Ah şu diş derdim :(

Asdfhkk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
1.353
1.171
333
32
Merhaba

Konuyu diş bölümüne açmıştım umarım kapanmaz ama oradan yanıt alamayacağım sanırım. Hem şuan daha büyük bir derdim yok canım çok sıkıldı :(

Dişlerime tel takılmadan önce geçen hafta ön dişime dolgu yapıldı. Düne kadar kendi diş rengindeydi fakat dün dışarıda kahve içtikten sonra hemen fırçalayamadım. Bugün aynaya baktığımda dişimi fırçaladıktan sonra sararmış olduğunu gördüm böyle sanki tutkal rengi gibiydi. Moralim bozuldu bir yandan şekli düzelsin diye uğraşırken renginin bozuk olması inanılmaz canımı sıktı.

Bu normal mi,geçer mi? Bilgisi olan yazarsa çok minnettar kalırım. Geçmezse de teller çıkınca kompozit kaplama mı yaptırsam kafam karıştı.o_O

Canım korkma öyle kalmıyor. Tel kullanırken ben de çok korkuyordum . Teller ilk çıktığında sanki sarı gibi duruyor ama gereken bakımı yaparsan her gün her ögünden sonra fırçalarsan bir sorun kalmaz . Ben diş fırçalarimi(ince üçlü olan ve diğerini de ) hep yanımda taşıyordum. Dışarda birşey yedigimde hemen fircaliyordum .
Gerçi senin dolguymus ön diş , bilmiyorum fark olur mu :/

Canım korkma öyle kalmıyor. Tel kullanırken ben de çok korkuyordum . Teller ilk çıktığında sanki sarı gibi duruyor ama gereken bakımı yaparsan her gün her ögünden sonra fırçalarsan bir sorun kalmaz . Ben diş fırçalarimi(ince üçlü olan ve diğerini de ) hep yanımda taşıyordum. Dışarda birşey yedigimde hemen fircaliyordum .
Yorumunuz için teşekkür ederim fakat tel sararması değil dolgu sararmasından bahsediyorum aynada dikkatli bakınca gördüm. Teller de yeni takıldı her fırsatta fırçalıyorum ama dışarıda yemekten sonra fırçaladım kahve içtikten sonra gerek duymadım böyle olacaksa yandık çünkü her yerde fırçalayamayabiliyorsun. :/

Back
X