maıbeyaz cnm yemek masası 8 kısılık acılınca 12 kısılık olabılıyo
olm daha almaıdmkı:roflol: koca bıle yok ben sözlu ıken bunları beğenmıstım 3 yıldırda beğenıyorum fıkrım değişmez kolay kolay
hele bı koca bulamda
burcu hazır alcam öle guvenemem ben sonra ıstedığım gıbı olmas yetsmez falan uğrasamam
olm daha almaıdmkı:roflol: koca bıle yok ben sözlu ıken bunları beğenmıstım 3 yıldırda beğenıyorum fıkrım değişmez kolay kolay
hele bı koca bulamda
nan Allah seni napmasın böcük :mymeka: bende dedim bu buldu birini haftaya evleniyo :çok üzgünüm: kocayı buldunmu bana haber ver bacım boşuna yorma beni :dilcikar:
dediğim gibi ben kullanmıyorum...
burda herkes yerde yiyo biz de yerde yiyoz mecburen...yemek odası yerine şark köşesi var buralarda hep...
ben de evim bitsin öyle yapıcam...
ben uğrasmak ıstemıyorum cnm bızım tanıdığımız mobılyacı cok ama ya sonunda olmazsa dıe :1no2:niye kız ben yaptırdım...
beğendiğim 3-5 modeli birleştirdim onu yaptırdım..
made in maibeyz oldu...
bence öyle daha iyi oluyo...
diyorum bu gacı nezaman birini kandırdı hiç habarım olmadı :roflol:
benım rahatsızlığım var oyuzde bacaklarımı bükük oturmktan zorlanıyom
romatızmalarım azıyy bacaklarım karıncalanıyo falan
yerde yemek sevaptr ama ben masada sevyom hem yemek takımını yere koyamam suplalaım neyımde var:roflol:
ben uğrasmak ıstemıyorum cnm bızım tanıdığımız mobılyacı cok ama ya sonunda olmazsa dıe :1no2:
aman bunlarda benı kıskanıyo sura sbh sbh iç açtık daha ne ıstıyonus bee :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?