• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah bu komşum :(

serife05

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2013
169
307
103
Amasya
Kızlar merhaba üst katıma yeni bir komşu çift taşındı. Yeni evliler galiba. Maalesef binamız betondan değilde kağıttan yapılmış gibi mübarek.Komşumuzun her türlü mahremini duyuyoruz:olamaz: ne kavgaları dövüşleri bitiyor ne de yatak odası sesleri.Afedersiniz yatak gıcırtılarından tutun fantezileri bile duyuluyor:işsiz:Eşimin uykusu ağır olduğundan uyku esnasında cinsel yaşamlarını Allahtan duymuyor ama uyanıkken kavgaları gürültülerini duyuyor. Hayır kadında da nasıl bir dikkatsizlik var ki inanın duyan tecavüze uğruyor sanar. Adam deseniz küfürbazın teki. Ettiği küfürleri eşim duydu bi kaç sefer zor zaptettim kapısına dayanacaktı. Napcam ben bu komşuyla bana akıl verin?o_O

Kufur eden erkekten tiksinirim ama, kocanız "kendi evinde kendı sınırları ıcınde kufur eden size zararı olmayan birinin kapısına dayanmamakla iyi etmıs.
Cunku ben olsam evimde kuracağım cumleler ıcın sizden izin almayacağım der kapıdan kovardım.

Karısına sıddet uyguluyor ve kadın caresız diye dusunuyorsanız kadına yardım etmek adına bir adım atabilirsiniz o ayrı.

Kadınla bi şekilde konuşmanız, rahatsızlığınızı bildirmeniz gerek ama nasıl? Hassas bi konu olduğu için bende bilemedim. Yorumlar için bekleyim bari:KK69:

Kızlar merhaba üst katıma yeni bir komşu çift taşındı. Yeni evliler galiba. Maalesef binamız betondan değilde kağıttan yapılmış gibi mübarek.Komşumuzun her türlü mahremini duyuyoruz:olamaz: ne kavgaları dövüşleri bitiyor ne de yatak odası sesleri.Afedersiniz yatak gıcırtılarından tutun fantezileri bile duyuluyor:işsiz:Eşimin uykusu ağır olduğundan uyku esnasında cinsel yaşamlarını Allahtan duymuyor ama uyanıkken kavgaları gürültülerini duyuyor. Hayır kadında da nasıl bir dikkatsizlik var ki inanın duyan tecavüze uğruyor sanar. Adam deseniz küfürbazın teki. Ettiği küfürleri eşim duydu bi kaç sefer zor zaptettim kapısına dayanacaktı. Napcam ben bu komşuyla bana akıl verin?o_O
duymayın. insan isteyince yanındaki konuşmayı duymuyo. br takılınca fısıltı bile size fazla gelir. takın kulaklığınızı başka şeyle ugraşın

En iyisi yöneticiye söyleyin. Gece sesleri değil de kavga ve küfürleri söylerseniz en azından rahatsız olanlar var diye uyarabilir.

Belki komşu da sizi duyuyordur.Neyse..
Komşuya konuyu açarsanız yatak odası maceralarını duyduğunuzu söylemeyin bari.Sen bizi mi dinliyorsun demesin

Çoğu ev bu durumda, bazen normal sesleri bile duyuyorum sinir oluyor insan. Ama yapacak bir şey de yok maalesef, gidip cok sesli sevişiyorsunuz biraz sessiz olun denilmez. Bir iletişiminiz varsa biraz genel konuşarak yumuşak bir konuşma yapabilirsiniz. Yönetici varsa ona söyleyin hiç muhatap olmayın.

Asıl soru şu kağıt gibi olan duvarlardam eminim sizin de sesiniz gidiyordur siz gitmedıgıne emin misiniz

Çok rahatsızsanız bu işin polise kadar yolu var
Ama kağıt gıbı olması onların suçu değil yani
O da ev hali kavgaları vs vs küfür de aynı şekilde umursamaz davranılabılır

Bende çok çektim üst komşumdan ama bu süreçte biraz daha tahammülü geniş olmalı diye düşünüyorum
Çocuklar yoksa çokta şey yapmayın

Apartmanin giris kapisina not birakin.. lutfen sevisirken ses yapmayin.. ayrica kufurde etmeyin diye.. ne kadar rahatsiz edici olurdu benim icin.. sizi anliyorum

Biz de 7 8 ay önce taşındık eve.yatak odasınin Üst katinda 15 dk da bir balgam çıkarma sesi iğreniyorum artık tuvalet sesini duyuyorum.
Geçen akşam yatak gıcırti sesi duydum.
Salondayken de bsylerı yere surtme gibi ses geliyordu. En son uyardık pek değişen bsy olmadı daha

Teşekkürler arkadaslar yorumlarınız için ama inanın anormal şekilde geliyor sesler :(

Back