontrol hapını doktor mu verdi cnm göğüs büyümesi için
Plajda herkesin göğsüne bakıyorum sapık gibibenim gibi düz göğsü olan yok herkesin küçükte olsa göğsü var ama benim gibi düz olan kimse yok bir kişi bile görmedim çoğunluk normal göğüslü , bitek biz miyiz şanssız :'(
sizin ölçüleriniz kaç cm farkedilir bi büyüme sağladınızmı?
bide hangi yöntemleri denediniz
Bide birine yakalansan pat diye :) ne düşünürler kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?