ah bu gelgitli adamlar...

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
selam kızlarrr,
son konumdan sonra büyük bi aydınlanma yaşattınız bana, sevgilimi artık boğmuyorum rahat rahat sınavına hazırlanıyor :halay: birbirimizi olduğumuz gibi kabullendik, çok ilgili beni aşka boğan bi tarzı yok ve bu durum bana özel de değil karakteri bu maalesef:) ama şu an çok şükür iyiyiz, bunda biraz da yorum yapan sizin etkisi var tabi :KK68:
şimdi konum çok yakın arkadaşımla ilgili, bana verdiğiniz tavsiyelerden sonra o da sizden bi fikir almak istedi, ben aslında fikrimi söyledim ama sizlerden de bişeyler duymak istedik:)
benim bu tatlış arkadaşım bundan 6-7 ay önce biriyle tanıştı, bikaç hafta sosyal medyadan konuştular ama sizli bizli olarak, sonra yüzyüze geldiler ama kafede bi buluşma şeklinde değildi, arkadşaım bu adamın işyerinde olması gerekiyodu bu bahaneyle adamla da görüşmüş oldu yani işyerinde oldu bu görüşme. sonra adam daha yakın konuşmaya başladı siz biz olayını atmış en azından :))) ama flört gibi değil numarasını bile almamıştı arkadaşımın. ben burdan olumsuz olacağını düşündüm ama arkadaşım çok hoşlanıyodu adamdan.
ama sosyal medyadan arkadsşıma sürekli msj yazan da bu adamı, yani hep o başlatıyodu konuşmaları, sonra bi ara adam arkadaşımın msjına cvp vermedi benim bu deli kız adamı şak diye sildi sosyal medya hesabından sonra adam msj yazdı tabi sitem etti neden sildiğini anlamadım vsvs..
aradan 3-4 ay geçti arkadaşımın yine aklına düştü bu adam gitti ekledi, adam da kabul etti, bi iki foto beğenemeden sonra arkadaşıma msj yazmış bikaç saat sohbet etmişler ordan burdan sonra numarasını verip sosyal medya hesabımı silebilirim numaram bu demiş. bizim kız tutturdu şimdi neden numarasını verdi, neden msj yazdı bu adamın amacı ne diyo :işsiz:
bence hiç olumlu bi taraf yok, adamın ya sevgilisi var ya sevgilisinden ayrıldı kafa dağıtmak istiyo. benim yorumlarım biraz acımasız oldu evet ama numarasını başta vermemişti şimdi neden verdi diye umutlanıyo bizimki...
sizin fikirlerinizi birlikte okuyacağız

Ya bu akıllı telefonlar olmasaydı millet n'apcağğdı acep? ...Arkadaşınız bu kadar irdelemesin. Görüşmek istiyorsa görüşsün, istemiyorsa görüşmesin.
ilk yazıştığı zamanlar nerdeyse adama aşık olmuştu, bana anlatırken ki heycanlarını görseydiniz, somra adam bi üste taşımadı durumu çok üzüldü arkadaşımda, şimdide yinr umutlanıp üzülmek istemiyo aslında, adamın niyetini anlayamıyor

Konudaki gel-gitli bir tek adam değil yalnız farkındaysanız. Arkadaşınız silmiş gitmiş işte, niye tekrar ekliyor ki?
Birbirini pek tanımayan iki insandan bahsediyoruz. Muhabbet olsun diye konuşulmuş, öyle karşılıklı büyük bir etkilenme de olmamış, olsaydı farklı ilerlerdi ya da adamda olmamış. Ama tam bir kopma da olmamış. İşte böyle şeyler bana biraz boş zaman meşgalesi gibi geliyor. Yapacak daha iyi bir şey bulamayınca bunu yapayım, onu da deneyeyim, şununla da konuşayım, filan gibi bir durum. 3-4 ay geçince adam neden arkadaşınızın aklına düştü mesela? O kısmı irdelemek lazım aslında.

