- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 30
-
- Konu Sahibi karamelizeee
suanda plan bu zaten.. vakaletler üstünden alındı, işlerden gelecek son paralarıda aldı bakalım ne yapacakYenge bosansin siz de bu surecte ona destek olun, ezgiye afiyet olsun boyle uckur duskunu kart zamparalarin neyi var neyi yok yiyip donuyla sokaga atsin.
Dayi da hayatinin geri kalanini yalniz ve 5 parasiz gecirsin.
Bu arada bu konu da ispatidir ki hicbir erkek bir kere aldatmaz, mutlaka devami gelir, o yuzden affetmek yeni ihanetlere acik davettir.
suanda plan bu zaten.. vakaletler üstünden alındı, işlerden gelecek son paralarıda aldı bakalım ne yapacak
Dedem işi arabayı evi üzerine alamıyor dayım önceden batırdıgı icin, yengemde dedemin de hakkı var sonucta diye satamıyor.. OffYengen neden ne yapacağını bilmiyor? Yapılacak şey belli değil mi? Üzerine olan ne varsa satacak (mahkemede paylaşmamak için) sonra da bosanıp kendine yeni bir hayat kuracak. Dayın adam olmaz.
şuan subatta mahkemeleri var ezgiyle kocasının, velayet icin, bosanmak icin.. babası olay büyümesin diye geldi zaten kızım namuslu ayakları yapmak icin.. evlerini bastık ya..rezil oldular... babası da hic birsey demiyor içmiş gelmiş..Dayının affı yok, yengen boşayacak, yengenin üstüne ne varsa alıp gidecek çocuklarla. Olacak olan bu, bunu atlatmanın yolu molu yok.
Ezgi'nin ailesiyle görüşmenizi anlamadım, intikam amaçlıysa yani alın yetiştirdiğiniz evlat bu, ne yapıyorsanız yapın demek için mi? Öyleyse tamam.
Dayı zaten para kalmayınca terk edilecektir. Yengeye sahip çıkın, dayı gelip kalan parayı da kadının elinden almasın. Artık kalan çocukların rızkı.
Anladım, yani baba böyleyse evladın böyle olmasına şaşmamalı. Benim tavsiyem daha fazla bulaşmayın onlara. Üzerinize sıçrar.şuan subatta mahkemeleri var ezgiyle kocasının, velayet icin, bosanmak icin.. babası olay büyümesin diye geldi zaten kızım namuslu ayakları yapmak icin.. evlerini bastık ya..rezil oldular... babası da hic birsey demiyor içmiş gelmiş..
Ne aşkmış yaa.Selamlar...
Kafam öyle dolu öyle yorgunum ki içimi dökmek istiyorum..
Not: Dayım ve yengemle her gün birlikteyimdir..iş yerim evlerinin karsısında oldugu icinde fazla yakınız,cokta severim..
Kısaca bahsediyorum
-Dayımın yengemi aldattıgını ögrenmiştik, 18 yıllık evliler, 2 çocukları var, biri 10 digeri 17 yaşında..
-Dayım daha 10 yıl önceleride bu naneleri yemiş işlerini batırmıs haciz üstüne haciz gelmişti(aslında dedemin işi ama yaşlandıgı icin dayım devam ettiriyor, olan mal mülk gitti karı kıza)
-Yengem hadi paradan azdı ondan aldattı diyerek geçti gitti affeti, şimdi yeniden yiineeeeee... (ama onceden olanlar belki 200 300 kadındır,sadece mesajlastı, suan o ezgiyle hayat kurmak istiyor.. neymiş ezgiyi kocası dövmüş eve kapatmış,belaları varmış ve korumak istiyormuş.. x markadan 800 liraya gömlek alarak mı korunuyor? zaten hapiste olan sevgilisi dayımı dövsünler diye haber göndermiş tesadüfen babamların arkadası ögreniyor olayı engel oluyor.. b.k yoluna gidecek azgın teke..
-Dayımın aldattığı bayan isim ezgi diyelim, 5 yasında cocugu olan evli,henüz bosanmamıs ama davaları süren bir kadın.. Aynı zamanda hapiste belalısı olan, bilmem kimler var daha.. 2 tane daha sevgilisi varmıs kadının.. dayım 43 ezgi 29 yasında..
-Ben dayımı takip ederek eşimle bunları gördük, ki herkes görmüş.. evlerini ögrendik ezgi dayımı alıp babasının evine atıyor her gün resmen..Tabi yengem dayanamadı bende gelicem dedi, gittik, ve dayım arka taraftan atlayıp kaçmış..
-Dün dayımı yengem evden kovdu ve 5 dk sonra dayım ev tutmus bile..
-Aksamda ezginin babası, ezginin kv ve kocası bir yerde bulustuk ananemler annemler falan.. Anlattık böyleyken böyle..
(ezginin kv yi tanıyorum zaten eski ofisimizin karsısında iş yerleri vardı, oradan komsuyuz..)
-Dayım ne varsa satmıs, cogu sey yengemin üstüne olanlar kalmıs, karıya yedirmiişşş içirmiiişşş..Biliyoruz para için oldugunu zaten..
-Şuan ayrılar yengemle dayım..Ama hepimiz çöktük..1 haftadır 7/24 beraberiz kaldıramıyorum artık..Ananemde büyüdügüm icin dayımı babam kadar cok severim..
Bu cocuklar bunu nasıl atlatacak..Nasıl unutacaklar..Yengem ne yapacak..Nasıl bi yol çizecekler..
Of ki ne of.. Rabbim tez zamanda aydınlığa çıkarır umarım herşeyi..
Ezginin babası da gelmiş benim kızım namuslu ayakları yapıyor..Öyle ağır konustum ki ( biraz çaçaronumdur, ben olmasam kimse konusamayacakmıs zaten) babası ve kız kardesi aglayarak gitti.. Onun da evladı var o bizim yegenlerimize acımadı..biz onun cocuklarına acıdık hadi bırakır dedik olmadı..
NOT: 3 günde 25000 lirayı yemiş ezgi..tabi dayım yedirmiş..bugun de 10000 yemiş oohhh böyle kerizi buldu tabi..
zaten herkes bana bu kız para avcısı dedi.. kv desi de dedi bizi bitirdi 5 yılda batırdı diye..
Ama dayım anlamıyor kadın nasıl büyülediyse ne yaptıysa yok bırakmıyor ..
Dayımın istedigi yengem evde kalsın boşanmasınlar, canı isteyince yengeme canı isteyince ezgiye gidecekmiş paşa
Bunları da ekleyeyim( 1-ananemi kendi tarafına çekmeye çalışıyor, ananemde dayım ne derse inanıyor,tam bir oglan asıgıyengemi kötülüyor herkese,kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
2- yengem kocasına yani bu salak dayıma cok asık..ama artık aldatmayı geçtim, kadına agıza alınmayacak hakaretler etti, yok bu evden s..ktir git , baban alsın seni, şeytansın sen ezgi melek gibi vss.... )