Ah baba ah...

CAnim benim annem babam ayrı değil beraber ve mutlular bizde beraber yasıyoruz.

Maddi acidanda iyiyiz..

Ama adam açık açık yapmıyorum diyor.

CAnim benim annem babam ayrı değil beraber ve mutlular bizde beraber yasıyoruz.

Maddi acidanda iyiyiz..

Ama adam açık açık yapmıyorum diyor.

Ben bu davranışından ötürü ayrı olduklarını sandım canım. Peki annen aracı olsa olmaz mı ? Daha yaşınız küçük. Anladığım kadarıyla yeni başladınız üniversiteye, böyle bir sorumluluğu almak zorunda değilsiniz ki..

Annem araya giriyor ama bu sefer onların arası bozuluyor.

Bize bakmak zorunda değilmiş ki babam ;(

Her neyse canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Annem araya giriyor ama bu sefer onların arası bozuluyor.

Bize bakmak zorunda değilmiş ki babam ;(

Her neyse canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun

İnşallah insafa gelir ne diyeyim..
Öyle canım, Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yok ayrılmadım, daha dogrusu ayrılamadım bırakmadı.
Ben hep icime atıyorum ve konussam bile beni ne kadar rahatlattıgı tartısılır..
Kendimi, hayatımı hiiicc düsünmüyorum, düsünemiyorum ki, bugün dısardaydım ve sadece haftasonum var babamın yanında calısıyorum cok yogunum, eve bazen erken bazen gec geliyorum is senin isin olunca belli bir saatin olmuyor, sadece haftasonu bir gün dısarı cıkabiliyorum bugün 18:30' da babam aradı eve gidiyormus, evde kimse yok tabii, kız kardesimi aramıs söylenmis, '' cok geziyorsunuz '' bu saate kadar gezmeyin diye, hayatımı anlattım yukarıda, gercekten cok mu gezmek bu anlayamıyorum babamı, erkek arkadasımın benim icin dogru insan olduguna inanıyorum, onun karakteriyle alakalı bir sıkıntım yok Allaha cok sükür, tek sıkıntım artık resmiyete dökmek istemesi, aslında bende istiyorum kim istemez ki sevdigi insanla hayatını birlestirme yolunda ilk adımı atmak? Ama babam böyle olunca soguyorum herseyden, kacıyorum..

Babam 1 saat yalnız kalamıyor hadi söz' de, nisan' da sorun yok, ama ya onlardan sonra? Kız kardesim de evlenince? Aynı apartman' da olalım, ya da aynı sokakta bende böyle düsündüm bir zamanlar, ama böyle olmakla da babamın derdine care olamayacagımı düsünüyorum simdi, o hic yalnız kalmak istemiyor. Evde hep ses olsun, insan olsun istiyor ama ona sorsan cocukları evlendirince ben yalnız yasarım!
Yanıma da alırım onu kabul etse, hemde seve seve, belki eder kim bilir gelecegi? Evlenmeye de nasıl baktıgını bilmiyorum evlenirim demiyor, evlenmem de demiyor. Ama bu yastan sonra zor artık falan diyor. Yani iki ucu b..klu degnek!

Son düzenleme:

Anlıyorum canım.
Daha yeni bir acı yaşamışsınız, o yüzden baban böyle davranıyordur. Zamanla atlatır, alışır muhakkak..
Erkek arkadaşının evlilik isteği çok güzel, biraz daha bekleyip adım atabilirsiniz.
Babanda toparlanmış olur.
Geleceği düşünerek bugününü mahvetme, zamana bırak. Emin ol her şey yoluna girecektir.
Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu versin..

benimde annem babam ayrıı,,babam ayrılduı zorla anem ve biz istememiştik,,babam bi kadın için bıraktı gitti yuva kurdu yani gerçekten zor durumlar bunlar..allah yardımcımız olsun...ssabır wersin ...

benimde annem babam ayrıı,,babam ayrılduı zorla anem ve biz istememiştik,,babam bi kadın için bıraktı gitti yuva kurdu yani gerçekten zor durumlar bunlar..allah yardımcımız olsun...ssabır wersin ...

Ne diyeceğimi bilemedim. Benim annemde istiyor ayrılmayı o nedenle biz bir an evvel ayrılsınlar ve bitsin istiyoruz.
Ama sizin durumunuzda çok zor.
Allah size de annene de sabır versin.
Umarım baban yaptığı hatayı anlar da pişman olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…