Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

canım sana ziyaretçi mesajı yazamıyorum ondan buraya yazdım, ben Ege Üniversitesi'nde sınıf öğretmenliği okuyorum, son senem olduğu için eğitici yazdım :1hug:

iyi yapmışsın örtmeniiiimkaydirigubbakcemile5 ben daha 2 türkçe mirmirmirmir ama olsun bak şimdi biz hemeeen yol alıyoruz dur hemen çizelim haritayııı 2 3 4 sonrası Allah kerim devlet babanın insafına kalmış-tatlicadiarzu- çalışmalar nasıl gidiyor

Ales'e girdim, sonucu iyi geldi. On güvenerek henüz Kpss çalışmalarına başlamadım. Biri oklavayla vursa diye bekliyorum çalışmak için klava:

ayycanım inşallah Allah gönlüne göre versiiinnnn.çok ısrar ettiiinnklava:kaydirigubbakcemile a.s.

aşkımın askerliği dedik (15 ay)
kaldı 17 günümüz :)
şimdi oda bitiyor kızlarr
inş. nisan ayında nişan olucak en geç...

life_city canım çok sevindim senin adınaaa ne tatlı heyecanlar dimiii.Allah huzurla kavuşmayıda nasip etsin inşallah.az kalmış ama yinede hayırlı teskereler..a.s.

saolun kızlar
asker beklemek çok güzel çok değişik bişey
çok zor evet ama ömrümüz boyunca unutamayacağımızz birşey
ilerde bununla ilgili çok anımız olucak anlatıp gülücez belkide:)

443 gün bitti ama bu 17 gün daha zor geçior sanki

gunaydın kızlar
RABBIM hayrlı ınsanlara sızı bızı hepımızı tez zamanda kavustursun ıns
topıce gelıyom ama kımseler olmuyoo ınş bugunde öle olmas

gunaydın kızlar
RABBIM hayrlı ınsanlara sızı bızı hepımızı tez zamanda kavustursun ıns
topıce gelıyom ama kımseler olmuyoo ınş bugunde öle olmas

Günaydınnnnnnn.........
Böcügüm canımsın bitanem ne güzel dua etmişin herkese:1hug:
Rabbim herkesin gönlüne göre verir inş hakkında hayırlısını AMİN :Saruboceq:

Kızlar ben de asker yolu gözlüyorum ama daha 1 ay oldu gideli kısa dönem Allahtan. Biz de haziranı gibi nişan yapmayı düşünüyoruz ama düğüne daha çok var çünkü aşkımın işi yok henüz beklicez artık

yaw ben bu topiğe bayağdır gelmiyordum bi bakiim dedim neler var neler yokk

ahh ahh kızlarrr hala beklemeye devam

Günaydınnnnnnn.........
Böcügüm canımsın bitanem ne güzel dua etmişin herkese:1hug:
Rabbim herkesin gönlüne göre verir inş hakkında hayırlısını AMİN :Saruboceq:

ınş cnm kabul olur
bıraz önce dıkkat ettımde bırıne kutlarım evlenıyon mutluluklar dedım onceden tartıstım bırne tabı onlar benı cekemıyo ben kımseye laf sokmam asla susmak onlara en ıyı cvp ama anlayana neyse hıc tsk bıle etmedı herkesten alıntı yapıp cvpladı ama bana bısey demedı hıcte umrumda deıl ben kıncı bı ınsan deılım kötuluk düşünemıyom galıba onlar kadar:1closedeyes:
tobı kendın actın topıce bıle bukadr az gelırsen dayak yersın:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…