• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu tv !

ya dün komşudaym milleti süzüyo onlara oynuyo etrafı karıştırıyo çekiştiriyo falan ama reklamın sesini duyunca direk tv de hiçççç kimse döndüremedi kafayı
acaba tv yi sunan o sabit adamın sesini mi tanıyolar ki :P

bizde tüm gün tv açık.elvin sadece reklamları seyrediyor ana kucağında oturup.kanallarda reklam arıyoruz :) onun dışında zaten bakmıyor.bazen ilgisini konuşan biri çekiyor ona bakıyor konuşuyor cevap veriyor:) özellikle konuşan kişi kırmızı giyindiyse tabii :) ama reklam dışında izlemiyor.ben de sakınca görmüyorum.zaten araştırdım şimdi çocuklar için bir sürü kanal var,elvin pek sevmese de bazen ilgini çeken bir şey oluyor o kanallarda izliyor.artık teknolojiden uzaklaştıramayacağımız zamanlardayız çocuklarımızı.konuşması anlaması için faydası oluyor tv nin öle okudum ben.vurdulu kırdılı filmleri haberleri falan kesinlikle izletmiorum.sadece reklamlar arada bir bebek kanllarında kendi ilgisini çekerse izlerse o kadar.zaten yemek yemesiydi uyumasıydı oyuncaklarla vakit geçirmemizdi derken geçiyor zaman...

papatyam reklam başladı mı bizim ki de hangi kanal olursa olsun sesinden anlıyor hemen çeviriyor kafayı:) ana kucağı ters dönükse üzerinde kendisini döndürmeye çalışıyor tv ye doğru :)

evet çok tatlı oluyolar aslında ters ise kafayı oraya döndürcem die ne hareketler ....:)
kesin reklamı sunan o sabit adamın sesini biliyolar ,,yoksa nerden anlıcaklar ben anlamadım biz ed böylemiydik acaba?
ben ilkokulda yatarken beni reklamlar her çıkıtğında uyandırın ben uyurum tekrar dediğimi biliyorum tabe hiç bizaman kaldırılmadım doğal olarak

itiraf ediyorum

yemek yedirirken reklam arıyorum çünkü başka türlü asla yemek yemiyor onun dışındaki şeylere bakmıyor sadece reklamlar o kadarcıktan bişi olurmu

arkadasım benimkide sadece yemek yerken bakıo ama artık yasınagirdigi için ters açıda koysam donup bakıo evde yalnızım ve doğduğundan beri huzursuz sürekli aglıyan bir bebek mecburen gun içinde acıorum.onu acmazsam rafet el oman dinletiorum hani şu son klip cektıği şarkı benimki onda rahatlıo sakinlio anltmak istediim suan küçük bebekleriniz dönmüyorlar sanırım oturup kalkmaya başlayınca ne yapıcaksınız sürekli kapalı tutamıyoruz .bu işe bir çözum bulan olursa cevap yazsın lütfen 2arada bir derede kaldım:uhm

tv nun hiç bir yararı yok kendimizi kandırrmayalım lütfen bende tekbasıma evde yetiştiriyorum ve sosyal cevremiz pek yok burası kırsal bi yer.tv kurtarıcı geliyor ama değil.kaç yasında olurdsa OLSUN.BEBEKLERİMİZİ HELE DAHA COK ETKİLİYOR.DİKKAT EKsikliği,okul zamanı sadece gorsel yada sözel öğrenme,sosyallesememe ,beceri gelistirememe ve dha nler neler. cocuk olduklarındada tvden bıkar bilgisayardan kurtaramayız.

Back