Amin inşallahGerçekten doğru doktoru bulmak o kadar zor ki..
Üsluba bakın gerçekten.. özele gidin farklı doktorlar deneyin güçlü olmalısınız streste olumsuz etkilerİnsallah tutunur sağ Salim
Ben de hamilelik istiyorum pco var geçen hafta gittiğim doktor panikletti yumurtlamıyorsun adet olman zor dedi halbuki her ay adet oluyorum normalde , aşağıdan baktı zor dedi tedavi gerekir dedi adetim gecikmişti ilaç verdi içmedim eve geldim saatlerce ağladım zaten psikolojimi etkilemişti sonra tuvalete gittim adetim kendiliğinden geldi o günAmin inşallahbirgün önce nasıl mutluydum , bugün doktorun dedikleri beni mahvetti, rabbim en hayırlısını biliyor, sen mi karar veriyorsun düşüp düşmeyeceğine, bide vajinalde çok zorladılar görmek için, tekrar lekelenmem olmuş eve geldiğimde gördüm, yazıklar olsun cidden…
Dün özeldeki doktor direk karından baktı gördü, bu kadar nasıl fark olabiliyor …
Çok geçmiş olsun… üslup çok önemli evet bir insana olmaz denmemeli bile yahu sen doktorsun bir insana nasıl bunları böyle söylebiliyorsun, bende izine geldim küçük bir ilçedeyim, özeldeki doktorun ellerinden öperim kan yıllık doktor tecrübe çok önemli onun sayesinde kanamam durdu benim, bebeği o gördü, kalp atışını dün dinledim…Ben de hamilelik istiyorum pco var geçen hafta gittiğim doktor panikletti yumurtlamıyorsun adet olman zor dedi halbuki her ay adet oluyorum normalde , aşağıdan baktı zor dedi tedavi gerekir dedi adetim gecikmişti ilaç verdi içmedim eve geldim saatlerce ağladım zaten psikolojimi etkilemişti sonra tuvalete gittim adetim kendiliğinden geldi o günyumurtlamıyorsun diye direkt söylenmez ki zaten öyle bir şeyde yokmuş üslup çok önemli doktor çok önemli bende henüz doğru doktoru bulamadım küçük yerde yaşıyorum 2-3 doktor var anca Allah iyilerle karşılaştırsın doktorla enerji tutması çok önemli
merhaba vajinalde bir tehlike yok hematomlaro ancak öyle görebiliyorlar kanamanın onunla bir ilgisi olmuyor benim de varAmin inşallahbirgün önce nasıl mutluydum , bugün doktorun dedikleri beni mahvetti, rabbim en hayırlısını biliyor, sen mi karar veriyorsun düşüp düşmeyeceğine, bide vajinalde çok zorladılar görmek için, tekrar lekelenmem olmuş eve geldiğimde gördüm, yazıklar olsun cidden…
Dün özeldeki doktor direk karından baktı gördü, bu kadar nasıl fark olabiliyor …
Şöyle söyleyeyim benim asla hiçbirşey göremiyor devlette doktorlar, herşeyin normal ama kese yok deyip geçtiler, asla güvenim kalmadı, ve ne zaman vajinal baksalar hep kanamam oldu normalde kanama sorunum kalmadı çünkü. Özel deki doktorum olanı da düşürmeye çalışıyorlar sanırım dedi. Vajinal muayene çok masum bi olay değil. Asla tavsiye etmem. O kadar baktıkları halde göremediler ama özeldeki doktor karından herşeyi gördü. Cihazınız kötüyse bildirin yani insanların psikolojisiyle nasıl kolayca dalga geçebiliyorlar aklım almıyor.merhaba vajinalde bir tehlike yok hematomlaro ancak öyle görebiliyorlar kanamanın onunla bir ilgisi olmuyor benim de var
Ay herkeste mi olur bu sorun bende cuma günü aşırı karın ağrısı ve kanama lekelenmeyle acilden giriş yaptım bana resmen kızdı her gelen acil hasta değildir kapıda o kadar bekleyen var bilmem ne bilmem ne ben orda acıdan kıvranıyorum resmen kendi doktorum da nöbetçi değil diye bakamamıştı. Düşük yapcan diyip durdu. Sonlanmamış gebelik için beni yatırdılar kürtaj yaptırcaz demişti o doktor sms bebeğim beni bırakmadı. Cidden doktor çok önemli. Kendi doktorum da aynı hastanede ama aralarında dağlar kadar fark varO kadar umursamaz alaycı konuşan doktor var ki genellemiyorum ama karşındaki bir anne adayı herşeyden evvel çocuğu için mücadele eden bir insan hiç düşünmeden gülerek azarlayarak konuşan doktor çok gördüm. Allah yardımcınız olsun
Allah yardımcınız olsun valla benimde doktorlara hiç güvenim yok doktor arkadaşlar kusura bakmasin , herkes birsey diyor ,ben maddi yetersizlikten dolayı devlete gideceğim zeynep kamile bakalim inslalah derdimi anlatirim da anlarlar ,Merhaba daha öncede yazmıştım. Düşük sonrası gebe kaldım, beta hcg yüksek olmasına rağmen kese gözükmedi falan. Sonra gözüktü kanamalarım oldu bu seferde.
Neyse geçen hafta çok kanamam olunca özele gittim, baktı doktor gayet güzel kesen progestanı fitil olarak kullan öyle daha etkili dedi. Dün de tekrar muayeneye gittim, kanamam kesildi fitil kullanınca. Dün kalp atışını duyduk herşey iyi gözüküyor dedi. Bugünde rapor için devlete gitmiştim. Baktılar kese göremediler, doktor cihazımız kötü gözükmüyor dedi. Diğer doktorun odasına geçtik herkes bana bakıyor. Neyse orda da baktılar yok. Vajinal baktılar biraz gözüktü kalp atışı var ama net değil dediler. Zaten ilki düşük olmuş senin riskin var yani düşük yapacaksın çok zorlama kendini dedi doktor. Benim sinirlerim bozuldu bu nasıl üslup ya. Bu kadar basit mi bunu bi kadına söylemek. İçimde neler yaşadım Allah biliyor. Ama onların birgün aynısını yaşayıp yaşamayacağını rabbim bilir. Çıktım ordan direk. Yarın tekrar özele gideceğim. Birgün önce kalp sesini duyup ertesi gün nasıl göremezler.
Herhangi bir ağrım kanamam yok, 3 4 gündür bulantım çok fazla, son adet tarihine göre 7 haftalık gözüküyor. Zaten ultrasonda gördüm minicik bişey.
Devlet hastanesinde cihazlar cidden nasıl böyle oluyor. Yani direk sevk edip nasıl bunları söyleyebiliyorlar.
Teşekkür ederim şuan özelde devam ediyorum, çok şükür rabbime herşey yolunda gidiyorAllah yardımcınız olsun valla benimde doktorlara hiç güvenim yok doktor arkadaşlar kusura bakmasin , herkes birsey diyor ,ben maddi yetersizlikten dolayı devlete gideceğim zeynep kamile bakalim inslalah derdimi anlatirim da anlarlar ,