ah anne ah :) :)

Metaphora

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
2.502
53
34
yine annemle maceram..şuan tatilde olup sigara içmeme karşı olan annem,ben ayaklarımı uzatmış pöfürdedirken birden aradı, hemen pakedi sakladım sigarayı söndürmeye kalkarken elimide yaktım nefes nefese telefona cevap verdim.. sanki kokusunu alcak uzaktan kadın nası bi korkuysa bendeki laelaelaelaelae

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güldüm... :roflol: baya bi korkutmuş seni annen... delikafadulden Tebrikler vereliniortak

Birde bir söz vardır;
" Anneler hissederrrrr" diye sinir olurum ben o söze...

yine annemle maceram..şuan tatilde olup sigara içmeme karşı olan annem,ben ayaklarımı uzatmış pöfürdedirken birden aradı, hemen pakedi sakladım sigarayı söndürmeye kalkarken elimide yaktım nefes nefese telefona cevap verdim.. sanki kokusunu alcak uzaktan kadın nasıl bi korkuysa bendeki laelaelaelaelae

super ya annen bunu nasil basardiysa tebrikler alkisalkisalkiso anki halini dusunuyorum da cok alem :roflol:gercekten anneler hisseder:nazar::eek:lmaz:

yine annemle maceram..şuan tatilde olup sigara içmeme karşı olan annem,ben ayaklarımı uzatmış pöfürdedirken birden aradı, hemen pakedi sakladım sigarayı söndürmeye kalkarken elimide yaktım nefes nefese telefona cevap verdim.. sanki kokusunu alcak uzaktan kadın nası bi korkuysa bendeki laelaelaelaelae

:roflol::roflol::roflol: buna benzer bişii bende yaşamıştım :roflol:

ben bide daha sigaraya başlamamışken kızkardeşim benden önce başlamıştı bu merete abim yakalamış bunu tabii benim hiç bişeyden haberim yok banyodan çıkıyordum elime tutuşturdu sigarayı abla yaa şu pis kokulu şeyi verdin elime çıkmadın bi türlü hadi alda şunu elim koktu demezmi abimde beni içmiyor sandığından şüphelendi ve ben o sigarayı gözlerim yana yana içtim balkonda abim gözlerimin içine bakarken:roflol: o korkuyla herhalde sigaraya başladım bir süre sonraaa:roflol::roflol:

ben bide daha sigaraya başlamamışken kızkardeşim benden önce başlamıştı bu merete abim yakalamış bunu tabii benim hiç bişeyden haberim yok banyodan çıkıyordum elime tutuşturdu sigarayı abla yaa şu pis kokulu şeyi verdin elime çıkmadın bi türlü hadi alda şunu elim koktu demezmi abimde beni içmiyor sandığından şüphelendi ve ben o sigarayı gözlerim yana yana içtim balkonda abim gözlerimin içine bakarken:roflol: o korkuyla herhalde sigaraya başladım bir süre sonraaa:roflol::roflol:

delikafadulden güzelmiş cidden canım :)

oyy kiyamammm kis:roflol::roflol::roflol::roflol:

X