Ah almak

blue995

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2025
1
0
1
39
Uzun bir ilişkim vardı ve toksikti.tartışamıyorduk onunla. Her tartışmamızda ayrılırdı uzun süre ortada olmazdı. Sonra geri dönerdi. İlk defa onunla cinsel birlikteliğim oldu. Ayrıldığı zaman da beni onu aldatmakla suçladı. Başkalarıyla cinsel ilişkim varmış sözde. Hiç bir şey yapmadığım halde iftiralar atıp ortada bıraktı. Çok ah ettim beddua ettim. Oturup bunların çıkmasını bekliyorum. Bu durumdan nasıl kurtulacağımı da bilmiyorum. Yaşım 26

Henüz yaşın 26 çok gençsin.Sakın birliktelik yaşadım diye her yaptığı saygısızlığa eyvallah deyip kabul etme.Yaşadıysan nolmuş yani kendi bedenin kendi kararın.Karşına seni sarıp sarmalıcak öyle güzel biri çıkar ki bununla geçirdiğin zamana yanarsın.Sadece zamana bırak herşeyi .

Cinsel ilişkiye girdiğiniz sonra da ayrıldığınız için mi adama ah ediyorsunuz anlamadım. Boşuna beklemeyin ah çıkacak diye. Adam küsüp küsüp ortadan kayboluyormuş yani önceden de gideceği belliymiş siz bile isteye birlikte olmuşsunuz. Geçmişi geçmişte bırakın ve önünüze bakın artık, hem size iğrenç ithamlarda da bulunmuş, böyle bir adamın yası tutulmaz

Son düzenleme:
26 yaşında cidden "oturup" ahlarım çıksın diye mi bekliyorsunuz? O arada adam hayatını yaşıyor, sizin ah çıkana kadar zaten felekten yeterince gün çalar. Bi zar attım tutmadı diye bakın, sallayın gitsin. Bu yaşlar bi daha gelmeyecek.

Oturup olmasını beklemek yerine kendi hayatına bak en büyük ceza bu olur.

Bu arada ah etmek beddua etmek neye göre tutuyor ? Cinsel birliktelik için sizi zorladı mi ? Size ayrılıp baristiktan sonra iftira atıp barışmaya mi zorladi ? Kendi sorumlulugunuzda yaptiginiz şeyler için beddua niye tutsun ? Defalarca ayrılmış barismasaydin, ortada bırakmış geri dönmesini beklemeseydin ,iftira atmış arkana bakmadan gitseydin..

Ben size iftira attığı için ah ettiğinizi düşünüyorum. Bence kimsenin ahı kimse de kalmıyor ama bunu bekleyerek içinizi karartmak size iyi gelmeyecek ki.

Hayatınıza bakın. O bir şekilde öder zaten ama siz bunu beklemeyin ve beddua etmeyin. Beddua ve ah farklı şeyler

Hayatınıza devam edeceksiniz, yapacak bir şey yok.
Üzüldüm sizin için, keşke karşınızdaki insan kıymetinizi bilen, aklı başında birisi olsaydı.
Maalesef böyle şuursuz adamlarda var.
Siz de bunu tecrübe edinip, gelecekte karşınıza çıkacak insanlarda daha dikkatli olun.
Böyle saygısızlıkları kabullenmeyin.

Kendi seçimleriniz yüzünden başkasına ah etmeniz işe yaramaz, tutmaz… Boşuna beklemeyin. Beklerken bir bakmışsınız ömür geçmiş.

Oturup beklemiyordur herhalde sadece böyle olmasını umup içini soğutup hayatına bakmayı düşünüyordur, bi zar attım tutmadı demesi gerektiği doğru. Hım.

Toksik bir ilişkiyi ısrarla devam ettirmesi, Adamın ayrılıp geri dönmesine izin vermesi. Kendine bu muameleyi layık görmesi evet konu sahibinin tercihi. Böyle davranan bir adamdan kaliteli hareketler beklemenin saçma olduğunu görmemek de tercihi.

Ben ah konusuna pek inanmıyorum. Her pisliği yapıp çok mutlu olanlar var. O yüzden de hayatınıza devam edin, tecrübe oldu size.

e adam her firsatta senden ayriliyormus. bir ayrildigindan sonra barismasaydin, senin icin sorun olacaksa hep yariyolda birakan adamla sevismeseydin
adamin ne sucu var da ah alsin ki? kendini gizlememis, iliskiye kadar melek olup sonra gercek yüzünü gostermemis. seni terketmis terketmis kosa kosa iki guzel soze barismissin. simdi tek suclu adam mi?

Kendi bedenine yazık etmişsin
Zaten sonu belli imiş sen bile istiye ilişkiye girmişsin
Her tartışmada ortadan kaybolan sonradan giri dönen adamdan ne hayır bekledin valla merak ediyorum ?
Birde Bella okuma boş boşuna
Kendi saflığın bela döner dolaşır sahibini bulur
Adam zorlamı senle ilişkiye girdi sende girmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…