Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tübe de kııss. :1no2:

ayy allah korusun. :Saruboceq:

nasıl gıyarım ben lan seni 60 yaşında dedeye. :mymeka: :mymeka:

ağzından yeller alsınnn,pisiii böçükk :mymeka:

tube
napem abla ya gencler benı görmeycek kadr körse:dilcikar:
allam sen akıl fıkır ver :Saruboceq:

baksen şu guzellıme -tatlicadiarzu-

arkadaslar ne o guzellık yarsımasımı var burda bızde mı koysk reısmelrımzı ama ben yuzumu de koyarım yanı ole olmaz guzellık tek vücutla hehehe

vuvvvvvvvv.. böjük... cok sexy durmusun laa.. emme kafan görünmii 10 üzerinden 2.5 feriom sana... :))))))

nan bu resım kurban bayramından onceye aıt
yuzumu koymuyorum cunkum bılmyorum ıste:roflol:
hem bakmak ısteyen profılıme tıklar görur benı yada albumlerıme

ben topuklu ve sıvrı burundan hoşlanmıyorum cnnm

sllllllllmmmmmmmm kııssssslllllllarrrrr ben geldim bilmem beni hatırlıyomusunuzzzzz :1closedeyes: sengözlerimebaksanab

tskler burcum
oslemm sana bı soru bı fıkır ıstesen sonra sana olumlu ve olumsuz dusunceler soylense sadece olumlu olanları mı benımsersın yoksa diğerınede saygı mı gosterırsın
nedne bunu sordum cunku ben bı konuya cvp verdım sen demışsınkı
konuya cvp verılır ve gıdılır
merak ettımde

aysun h geldın bacı:mymeka: nerdesın sen

elbetteki herkesin yorumunu okurum ve herkesin kendi düsüncesidir derim saygi gösteririm... emmmeee
sen orda konu disi biisi daha sölemissin ve ordaki arkdasla biraz münakasa ettnz... bende sakayla karisik dedimki yorumunuzu yapin gerisini bosverin gibisine...tartisma fln olmasn diye... anliyoreee

cunku ben yoktum:roflol:
nan benım 20lık dıs ağrıyo ya gece sıkmışım cenemı galıba
suan acamıyom normalde ağrımı ama yutkunamıyom ve konusunca cok ağrıyo
dun kendı kendıme nazar ettım
hıc ağrımadı dedydım
du bı ılaç ıcım evde

hu huuu hihoyyyt

Burcucum normaldir, bende yoktum cünki :roflol:

böcügümm sefkilim napiyon gel anlat bakim

hu huuu hihoyyyt

Burcucum normaldir, bende yoktum cünki :roflol:

böcügümm sefkilim napiyon gel anlat bakim

geldım
off ya dişim ağrıyo 20lık aslında diş dıelde tam cıkmamış ya ağzımı acıp kapatamıoym bıle
sen ne edın bızde ısteyık aksama kdr yatcam cunku cok yorgunum cnm ya sen ne ettın tatlım enıste nasıl
aranıs nasıl

gecmis olsun cnm :teselli:
bilirim o agrilari cok cektim bende, ama kurtuldum sükür,
Allah acil sifalar versin kuzum :teselli:
bencede biraz dinlen böcügüm cok calisiyosun hic kendine zaman ayirmiyosun üzülüyorum bak söyle güzelce dinlendir gözlerini bi a.s.

ne edem balim ya, bildigin gibi, bi domuzgribi etkisi geldi gecti bizim burdan ceyiz basligina yazdim olayi :roflol:
yoksa hersey bildigin gibi, eniste iyi sükür demin aradi konustuk calisiyordu sükür isler acilmis :Saruboceq:
bi endiselendi domuzgribini duyar duymaz bi görsen hemen yarin tahlil yap falan dedi dedim olmaz niye dedi kizarak cünki pazartesiye kadar calismiyom dedim hay ben su gavurlarin resmi tatillerine demezmi :roflol:
aramiz Allaha sükür cok cok iyi

ayy bu arada derbi nolcak ne diyosun? unutma ki bende fanatik Galatasarayliyim :hooray:
(ama derbi icin sansimiz olcagini düsünmüyorum malesef yinede takimima güvenim tam)

böcügüm kactim ben gülüm
yarin görüsürüz Şeniz
dikkat et kendine emi Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…