Gelgitli adam diye birşey yok, aşik olmayan adam var. Birsey olacak olsa olurdu simdiye kadar onca zaman adam yazmamiş bile zaten. Adamin umurunda olmadigi halde pesinde dolanmaya devam ederse boyle oynarlar, sonra oturur dusunur amaci neee?
onu umutlandıran o kadar zaman sonra adamın msj yazması ve numarasını alması. en başta konuşurlerken numarasını almamıştı adam, arkadaşımda üzülmüştü, ama adam yüzyüze görüşmeden sonra arkadaşıma iltifat etmişti umutlandırmıştı yani beğendiğine dair. kız da suçlu değil aslında sadece tekrar umutlansa üzülür mü dye korkuyorum

onu umutlandıran o kadar zaman sonra adamın msj yazması ve numarasını alması. en başta konuşurlerken numarasını almamıştı adam, arkadaşımda üzülmüştü, ama adam yüzyüze görüşmeden sonra arkadaşıma iltifat etmişti umutlandırmıştı yani beğendiğine dair. kız da suçlu değil aslında sadece tekrar umutlansa üzülür mü dye korkuyorum

Adam durduk yere numara alip mesaj yazmamis ki arkadasin adami eklemiş önce?
Bir iltifata, bir telefona umutlanacak kadar erkek yoksunluğu yaşamakta nebileyim.
Bu kadar da pesinde dolanan kadini boş cevirmeyebilir ama bu "sevdigi" anlamina gelmez. Bilmiyorum demek istedigim seyi anlatabiliyir muyum...

Adam birsey yapmamış ki? İlk başta numarasını istememiştir sapık gibi görünmeyim diyerek. İkinci de zaten kız istek atmış sohbetten sonra adam gene istememiş ama numarasını vermiş. Burda kibar davranmış. Israr kıyamet gene numara istememiş. Adam normal davranmış ayrıca burda hevesli görünen kız arkadaşınız.
Sosyal medya hesabı silme durumunda neden silecek anlamadım. Belki kız bana telden mesaj atsın artık ordan konuşalım diye düşündüğü için. Yani eğer kız konuşmak istiyorsa telden yazmak zorunda kalsın falan. Adam evli mi sevgilisi mi var nişanlı mi? Kız arkadaşınız bilmiyorsa biz nerden bilebiliriz?

Bir iltifata, bir telefona umutlanacak kadar erkek yoksunluğu yaşamakta nebileyim.
Bu kadar da pesinde dolanan kadini boş cevirmeyebilir ama bu "sevdigi" anlamina gelmez. Bilmiyorum demek istedigim seyi anlatabiliyir muyum...
arkadaşım ekledi adamı adam foto beğenisi falan yaptı aradan bir ay geçti ama, sonra adam bi ara sosyal medyasını kapatmış geri açmış arkadaşıma yazdı bi anda, yani kız ekler eklemez adam msj yazmadı

Kiz arkadaşın daha gelgitli davranıyor.

Adam birsey yapmamış ki? İlk başta numarasını istememiştir sapık gibi görünmeyim diyerek. İkinci de zaten kız istek atmış sohbetten sonra adam gene istememiş ama numarasını vermiş. Burda kibar davranmış. Israr kıyamet gene numara istememiş. Adam normal davranmış ayrıca burda hevesli görünen kız arkadaşınız.
Sosyal medya hesabı silme durumunda neden silecek anlamadım. Belki kız bana telden mesaj atsın artık ordan konuşalım diye düşündüğü için. Yani eğer kız konuşmak istiyorsa telden yazmak zorunda kalsın falan. Adam evli mi sevgilisi mi var nişanlı mi? Kız arkadaşınız bilmiyorsa biz nerden bilebiliriz?
adam numarasını yazınca bizimki de eklemiş numarayı whatsapptan msj yazmış ismini söyleyip yani o da benimkini eklesin diye. inanın çok saf arkadaşım, yani bi anda kaptırıp gidebiliyo kendini hiç taktik düşüneyim kafasında değil, adam yazmadıkça o hayatta msj yazmaz zaten sıkı sıkı tembihlediö bu konuda, önceden de hep adam yazmış zaten o yüzden bizimki umutlanmıştı

adam numarasını yazınca bizimki de eklemiş numarayı whatsapptan msj yazmış ismini söyleyip yani o da benimkini eklesin diye. inanın çok saf arkadaşım, yani bi anda kaptırıp gidebiliyo kendini hiç taktik düşüneyim kafasında değil, adam yazmadıkça o hayatta msj yazmaz zaten sıkı sıkı tembihlediö bu konuda, önceden de hep adam yazmış zaten o yüzden bizimki umutlanmıştı
Ama şöyle düşünün. Birbirini sosyal medyadan tanıyan iki insan. Bir şeylerin olması ve olgunlaşması için zaman lazım. Daha hayatlarında biri var mı, ciddi mi yoksa öylesine mi arkadaşlık kuruluyor, daha birbirlerini taniyacaklar edecekler. Arkadaşınız yaş itibariyle hızlı gidiyor, heyecan istiyor olabilir ancak önce şans versin tanımaya çalışsınlar birbirlerini. Belki de arkadaşınız adamın dengi değildir. Hersey olabilir

