ah bir sihirli deyneğim olsada zamanı geri alabilsem

hayat dünün olaylarıyla oyalanmıyor dostlar,sadece bugun var ,anlar var,okadar.Geçmişin ayak izlerinde kalmak mutsuz olmaktan başka bir işe yaramıyor.Keşkelerimiz olmasa iyiydi ama var,ve yine keşke dememek için de bugün ve yarınlarımız var.Keşke dememek için ikinci bir şans olarak görün ve sarılın hayata.SEVGİYLE KALIN...

görümcenin kocası fantazi aramış virüs programın olsada bulaşır benimde eşim aynı haltı işlemişti.

ah bir sihirli değneğim olsa elimde oğlumu haziran ayındaki sbs sınavında TÜRKİYE birincisi yapardım .5 yaşındaki kızımıda en güzel en pahalı anaokuluna veriedim.o değnek bi elime geçse kendi başımada vurur hayatımı çok değiştirirdim

evlendik aşk bitti ,sevgiliyken yaşadığımız o aşkı o heyecanı geri getirirdim.aşk olmadan hayat çekilmiyor

sihiri değneğim olsaydı 10 yıl öncemi isterdim ama bu zihniyetle....
bu olmaz dimi........
fisfisfis

hayatımda yaşadıklarımdan hiç pişmanlık duymadımmm
annemee hepp ahh şu anı tekrar yaşasam dediğimdee yarındaa bugünün içinn sızlanırsınn hepp bugününüüü doyasıyaa yaşa derdii bunu öğrendim ailemden onun içinn gelecektee sızlanmamak içinn bugünümüüü güzel yaşarımm geçmişii geri döndürmekk imkanımız yok amaa bugünü güzel yaşamak bizim elimizdee

zamanı gere alabilseydim ilk önce çok okur muhakkak bi yerlere gelmeye hedeflerdim.sonra hayatım zaten farklı olurdu.kocamın ailesiyle yasamak zorunda kalmazdım...insanca bir hayat yaşardım.....kocanın her derdine katlanmak zorunda kalmazdım.senağlamasenağlamasenağlama

keşke elimde sihirli değnek olsaydı keşke zamanı geri alabilseydim 5 yıl öncesine dönebilseydim yaptığım hataları yapmasaydım hiç evlenmeseydim keşke

keşke eşimle 1 gün evvel inatlaşmasaydım....paraya ihtiyacım var.....sırnaşık şey

elimde sihirli değneğim olsaydı yaşanan tüm kötü olayları silerdim.ve onları hiç hatırlamak istemezdim.

bu değneği bi elime geçirirsem dünyadaki tek kıraliçe yapardım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…