Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tabıkı onemlı sağlam mı ıyıce bakmak lazım:jeyyar:
kayınvalıdenle yasıyon demek cok zor olsa gerek ya ben bıkac ısteyenen yasamam ddım vazgectım evlenmedım allah kolaylık vere

Böcük o suplarla sıra gecesi yaparız sizin evde ne güzel olur. kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

burcu senın fikirlerınde ancak okadr olar:mymeka: bıde manıtana dıon o supladan anlamzdıe

Körle yatan şaşı kalkar yavrucuğum, biz şarap bardaklarında çay içeceğiz aşkitomla. kaydirigubbakcemile5

maynak karı
nan arcelık lal serısını gördun mu grı esyalarımı alırken onların 2 parcasını hedıye aldım gerı kalan 5 parcasınıda alcam mutfak ıcn bı bak hele harıkalar:asigim:

Biliyorum lal serisini çok güzeller bende öyle almak istiyorum ama mutfak takımım yeşil nolacak????

Çeyizin için bir şeyi ben alacam sana söz, sen ne istiyorsun onu söyle bana yeter. :)

burcu olm ben sana almam lazım bıda duymım hele şu sıızn dava bı bıtsın hayrlısyla
mutfak takımı dedığın ne dantel olan mı

Alırız canım inşALLAH davayı kazanalım da.

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Dantel değil, bezden yapılma kenarlarında yeşil nakış yapmışlar, Evkurdan almıştım.

benımkı dantel morlu cıceklı bişi
onuda mor alma sebebım enıstem ordulu ordu spor renklerı mor beyazmış ısrar ettı kırmadım yoksa hayatta almazdım
onu mor aldığım ıcın perdemde mor olabılır ama her yerıdeıl kucuk cıceklı olabılır yada burda bı bayanın evınde gormustum stor perde desem deılde harıka bıseydı öle olabılır
ayy zaten yenı gelınken sercem sonra kalrırım sevmıyom
ben 300 aldım sen

Ben 130'a almıştım çok sade ama şık bir şey. :)

Birde dantelli alsammı diyorum ama zaten bende sermem sevmiyorum o yüzden emin değilim.

o zmn alma ama benım cok pıs huyum var bıseyden eksık kalmım dıom:roflol:

olabılır o senden once gtcek gıbı
bende banyo takımı konusunda karıstı kafam yaa

ya bunu beğenıyom ama yakından gördum acep o cakma mıydı hıc böle parlamıyodu oyuzden dıom kararsızım dıe
bıde koçtaşta bakcam ordada mı aynı gorunuuyo dıe

selaaaaaaaaamm men geldim kuzulaaar.... a.s.

burcums gel ben sana yüsmeyi ögretim (kendim cok biliom ya) gamyoncuiremsu

böjük nan oturma gurubu yemek masalari falan güsel.. tam senlik

bense daha cok nostalji modellerden hoslaniyorum... su yeni cikan modeller varya pirlantali.. hem oturma gurubu hemde yatak duvarnda pirlantalar var.. :asigim:

onların modasının bellı bı zmnda gececeğıne ınanıyorum pırlanta deıl savaroskı taşları dıon ve ılerde dökulme ıhtımalı var
anladım sen cok kokoşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…