• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah tutar mı sizce?

kubranursarac

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2024
83
-11
1
24
2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce

2.5 yılımı bir narsiste verdim ve eninde sonunda bitti 3 kilo verdim 5 günde iştah 0 zaten depresyondaydım uzun zamandır iyice içine etti psikiyatriden randevu aldım sınava hazırlanıyorum ders çalışamıyorum ailem çok üzülüyor onun yüzünden bir çok şey oldu kısacası helallik istedi giderken bende dilimle söylesem bile kalpten değil o yüzden etmiyorum dedim yaşattığını yaşar mı sizce
Sanmıyorum ah öyle bir şey değil klasik gençlik aşkı hepimiz 17-19 arasında yaşadığımız ilişkilerin ahını çekecek olsak ohooooo

Ben ah etmesemde Allah bir yerden çıkartıyordu karşı taraftan bende asla yazmazdim ve bir iki yıl geçse bile o kişi döndü helallik istedi ahin tuttu dedi ah etmedim Allah adaletli ondan dedim ve kapattım suratına:)) sabır en güzel şey Allah sen affetsende ona sana yaşattığınin bedelini veriyor

Ben ah etmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü beddua sahibine mutlaka geri gelir. İlahi adalete inanın. Herkes nasıl olsa bir gün hak ettiğini yaşayacaktır.

Ah tutar diye biliyorum, tecrübe edinmedim.
Size bu kötülüğü yapmış birisine kendinizi bu denli bırakarak ödül veriyorsunuz. Yapmayın hayatınızın akışına bakın. Derslerinize ailenize kendinize odaklanın. Sizi hayyatta tutan şey yalnızca bir erkek olmamalı. Yapmayın bunu kendinize. Hazır yeniyil da geliyor yepyeni enerji ile girin.

2 buçuk yıl o insanla birlikte olmak sizin tercihinizdi, neden ah ediyorsunuz?

Birinin hayatına mal olacak derecesi klasik diyip geçilemez bence ya
Hayata mal olacak bir şey yok ben kendime kavga gürültü ayrı barış deli deli ilişkileri yakıştırıp bunu yaşayıp sonra terk edilince vay efendim hayatım bitti beni ne hale getirdi şu bu diyemem çoğu kişinin kendi seçimi dik duramayışı hani bu bir benzetme özür dileyerek yazıyorum eşek olana semer vuran çok olur daha 19 da hayatın en başında öldüm bittim onun da hayatı bitsin ahım tutsun pişman olsunu beklemek yerine daha dik durmak kendini geliştirmek hayata daha sağlam tutunmak daha iyi bir seçenek bence

İnsanlar ayrilabilkr soguyabilir. İliskilerde ah olayina inanmiyorum zorla namusuna zarar vermemisse sana siddet gostermemisse iftira atip ahlakini itibarini zedelememisse. Hayatini etkilegecek sekilde yalan soylememisse. Paralarini alip yemisse. Evlenecegiz diyip hayal kurdurup bir anda terketmisse evet ah tutar. Bu tarz meseleelrde tutar ama onun disinda karsilikli sevip sevilmelerde ayrilik illaki olabilir soguma olur hayat sartlari uygun olmayabilir belli zamandan sonra. Yani her iliskide ayrildigimiza ah etmis olsak kimse mutlu olamazdi.siz sinaviniza odaklanin terapinizi alin kendinze en buyuk iyiliginiz bu olur

Hepimiz tercihlerimizin sonuçlarını yaşıyoruz. Başkalarında suçu bulmak kolayımıza geliyor.

Linç yemem umarım ama düşüncemi yazacağım. Ben böyle aşk meşk ilişkileriyle uğraşmayı saçma buluyorum. Ben biriyle tanışırım, bir müddet sonra baktım ki karşı taraf ilişkiyi yurutemiyorsa anında silerim. Hani öyle iki üç yılımı vermem.
Bence bir kadın mutluluğunu bir erkeğe bağlamadan kendi hayatina, mesleğine odaklanmalı. Kendi başına tatile çık, hobilerinle ilgilen vs.
Hani ne gereği var böyle adamlara gençliğinizi ziyan ediyorsunuz.
Gez eğlen bak hayatına. Olursa iyi biriyle evlilik yaparım misal, olmazsa umrumda olmaz bakarım hayatıma.
Aşka, evliliğe aşırı duygusal anlam yüklemek saçma geliyor bana

Kimin hayatina mal oldu? Siz buradasiniz? Anlayamadim ben?

Hepimizin bir donem duzeninin icine eden insanlar oldu, hepimiz bir sekilde öldüm bittim kahroldumlari yasadik ama gecti gitti. Hayatima mal oldu dediginiz kendi hayatinizsa ölüm disinda herseyin caresi var, bu kadae melankoli ruha da bedene de zarar, psikiyatriye gitme karariniz mantikli, duzelirsiniz merak etmeyin.

Bu arada ah tutma meselesine inanmadigim icin o kisma hic girmiyorum.

Kendi yaptigimiz saçmalıklara bazen pişman oluyoruz aslinda düşünürseniz çoğumuz kendi kendimizi bu hale düşürüyoruz.Ah bizden de götüren bir şey.Yani hicmi sinyal vermedi hicmi kaba davranmadi hicmi üzmedi o kadar sene pat diye bir günde mi yaptı size ne yaptıysa.Bunun üzerinde düşünün bazen seviyoruz diye biz gözümüzü kapatıyoruz.Yemek yemiyor geleceğinizi etkileyen sınava çalışamıyor ve psikolojik olarak doktora görünmeyi düşünürken sizin ah ona seneler sonra isabet etse nolur.Biten bitmiş idam olmuş ah tutarsa size etkisi ne olacak .İcinizmi soğuyacak öyle bir sistem yok mantikli gidersek zaten pek bunlara bakmayız.Yemek yemeye başlayın ve bu kişiyi beyninizden def etmeye bakın.Bu ah psikolojisi sizi hala ona bağlar kötü bir şekilde

Yaşamaz , çok da mutlu olur. Oturup bunu bekleyip hayatının ellerinden kaymasına müsade edersen daha da dibe batarsin.

Bundan sonrada insanları iyi inseleyin sizi uzerse olmuyorsa def edinki ah a falan gerek kalmasın.Ati alan uskudari geçmiş size yapacağını yapmış bir daha izin vermeyin insanların dediklerine değil yaptıklarına bakın sizin ah tutarmi bilmemde ( şimdi yazarlar falanca amca ölmüş falanca felç olmuş) siz baya kötü olmussunuz yani gene olan size olmuş.Kendinizi iyi etmeye bakın bunun içinde ah etme fikriyle bu herifle bağı sürdüreceğinize iyi olmaya odaklanın.Sizi tenzih ederim bu ah kafasindakiler sürekli ah edip duruyor kendileride pek iyi durumda olmuyor .Ah üstüne ah eden biraz kendinede bakacak .Gerçek bu iyi olmanızı ve kurtardiklariniza bakmanızı öneririm

İyide bu ilişkiyi bile isteye o kadar sene sürdüren sensin neden ahın tutsun bazen de biz kendi hakkımıza giriyoruz bitmesi gereken ilişkiyi bitirmediğimiz için bunuda bir düşün derim. Sonuç olarak o kişi sana gerçek yüzünü illa ilişki içinde belli etmiştir ve sende görmezden gelmissindir ve bu durum katlanarak devam etmiştir sonuçta bu olmuştur. Sen ahım tutar mı diye bekleme kurtuldum de bak hayatına yoksa yıpranan sen olursun benden demesi...

Back