M merve_merve1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2015 11 0 9 Şubat 2015 Konu Sahibi merve_merve1 #1 Burnumun üstündeki siyah noktalar...Çileden çıkarttı.Zamanında sıkmadığım için çok da büyüdüler.Makine falan da istemiyorum.Losyon alıdm işe yaramadı.Bi bildiğiniz varsa lütfen ama lütfen yardım edin.Çok ihitaycım var önerinize
Burnumun üstündeki siyah noktalar...Çileden çıkarttı.Zamanında sıkmadığım için çok da büyüdüler.Makine falan da istemiyorum.Losyon alıdm işe yaramadı.Bi bildiğiniz varsa lütfen ama lütfen yardım edin.Çok ihitaycım var önerinize
S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 9 Şubat 2015 Konu Sahibi merve_merve1 #2 diadermine'nin yeşil renkte bir yüz temizleme jeli var onu tavsiye ederim
M merve_merve1 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Şubat 2015 11 0 9 Şubat 2015 Konu Sahibi merve_merve1 #3 ROSE ROSE .!.: diadermine'nin yeşil renkte bir yüz temizleme jeli var onu tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ama arkadaşım kullandı ve hiç memnun değildi.Cildini yağlandırdı ürün
ROSE ROSE .!.: diadermine'nin yeşil renkte bir yüz temizleme jeli var onu tavsiye ederim Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim ama arkadaşım kullandı ve hiç memnun değildi.Cildini yağlandırdı ürün
S selin deniz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Aralık 2014 5.669 4.736 9 Şubat 2015 Konu Sahibi merve_merve1 #4 merve_merve1 .!.: teşekkür ederim ama arkadaşım kullandı ve hiç memnun değildi.Cildini yağlandırdı ürün Genişletmek için tıkla... herkeste farklı etki yapabilir... benim cildim de karmadır mesela bana çok iyi geldi sivilcesiz prüzsüz bir cildim oldu sayesinde...
merve_merve1 .!.: teşekkür ederim ama arkadaşım kullandı ve hiç memnun değildi.Cildini yağlandırdı ürün Genişletmek için tıkla... herkeste farklı etki yapabilir... benim cildim de karmadır mesela bana çok iyi geldi sivilcesiz prüzsüz bir cildim oldu sayesinde...