• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah erkekler

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.945
3.735
333
Kızlar merhaba benim danışacak pek kimse olmadığı için size danışmak istiyorum 24 yasında yım daha önce hiç kimse olmadı hayatımda olduysada sürekli platonik yaklaşık kaç aydır hoşlandığım biri vardı bende kaybetmek istemedim ilk adımı attım neyse o da çok istiyormuş utanıyordum dedi bir haftada biz baya hayaller emojiler falan çok hızlı gittik dün annesi ona birini istemiş daha öncede böyle bir söylenti olmuştu sordum yalan dedi dün tekrar duyunca çıldırdım tabi ve kavga ettik ,kızlar ;normal mı bir haftada böyle kavga kaynaşma lütfen akıl verin... ve biz görüşemiyecez bir süre o şehir dışında konuşma şöyle ;ben dedim ki x kişi aradı bu sabah annen yine istemiş kızı inş sana verir kızgın surat koydum, o da ne ben sana o kızı istemiyorum yalan demedim mi dedi,, bende tmm hiç birşey demiyorum dedim üste çıkmak için allah allah falan yaptı normal mı allah aşkına

Neden böyle düşünüyorsunuz anlamadım ama uzakta akrabayız da biz cesaret edemez böyle birşeye
E duydugun sey nolacak? Adamin anasi ogluna kiz istemisken o adamin seninle gorusmesi sence normal mi? Adam gun geciriyor oylesine iste. Akrabasiniz ,anasi kiz istemis,kulaginiza gelecegini dusunmus olmali bu adam oyle degil mi? Saf olmayin bu kadar, az gozunuzu acin sonra vay kandirildim diye uzulmeyin oyle degil mi?

E duydugun sey nolacak? Adamin anasi ogluna kiz istemisken o adamin seninle gorusmesi sence normal mi? Adam gun geciriyor oylesine iste. Akrabasiniz ,anasi kiz istemis,kulaginiza gelecegini dusunmus olmali bu adam oyle degil mi? Saf olmayin bu kadar, az gozunuzu acin sonra vay kandirildim diye uzulmeyin oyle degil mi?
Annesine bizden bahsetmemiş ama haklısınız sizce bu durumda ne yapmslıyım dün mesaj attı bende saf gibi cevap verdim :(

Annesine bizden bahsetmemiş ama haklısınız sizce bu durumda ne yapmslıyım dün mesaj attı bende saf gibi cevap verdim :KK43:
Cani seninle devam etmek istese bahsederdi. Oylesine takiliyor iste. Ben olsam asla gorusmem, mesajina karsilik vermem bu saatten sonra.

Canım bir haftada buluşmadan falan çok fazla beklentiye girmeyin sonra üzülürsünüz.bende sevdiğim kişiyle internetde tanıştım 7 aydan sonra ancak ciddi düşünüyorum.

Canım bir haftada buluşmadan falan çok fazla beklentiye girmeyin sonra üzülürsünüz.bende sevdiğim kişiyle internetde tanıştım 7 aydan sonra ancak ciddi düşünüyorum.
Doğru ama sadece yaptıkları heraketlere bir anlam veremiyorum

1 hafta da ne hayallerrr ne kavgalarrrr vay canına dedim. Ikiniz de gönül eğlendirmek istiyorsanız devam edin de bundan ciddi bir sey ilerisi icin cıkmaz bence vaktini harcama.

1 hafta da ne hayallerrr ne kavgalarrrr vay canına dedim. Ikiniz de gönül eğlendirmek istiyorsanız devam edin de bundan ciddi bir sey ilerisi icin cıkmaz bence vaktini harcama.
O kadar da abartmayın kim ister gönül eğlendirmek insanın kalbini kırıyorsunuz

O kadar da abartmayın kim ister gönül eğlendirmek insanın kalbini kırıyorsunuz
İnsanın kalbini kimse kırmamış burda herkes doğruyu söylüyor. Adam bir de akrabanızmış yani hayret bir şey. Pişkin pişkin yalan söylüyor sen de başkasını bulamadığından onunla devam ediyorsun. Dışarı çık az biraz akraban olmayan ama en azından güvenilir bir adam bulursun..

İnsanın kalbini kimse kırmamış burda herkes doğruyu söylüyor. Adam bir de akrabanızmış yani hayret bir şey. Pişkin pişkin yalan söylüyor sen de başkasını bulamadığından onunla devam ediyorsun. Dışarı çık az biraz akraban olmayan ama en azından güvenilir bir adam bulursun..
:KK9::KK9::KK9:

Muhtemelen en başta yalan söyledi.Hoşlanmıyordu senden.Bunu geçtim hadi annesi kendi çapında evlendirme derdinde oğlunu.Kadın başka bir kızı istemeye niyet ettiğinde anne benim hayatımda biri var falan derdi.

Back