Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tv sehpasını ve ıvır zıvırını beyendim böcüğüm yatak odası ehh
yemek odası da fena değil amakoltuklara takıldı benim kafam rengi o renkmi olacak yoksa farklımıçok açık değilmi yani onlanası uğraşıcaksın zaten çalışıyosun fisfisfis birde o tv mobilyasının rengi niye diğerlerinden farklı nette bulamadımdediğin renkmi yanlış anlamadım dimi. yatak boyuda çok alçak geldi gözüme iyice baktınmı ?

böcük oturma gurubunu sürekli kullanaksan beyaz alma... sadece misafirler için alacaksan güzel...
yatak odan hoşuma gitmedi açıkcası...

yemek odası kullanmadığım için bişey diyemicem... modeller hakkında bi fikim yok....

ay hayırlı olsun bile demedimkısss özür dilerim. güle güle kullan kafamçokkarıştı

tv unıtesının model bu ama rengı benım dığerlerıyle aynı nette yoktu
yatak cok yakın deıl cnm zaten alt kısmına baza alcam ve yatak baslığı değişebılır oan karar vercem
koltuklar o renk olmuycak zaten demıstım koltuklardn emın deılım cok guzel hoş bı kahva tonlarında bulursam onu alırım bulamazsam bunun kremını alcam

olm daha almaıdmkı:roflol: koca bıle yok ben sözlu ıken bunları beğenmıstım 3 yıldırda beğenıyorum fıkrım değişmez kolay kolay
hele bı koca bulamda

yatak odasıda cok guzel aslında ama burda cok genıs yere koymuslar ve dekor ıyı deıl ondan öle duruyo

maıbeyaz cnm yemek masası 8 kısılık acılınca 12 kısılık olabılıyo

erkek tarafı alacak ben alıcam deyine ben seni nişanlı da düğüne hazırlanıyon sandım...:roflol:

Nan böcük başlığı hareketlendirdin hoş geldiniz kızlar. :)

Bunlar hangi markaya ait, sen özel yaptıracan mı yoksa hazır mı satın alacan?

maıbeyaz cnm yemek masası 8 kısılık acılınca 12 kısılık olabılıyo

dediğim gibi ben kullanmıyorum...
burda herkes yerde yiyo biz de yerde yiyoz mecburen...yemek odası yerine şark köşesi var buralarda hep...
ben de evim bitsin öyle yapıcam...

burcu hazır alcam öle guvenemem ben sonra ıstedığım gıbı olmas yetsmez falan uğrasamam

olm daha almaıdmkı:roflol: koca bıle yok ben sözlu ıken bunları beğenmıstım 3 yıldırda beğenıyorum fıkrım değişmez kolay kolay
hele bı koca bulamda

nan Allah seni napmasın böcük :mymeka: bende dedim bu buldu birini haftaya evleniyo :çok üzgünüm: kocayı buldunmu bana haber ver bacım boşuna yorma beni :dilcikar:

benım rahatsızlığım var oyuzde bacaklarımı bükük oturmktan zorlanıyom
romatızmalarım azıyy bacaklarım karıncalanıyo falan
yerde yemek sevaptr ama ben masada sevyom hem yemek takımını yere koyamam suplalaım neyımde var:roflol:

nan Allah seni napmasın böcük :mymeka: bende dedim bu buldu birini haftaya evleniyo :çok üzgünüm: kocayı buldunmu bana haber ver bacım boşuna yorma beni :dilcikar:

koca cokkkkk ohooo:1closedeyes: ama suan ceyıs derdındeyım
burcu blıyo bende koca cok
ceyıs bıtsınde mobılyaya sıra gelınce nışanlancam rahat rahat evlencem ınş:Saruboceq: tmm haber ederım nışana cağırırım gelmezsende altını yolla

dediğim gibi ben kullanmıyorum...
burda herkes yerde yiyo biz de yerde yiyoz mecburen...yemek odası yerine şark köşesi var buralarda hep...
ben de evim bitsin öyle yapıcam...

oraları nereleri yavsorması ayıp CADIARZU

niye kız ben yaptırdım...
beğendiğim 3-5 modeli birleştirdim onu yaptırdım..
made in maibeyz oldu...
bence öyle daha iyi oluyo...
ben uğrasmak ıstemıyorum cnm bızım tanıdığımız mobılyacı cok ama ya sonunda olmazsa dıe :1no2:
diyorum bu gacı nezaman birini kandırdı hiç habarım olmadı :roflol:

aman bunlarda benı kıskanıyo sura sbh sbh iç açtık daha ne ıstıyonus bee :tomato:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ben de çok zor alıştım valla...
aşk için insan nelere alışmıyo ki....:asigim:
ama hala yerde oturamıyom... ona alışamadım bi türlü...
şimdilik kayınvalidemin evindeyiz..
oturma guruplarımı getirdim yerleştirdim buraya yere oturmicam diye... :roflol:

:roflol:
ben uğrasmak ıstemıyorum cnm bızım tanıdığımız mobılyacı cok ama ya sonunda olmazsa dıe :1no2:

aman bunlarda benı kıskanıyo sura sbh sbh iç açtık daha ne ıstıyonus bee :tomato:

tabi senin için hangisine siniyosa...
yatak odası çok önemli....
hele evlendikten sonra...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…