Aysar_ İçim Garip, Sıfır Huşu Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 1.195 5.176 8 Mayıs 2017 Konu Sahibi Aysar_ #1 Ah Şu Kilolar! Her yıl milyonlarca insan kilolarından kurtulmak için çabalıyor. Ancak etrafımız tuzaklarla dolu! Gıda endüstrisi bizi nasıl esir alıyor? Beynimiz nasıl kandırılıyor? Neden şeker bağımlısı oluyoruz? Kanal: CNN Türk Yayın Tarihi: 15.09.2016 Yayın Saati: 17:10 Bölüm 1 Bölüm 2
Ah Şu Kilolar! Her yıl milyonlarca insan kilolarından kurtulmak için çabalıyor. Ancak etrafımız tuzaklarla dolu! Gıda endüstrisi bizi nasıl esir alıyor? Beynimiz nasıl kandırılıyor? Neden şeker bağımlısı oluyoruz? Kanal: CNN Türk Yayın Tarihi: 15.09.2016 Yayın Saati: 17:10 Bölüm 1 Bölüm 2
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.836 8 Mayıs 2017 Konu Sahibi Aysar_ #2 Aysar_ iki bölümüde izledim canım, güzel tv belgeseli olmuş, zaten emin çapayıda çok beğenirim, teşekkürler
Aysar_ iki bölümüde izledim canım, güzel tv belgeseli olmuş, zaten emin çapayıda çok beğenirim, teşekkürler
Aysar_ İçim Garip, Sıfır Huşu Kayıtlı Üye 30 Ağustos 2014 1.195 5.176 18 Mayıs 2017 Konu Sahibi Aysar_ #3 Chess .!.: Aysar_ iki bölümüde izledim canım, güzel tv belgeseli olmuş, zaten emin çapayıda çok beğenirim, teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim chess Bende aylar önce televizyonda denk gelip izlemiştim. Geçen aklıma geldi atlaya atlaya tekrar izledim. Uzmanların paylaştıkları bilgiler baya çarpıcı idi. İyi ki konusunu açmışım o zaman. :)
Chess .!.: Aysar_ iki bölümüde izledim canım, güzel tv belgeseli olmuş, zaten emin çapayıda çok beğenirim, teşekkürler Genişletmek için tıkla... Rica ederim chess Bende aylar önce televizyonda denk gelip izlemiştim. Geçen aklıma geldi atlaya atlaya tekrar izledim. Uzmanların paylaştıkları bilgiler baya çarpıcı idi. İyi ki konusunu açmışım o zaman. :)