Bu yazdıklarınıza göre adam çok daha mantıklı ve kibar davranmış. Hayatında biri olsa tel vermez diye düşünüyorum. Ancak temkinli olmakta fayda var ne olur ne olmaz

Pardon da bu sizin hikayeniz değil mi ? Ağırbaşlı diye tanıttığınız bi bey vardı ,iş yerinde görüşmüştünüz herhangi bi sebepten dolayı dışarı değildi ?? Sonra sizli bizli konuşmayı bırakıp yavaş yavaş bi samimiyet kurmuştunuz ,hatta adam sizin şehrinize gelecekti vs .Sonra Çok adım atmıyor ama mesajları da kendisi başlatıyordu ,burada herkes vazgeçmenizi söylemelerine rağmen devam ettiniz en son adam sanırım mesaja cvP vermeyince sosyal medyadan silmiştiniZ sonra da bu bey bi kaç gün sonra sitem edip yazmıştı ama eklememişti sizi tekrardan ??? Arkadaşınız da ne tesadüf sizin aynı olayı yaşamış 🤔🤣

Pardon da bu sizin hikayeniz değil mi ? Ağırbaşlı diye tanıttığınız bi bey vardı ,iş yerinde görüşmüştünüz herhangi bi sebepten dolayı dışarı değildi ?? Sonra sizli bizli konuşmayı bırakıp yavaş yavaş bi samimiyet kurmuştunuz ,hatta adam sizin şehrinize gelecekti vs .Sonra Çok adım atmıyor ama mesajları da kendisi başlatıyordu ,burada herkes vazgeçmenizi söylemelerine rağmen devam ettiniz en son adam sanırım mesaja cvP vermeyince sosyal medyadan silmiştiniZ sonra da bu bey bi kaç gün sonra sitem edip yazmıştı ama eklememişti sizi tekrardan ??? Arkadaşınız da ne tesadüf sizin aynı olayı yaşamış 🤔🤣
sherlock holmes tarzınızı bozmak istemezdim ama benim konum daha farklıydı:)) ben o dönem konuştugum adamı sildikten sonra hayatıma yeni biri girdi ve şu an sevgiliyiz zaten 😊 ve ben bi tanıdık aracılığıyla tanışmıştım arkadaşım sosyal medyadan tanıştı bu adamla, ayrıca bu süreçte onu yönlendiren bendim yani bana doğru gelen şeyleri anlattım ona da, o da öyle davrandı adama karşı.

sherlock holmes tarzınızı bozmak istemezdim ama benim konum daha farklıydı:)) ben o dönem konuştugum adamı sildikten sonra hayatıma yeni biri girdi ve şu an sevgiliyiz zaten 😊 ve ben bi tanıdık aracılığıyla tanışmıştım arkadaşım sosyal medyadan tanıştı bu adamla, ayrıca bu süreçte onu yönlendiren bendim yani bana doğru gelen şeyleri anlattım ona da, o da öyle davrandı adama karşı.
Siz her ne kadar kabul etmeseniz de , adım gibi eminim olayı sizin yaşadığınıza birebir heşryin aynı olması evet tesadüf dimi ???? O zaman konunuzu açın herkes görsün aynı olayın olup olmadığını ??? Burada olayın tanışma yeri kısmını değiştirip farklı yaparak hiç anlaşılmadınız emin olun 🤣🤣 o zaman da tam bu kafa yapısındaydınız ,hiç değişmemişsiniz tebrikler 👏🏻 😃

ilk yazıştığı zamanlar nerdeyse adama aşık olmuştu, bana anlatırken ki heycanlarını görseydiniz, somra adam bi üste taşımadı durumu çok üzüldü arkadaşımda, şimdide yinr umutlanıp üzülmek istemiyo aslında, adamın niyetini anlayamıyor
Bence en iyisini yapıyor arkadaşınız adamın davranışları çok tutarsız. Arkadaşın istediğini biraz belli etmiş sanırsam ve bu şekilde devam ederse daha da üzülebilir. Hem başka adam mı yok elini sallasa ellisi boşversin onu bence.

X