• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ah Şu Kırıklar !

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

elf0

"Her Daim Babasının Kızı"
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
672
233
133
32
Kızlarrr .. Malum ben de aylardır saç uzatmak için uğraşanlardanım . Fakattt ne kadar uğraşsam da saç uçlarımdan kırıklar yüzünden hep kısalmaya başlıyo :(

Aranızda buna çözüm bulaniniz, kesmekten başka bi çaresi olan var mı acaba :( şimdiden çok teşekkür ederim ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bn de sürekli düzleştirici kullandığım için aynı problemi yaşıyorum...
bi çok şe denedim
bepanten ve evigen ampulleri başarılı buldum
eczaneden alıp direkt uyguluyor ve şampuana ekliyorum, ekonomik de...
ayrıca saçlarıma yumurta sarısı, zeytin yağı, badem yağı, susam yağı ...vs maskeler yapıyorum
ii gidio ve daha hızlı uzamaya başladı
netten bi araştır cnm sölediklerimi,
dilerim yarar işine

bi çok şe denedim
ayrıca saçlarıma yumurta sarısı, zeytin yağı, badem yağı, susam yağı ...vs maskeler yapıyorum
dilerim yarar işine

Çok Sağol canimm.. ben de bemiks ve Sinameki kürü yaptım ama saçlarım çok kuru biraksam mı diye düşünüyorum sekiz haftadır kullanıyorum ama hala aynı kırıklar .. :( dediğin yağların hepsini de kullanıyorum ama... nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum

bi çok şe denedim
dilerim yarar işine

Sem soykedikten sonra zeytinyağina başladım canım. Daha ilk yikamada çok güzel bi etki gördüm çok teşekkür ederim :)

Sem soykedikten sonra zeytinyağina başladım canım. Daha ilk yikamada çok güzel bi etki gördüm çok teşekkür ederim :)

rica ederim ...sevindim;)

Evet ya bende kestirmek istemiyorum artik. Kesmeden kiriklari onarabilen yok mu :(

Yemekte kullanilan zeytin yagini dene kesinliklee çokkk faydasini gorduummm :) taranmayan saçlarım ilk yarışta yumuşacık oldu ve sabki kiriklar da azaldı gibi tamamen bitene kadar devam edicem

Yemekte kullanilan zeytin yagini dene kesinliklee çokkk faydasini gorduummm :) taranmayan saçlarım ilk yarışta yumuşacık oldu ve sabki kiriklar da azaldı gibi tamamen bitene kadar devam edicem

Evet ya bu ara zeytin yagi kullanan cogaldi deneyelim bakalım :rolleyes:

Hindistan cevizi yağını önerebilirim kırıkları onarıyor,önlüyor çok memnunum:16:

Hindistan cevizi yağını önerebilirim kırıkları onarıyor,önlüyor çok memnunum:16:

Şu beyaz olan organik Hindistan cevizi yağı mı? Fiyatı çok fazla gelmişti bana ya :/

bende her yolu denedim şimdiki favorim elseve mucizevi yağ saçlarıma uyguluyorum temiz kirli farketmiyor ağırlaştırmıyor ve saçlar kolay tarandığı için kırılmıyor ben en yakın zamanda plastik taraktan tahta veya kemik tarağa geçiş yapmayı istiyorum plastik taraklar saç düşmanı hem kırıyor hemde elektriklendiriyor ayrıca dediğim yağıda bi araştırın isterseniz kullanan çoğu kişi memnun kalmış:34:

bende her yolu denedim şimdiki favorim elseve mucizevi yağ saçlarıma uyguluyorum temiz kirli farketmiyor ağırlaştırmıyor ve saçlar kolay tarandığı için kırılmıyor ben en yakın zamanda plastik taraktan tahta veya kemik tarağa geçiş yapmayı istiyorum plastik taraklar saç düşmanı hem kırıyor hemde elektriklendiriyor ayrıca dediğim yağıda bi araştırın isterseniz kullanan çoğu kişi memnun kalmış:34:

Evet onu ben de aldım geçen hafta ve gerçekten de etkisini gördüm :) hiç olmazsa artık saçlarımı tarayabiliyorum banyodan sonra kırmadan. . Ama hala tam istediğim gibi olmamıştı saçlarım ta ki zeytinyagiyla karsilasana kadar. . Fakat bu kullandiklarim kiriklarima iyi gelicek mi bilmiyorum :-/

