Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ayyy sorma canımm geçen hafta ayrıldım erkek arkadaşımdann. yani benim bayaaaa var :roflol:

senin ne kadar var inşallah ?

kız ay olsa burda ne işim var 2009 yazı evlenenler bölümüne falan takılırdım Allah senisırnaşık şey yıl anacm yıl ama alıştık artık napalım bu evrelerde gücel:asigim:

hay ağzını öpeyim öyle şeyler desene kız ne öööle yıl mıl diyince kötü oluyo insan klava::1hug: bak şimdi biiiirikiiiiüüüççç veeeeee:asigim:kaydirigubbakcemile2hihoyyytsositososito:lepi:

ay nee biçim olmuş öyle dur düzeltiyim pürüzsüz olsun
123:sm_cool:

ay ne beceriksizim ya bi şeyi beceremediiiimkafamçokkarıştı aaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn oooohhhhkaydirigubbakcemile2

Biiiiiir

İkiiiiiii kaydirigubbakcemile2

Üüüççççççççç Şeniz

Dööööööööörttttt :CüvCüv:

Beeeeeeşşşş :ecrin_bebek:​

Allah razı olsun vallaa:roflol: ay dur daha da gidiyim ben işi abartıyım beeeeşşşş :CüvCüv: altıııı Şeniz yediiiii :CüvCüv::CüvCüv:

kız ben senin altta yaptıklarını görmemişim 3e kadar görmüşüm bak kalbimiz temiz ne kaar ileri görüşlüyüz bizede baksana sensırnaşık şey

olsun olsun bizim paşanın itirazı olmaz ona futbol takımı lazım :roflol:buara rüyamda ne hikmetse bebek görüp duruyorum zaten anooom:1hug: kız şimdi senin fotoğrafını gördüm ne tatlı şeysin sen öyleee.

kalp kalbe karşıymış bak canım ben de senin profiline bakıyordum, ne fıstık şeysin sen öyle kızz
paşan boşuna futbol takımı istemiyor :asigim:

hayırlısı olsun inşallah canım benim, Rabbim sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin

amin amin hepimizz için inşallahhhh bu topikten taşıncağımız günü bekliyoruz iştee aaah ah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…