Ah biz kadınlar :))

hadi yaaa bak sen şu işe:KK66:ben burgaz,annem kırcali,babam haskova.heryerden var anlıycağın:KK1:ay pek sevindim bak şimdi:KK66:

anne tarafım varnalı baba tarafım elana danmış bide pazarcıkmı osman pazarımı ne bi yer varmış oradada kalmışlar sanırım ben hiç gitmedim ama çok akraba ve arkadaşım var orada :emir_bebek: anam sen bursadamıydın ? akraba çıkarmışız birde kırcalili çok tanıdık var :KK71:

anne tarafım varnalı baba tarafım elana danmış bide pazarcıkmı osman pazarımı ne bi yer varmış oradada kalmışlar sanırım ben hiç gitmedim ama çok akraba ve arkadaşım var orada :emir_bebek: anam sen bursadamıydın ? akraba çıkarmışız birde kırcalili çok tanıdık var :KK71:

varnaya gitmedim hiç annemlerden biliyorum çok güzel biyer olduğunu.ben de bikaç defa gidebildim uzun bi süredir gidemiyorum bg ye.ben bursada yaşıyorum ya bakma profilde istanbul yazdığına biraz daha kurcalarsak akraba çıkıcaz sanırım:KK9:

hımm anladım canımm benım.
ben gecen hafta yenıledıydım adamın gözünü alıyo valla ışıl ışıl :KK1::KK1:

ben geçen hafta regl sancısı çekiyodum bişey yapamadım bu haftaya niyet ettim misafir gelecek ama hava çok soğuk bi ihtimal gelemeyebilirler :21: bu hafta mutlaka yapmam lazım manyak losyonlar aldım en ışıltılısından kocişi kandırmak için her yolu deneyecem bu ay alcam bebişimi ondan o istediği kadar kendini paralasın 2012de olsun çocuk diye :KK64:

ben geçen hafta regl sancısı çekiyodum bişey yapamadım bu haftaya niyet ettim misafir gelecek ama hava çok soğuk bi ihtimal gelemeyebilirler :21: bu hafta mutlaka yapmam lazım manyak losyonlar aldım en ışıltılısından kocişi kandırmak için her yolu deneyecem bu ay alcam bebişimi ondan o istediği kadar kendini paralasın 2012de olsun çocuk diye :KK64:

insallah istedıgını alırsın canım benim. sen baya hazırlık felan yapmıssın tuttugunu koparacan gibi görünüyor:KK1:
neymiş su manyak olan losyonlar kız :KK69:

varnaya gitmedim hiç annemlerden biliyorum çok güzel biyer olduğunu.ben de bikaç defa gidebildim uzun bi süredir gidemiyorum bg ye.ben bursada yaşıyorum ya bakma profilde istanbul yazdığına biraz daha kurcalarsak akraba çıkıcaz sanırım:KK9:

balım bursada adım başı tanıdık var bizim teyzemler dayımlar amcamlar kuzenler hep orada :KK16:başaranda oturuyorum dersen düşüp bayılırım artık :KK60:

hımm anladım canımm benım.
ben gecen hafta yenıledıydım adamın gözünü alıyo valla ışıl ışıl :KK1::KK1:

aman ne güzel yaw ben ışıl ışıl yapıyorum birkaç güne çıkıveriyorlar hemen gıcık oluyorum:84:hormonlarım haldır haldır çalışıyo galiba:KK60:

balım bursada adım başı tanıdık var bizim teyzemler dayımlar amcamlar kuzenler hep orada :KK16:başaranda oturuyorum dersen düşüp bayılırım artık :KK60:

hehe yok canım yok başaranda oturmuyoruz ama eşimin akrabaları var orda ben hürriyette oturuyorum var mı orda birileri:KK9:

Genc kız dukkana girip sırnasık tezgahtara sordu:
-Su kurdelenin metresi kaca?
Tezgahtar yılıstı:
-Bir opucuk.
-Pekala 10 metre verin.
Tezgahtarın heyecanla sardıgı kurdele paketini aldıktan sonra,genc kız arkasında duran yaslı kadını isaret etti:
-Hesabı babaannem odeyecek. :KK60::KK60::KK60:

Biyoloji dersinden yapılacak sınav için sınıftaki herkes acayip çalışmış, notlar fotokopiler havada uçuşmuş. Daha sonra sınavın yapılacağı gün gitmişler bir de bakmışlar, ortada kağıt kalem yok sadece sıra sıra mikroskoplar. Hocada başlarında bekliyorken demiş ki, "Bu mikroskoplarda lam'da bir böceğin bacağı var, sınavınız bacağından böceği tanımak" Tabi hemen itirazlar, ama fayda etmemiş, hoca dediği dedik. Öğrenciler mikroskopların başına geçmiş. Ama bir şey yapamıyorlar. En sonunda biri dayanamamış, kapıyı çarpıp çıkmış. Hoca arkasından seslenmiş :

''Kimsin ulan sen, kapıyı çarpıp çıkıyorsun?" Kapı hafifçe aralanmış ve bir bacak uzanmış :
"Tanısana hadi, tanısana kim olduğumu" :86::86:

Genc kız dukkana girip sırnasık tezgahtara sordu:
-Su kurdelenin metresi kaca?
Tezgahtar yılıstı:
-Bir opucuk.
-Pekala 10 metre verin.
Tezgahtarın heyecanla sardıgı kurdele paketini aldıktan sonra,genc kız arkasında duran yaslı kadını isaret etti:
-Hesabı babaannem odeyecek. :KK60::KK60::KK60:

:KK60::KK60::KK60::KK60:
süpersin bebişimm:KK60:

X