Şu beyaz olan organik Hindistan cevizi yağı mı? Fiyatı çok fazla gelmişti bana ya :/

Evet beyaz oluyor sıcak suda eriyor ben aktardan almıstım 20 ml si 6-7 tl arası bir şeydi. çok ta memnunumm:10:

bende avonun saç ürünlerini pek başarılı bulmasamda tavsiye üzerine denemek için boyalı saçlar için olan saç maskesini aldım,
dün ilk kez kullandım daha yıkarken etkisini hissedebiliyorsun ,taranmayan saçlarım kendiliğinden açıldı yumuşacık yaptı, kırıklara iyi gelirmi bilemiyorum denemekte fayda var :21: fiyatıda uygundu hem

Evet beyaz oluyor sıcak suda eriyor ben aktardan almıstım 20 ml si 6-7 tl arası bir şeydi. çok ta memnunumm:10:

:eek: 6 7 miii . Ben bi yere sormuştum da küçücük şişe 15 tl demişti iki kullanımlık felandi galiba. Ben başka yerlere de soriyim o zaman :p:cool::sly:

bende avonun saç ürünlerini pek başarılı bulmasamda tavsiye üzerine denemek için boyalı saçlar için olan saç maskesini aldım,
dün ilk kez kullandım daha yıkarken etkisini hissedebiliyorsun ,taranmayan saçlarım kendiliğinden açıldı yumuşacık yaptı, kırıklara iyi gelirmi bilemiyorum denemekte fayda var :21: fiyatıda uygundu hem

evet avonun şampuanlarini ben de kullandim bi ara hatta şuanda da içine bir çok yağı katıp öyle kullanıyorum koku kalmasın diye dr ardından elidor la yikiyorum. Ama ne şampuan ne de içine koyduğum yağlar hiç bi etki yaratmadı :(

benimde saçlarım çok çabuk kırılıyor bir diğer sorun o kadar çok maske yapıyorum ama hayla uzamıyor sanırım uzuyor ama kırıldığı yerden kesildiği için uzamamış oluyor :( varmı saçın kırılmasını engelleyecek serum vb birşey ? glissin siyah şampuanını kullanıyorum ama bir fark olmadı henüz

Çok Sağol canimm.. ben de bemiks ve Sinameki kürü yaptım ama saçlarım çok kuru biraksam mı diye düşünüyorum sekiz haftadır kullanıyorum ama hala aynı kırıklar .. :KK43: dediğin yağların hepsini de kullanıyorum ama... nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum

8 haftada uzamasına etkisi oldu mu sinemakinin

[QUOTE="Yuyuyu, post: 36658828, member: 6161olmadı :-\nimde saçlarım çok çabuk kırılıyor bir diğer sorun o kadar çok maske yapıyorum ama hayla uzamıyor sanırım uzuyor ama kırıldığı yerden kesildiği için uzamamış oluyor :KK43: varmı saçın kırılmasını engelleyecek serum vb birşey ? glissin siyah şampuanını kullanıyorum ama bir fark olmadı henüz[/QUOTE]

Onu ben de kullanmıştım ama hiiiç bi etkisi olmadi :KK43: ama en cok zeytinyağının faydasını gördüm diyebilirim

[QUOTE="Yuyuyu, post: 36658828, member: 6161olmadı :-\nimde saçlarım çok çabuk kırılıyor bir diğer sorun o kadar çok maske yapıyorum ama hayla uzamıyor sanırım uzuyor ama kırıldığı yerden kesildiği için uzamamış oluyor :KK43: varmı saçın kırılmasını engelleyecek serum vb birşey ? glissin siyah şampuanını kullanıyorum ama bir fark olmadı henüz

Onu ben de kullanmıştım ama hiiiç bi etkisi olmadi :KK43: ama en cok zeytinyağının faydasını gördüm diyebilirim[/QUOTE]
zeytinyağını bende sürüyorum :) başka yağlarda aldım onlarıda sürücem umarım etki eder gerçi yağlarla geçilcek bir durum değil sanki neyse :)

8 haftada uzamasına etkisi oldu mu sinemakinin

Önceleri saçlarımı çok duzlestiriyodum ozaman yaptigimda bile daha hızlı uzamıştı haftada bir parmak uzuyodu şimdi ise iki haftada yarım parmak uzattı sadece ... ben de onu bırakıp hardal maskesine başladım. Neredeyse bi ay oluyo ve bi ayda 2cm uzadı bu kırıklarla bu kuru saçlarla mucize gibi geliyo :-)

Back