Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tünaydın kıslaar. Sinir oldum yaa bugün noldu kk'ya meğer ne hastası olmuşum ben... Herkese güzel bir hafta dilerim

h geldun benı osledın bılıyom
anam benım evd enet yoktu fark etmedı bısey bende sıteye zaten gıremıyom h sonları

kızlaaaar
beni ösledinizmi süprizzzzz
ne zamandır yoktum girmiorum nete izne ayrıldım habire geziyorum :roflol:
çok özledim sizleri nasılsınız napıosunuz
böcük pempee burcu öslemmm

Anammmm bu neee yaaa siteye noldu böyle eğer KKsız internet salçasız yemek gibiymiş kaydirigubbakcemile3

Müjdecimmm hoşgeldinnn nerelerdesin yafff umarım iyi bir tatil yapmışsındır.

Böcük nan senle bi dedikodu yapıyoduk noldu?? :jeyyar::jeyyar:

yarım kadı nolcak sıte hızlansın devam ederık

mujdecı nerdesın sen nan:mymeka:
gasolıne gelmıo artık
meryem oslemde yok
aman bı ben ahh dıom bı burcu galıba

ya evt dün geceden beri uğraşıorum giremedim ve site çok yavaş sinir oldum :mymeka:

sağol cnm benim evt tatil yapıorum bayaa uzun süre de yapcam gibi gözüküo, önce ben izne çıktım dönüşümde iş yeri durum kötü bi süre daha ücretsiz izin yapman gerekcek dedi senağlama
evde oturuyorum çok kişi çıkmış galiba kızlar ya moralim bozuldu

yarım kadı nolcak sıte hızlansın devam ederık

mujdecı nerdesın sen nan:mymeka:
gasolıne gelmıo artık
meryem oslemde yok
aman bı ben ahh dıom bı burcu galıba

kız sorma ya buralardayıımda fırsatım olmadı hiç vurmasana klava:
yok beee bende aah aah diyenlerdenim bu gidişle 1-2 sene offff

gunaydın
mujdecım ınş bıan önce acılır balım yua
burcu ne takılcan be ben sana özet gecem burda ınsanlar bırbırını tanımaz pek sallayan sallayana cok yalan söyleyen var

Günaydınnn

Böcüğüm bencede yalan söyleyenler var hatta ben yakaladım bi kaç kere

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Günaydıınn, iyisiniz dimi hatın kızlar?
bu arada hayırdır? yalan rüzgarına dönmüş burası, yalanlar falan ne iş? :1shok:

Annemmm Gasoline gelmişşş Şeniz

Gasoline'immm bazıları var sitede yalancı üye onlardan bahsediyos. :)

Sende ne var ne yok.

öleyımdır :1closedeyes:
nan sbh komsumuzun bırı demez mı sen evlendın demek sımdıkte işe mı gıdıyon ben şok oldum yok dedım ne evlenmesı valla duydum benı kandrma dedı bak teyze dedım yüzük bıle yok allah askına ne evlenmesı
bıde karsı apartmanda oturuyon senı çağırmaz mıyım sen düğün olsa gormezmısn dedımsede ınanmadı ılla yemın ettrdıkı hıc sevmedığım sey allahı sahıt tutmak yanı ınsnların ınancı yemınlerle olmamalı moralımı bozd resmen yarama tuz bastı
bıde kac gundr yüzüğümü elıme alıyom oksuyom bozdrcam dıom kıyamıyom of off ama bozdrcam ceyrek alıp bılesık yaptrcam bölece kımse bılmedende hatıralar benımle olcak

merhaba kıslarrrrrr nasılsınız nsl gıdıyo hayat ,,,,yogunluktn gıremıodm nete ama artık burdaım inş.

h geldın meryem
aman zaten kımse gelmyoo burcu ve ben harıc
sız ahh ahh demıyonus anlaşılan :dilcikar:

kıs yokk demesmıyısss,dios da ama gercktn hıc hareket yok topicte ,ikili konuma gıbın olmus burası
bu arada bu topiğin sahibi nerde asıl,bence o ahh ahh demeyı bırakmısss

nan burcu nerdesın tamda ask hıkayemı anlatıyodum:roflol: 30.çapkınlığım yarım kaldı

meryem du ben onu bulurm sımdık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…