Neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım ama uzakta akrabayız da biz cesaret edemez böyle birşeyeNormal degil. Adam seninle oylesine takiliyor iste.
E duydugun sey nolacak? Adamin anasi ogluna kiz istemisken o adamin seninle gorusmesi sence normal mi? Adam gun geciriyor oylesine iste. Akrabasiniz ,anasi kiz istemis,kulaginiza gelecegini dusunmus olmali bu adam oyle degil mi? Saf olmayin bu kadar, az gozunuzu acin sonra vay kandirildim diye uzulmeyin oyle degil mi?Neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım ama uzakta akrabayız da biz cesaret edemez böyle birşeye
Annesine bizden bahsetmemiş ama haklısınız sizce bu durumda ne yapmslıyım dün mesaj attı bende saf gibi cevap verdimE duydugun sey nolacak? Adamin anasi ogluna kiz istemisken o adamin seninle gorusmesi sence normal mi? Adam gun geciriyor oylesine iste. Akrabasiniz ,anasi kiz istemis,kulaginiza gelecegini dusunmus olmali bu adam oyle degil mi? Saf olmayin bu kadar, az gozunuzu acin sonra vay kandirildim diye uzulmeyin oyle degil mi?
Cani seninle devam etmek istese bahsederdi. Oylesine takiliyor iste. Ben olsam asla gorusmem, mesajina karsilik vermem bu saatten sonra.Annesine bizden bahsetmemiş ama haklısınız sizce bu durumda ne yapmslıyım dün mesaj attı bende saf gibi cevap verdim
Sağolun cevap içinCani seninle devam etmek istese bahsederdi. Oylesine takiliyor iste. Ben olsam asla gorusmem, mesajina karsilik vermem bu saatten sonra.
Doğru ama sadece yaptıkları heraketlere bir anlam veremiyorumCanım bir haftada buluşmadan falan çok fazla beklentiye girmeyin sonra üzülürsünüz.bende sevdiğim kişiyle internetde tanıştım 7 aydan sonra ancak ciddi düşünüyorum.
O kadar da abartmayın kim ister gönül eğlendirmek insanın kalbini kırıyorsunuz1 hafta da ne hayallerrr ne kavgalarrrr vay canına dedim. Ikiniz de gönül eğlendirmek istiyorsanız devam edin de bundan ciddi bir sey ilerisi icin cıkmaz bence vaktini harcama.
İnsanın kalbini kimse kırmamış burda herkes doğruyu söylüyor. Adam bir de akrabanızmış yani hayret bir şey. Pişkin pişkin yalan söylüyor sen de başkasını bulamadığından onunla devam ediyorsun. Dışarı çık az biraz akraban olmayan ama en azından güvenilir bir adam bulursun..O kadar da abartmayın kim ister gönül eğlendirmek insanın kalbini kırıyorsunuz
İnsanın kalbini kimse kırmamış burda herkes doğruyu söylüyor. Adam bir de akrabanızmış yani hayret bir şey. Pişkin pişkin yalan söylüyor sen de başkasını bulamadığından onunla devam ediyorsun. Dışarı çık az biraz akraban olmayan ama en azından güvenilir bir adam bulursun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?