Lazer Epilasyon Ah bu kıllar...

Yahyusatiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
12
3
1
25
Hanımlar öncelikle hepinize merhaba.
Az önce lazer epilasyona yazıldım tüm bölge. Cihazın adı diod cihaz. Ütüleme gibi bir yöntemle yapıyorlarmış. Ben bundan 2 sene öncede gitmiştim başka bir yere, başka bir cihaz kullanmışlardı fakat memnun kalmadım. Bırakmıştım. Şimdi yeniden bu diod cihazına başlıyorum. Kıllarım eskisi gibi simsiyah olmasada hafif siyahlık var. Daha önce aranızda kullanan var mı ? Sizce yanlış mı yaptım ?

Diot doktorların önerdiği bir cihaz. Ben koluma diot yaptırdım şuan tüylerim 6-8 ay arasında çıkıyor. Tamamen bitmedi. Zaten sıfırlamayı garantileyen bir makine de yok. Ben memnunum.

Diot doktorların önerdiği bir cihaz. Ben koluma diot yaptırdım şuan tüylerim 6-8 ay arasında çıkıyor. Tamamen bitmedi. Zaten sıfırlamayı garantileyen bir makine de yok. Ben memnunum.
Çıkınca nasıl alıyorsunuz peki ?
Birde gitmeden sizde jiletle alıp mı gidiyordunuz

Çıkınca nasıl alıyorsunuz peki ?
Birde gitmeden sizde jiletle alıp mı gidiyordunuz

Hayır ben almıyordum. Orada makine ile alıp yapıyorlardır. Genital de falan alıp gidiyorum. 6-8 ay sonra çıktığında tek seans alıyorum bu kampanya yapan sitelerden. Zaten tek tük yerlerde çok cılız çıkıyor gitmesem bile olur ama benim gözüme battığı için gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…