selam bacularımm
2 haftadır giremiyorum internete
özledim siziii
umarım herkes iyidir
kocaman öpücükler Şeniz
ya bende insallah bu yaz TR ye geldigimde ceyis icin bisiler alcam..
bakalim ortada daha bisi yok ama.. :) ben aliyom.. kendimi öyle avutuyorum gamyoncuiremsu
canım katılıyorum sana koyar şimdi yaptığı aldığı çeyislerin resmini bööle bakakalırız :1shok:
sen bana uğra şeker:jeyyar: senın gözunu gönlunu acam
yok nan evde pc yokkı resım koyam arada bı koyyom sonra toplu koycam bılmem kac sayfa olur artık:1closedeyes: bıde cok borc varonlar bıtene kadr yasakladım kendıme
hcr h geldına.s.
az kaldı nan borcum kendımı öle tesellı edıyom sızde edın bakım
2400 arcelık
400 evkur
200 taç
180 ayakkabı
az kaldı nan borcum kendımı öle tesellı edıyom sızde edın bakım
2400 arcelık
400 evkur
200 taç
180 ayakkabı
canım dua et yine alıyosun biz 3 aydır maaş alamıyoruz alsakta işte ara sıra 300 fln veriolar ki benim maaşım 1000 tl ama alamıoz işte :mymeka:
olsun canım hiç pişmanlık duyma beğenerek aldıysan bigün mutlaka kullancaksın en azından o zaman hepsini birden alman gerekmicek
saol ınş bakalım zengun goca arıyom sımdılk:1rolleyes:
acep bu gızlar nerdekı
burcu yok aslım aysunn yok
pembe calısıyo essenk gıbım:roflol:
ozlemde kactı
geldimsss
ya bu koltuk alti asiri terleme bölümüne bakiyodum.. bendede öyle bi sorun varda.. ordaki önerilere bakiyodum..
tabii arada bide calisiyorum :roflol:
patron gelince kapatiyorum hemencik..
ıyyk mıdem kalktı:mymeka:
aç karnına bu laf hıc olmadı he ıstahımda kactı
benım hıc olmas arada bı oluyo oda ayda bı banyo yapınca
Ayyyy patron rapor almamı istedi canım çıktı kızlar... Nörüyonusss? -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Neden maaşlarınızı öyle veriyorlar ki, işler düzelince geri kalanları verecekler mi kızlar? Çok üzgünüm çoook
geldimsss
ya bu koltuk alti asiri terleme bölümüne bakiyodum.. bendede öyle bi sorun varda.. ordaki önerilere bakiyodum..
tabii arada bide calisiyorum :roflol:
patron gelince kapatiyorum hemencik..
laelaelaelaelae
diyene bak...
bendede hep oluo hergün banyo yapmama ragmen.. kafamçokkarıştı
cokacimcoook aciktim ben yaaf... :) 5 dk kaldi..
krız var dıe ılerdede ödemezler barı 2 3 ay dedık sabrettık sonrası normale dönse dua etcemAyyyy patron rapor almamı istedi canım çıktı kızlar... Nörüyonusss? -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
Neden maaşlarınızı öyle veriyorlar ki, işler düzelince geri kalanları verecekler mi kızlar? Çok üzgünüm çoook
ya koltuk altı dedinde benim hemen aklıma tüy problemi geldi bende oraya bakıodum az önce şu karınca yumurtasının bilmemnesini kullanan varmı?
canım bu arada aşırı terleme stresten oluyomuş ameliyatla kelepçe takınca problem ortadan kalkıomuş bi doktora görün istersen canım
böcük hanım ne var mide bulandıracak temizlikle alakalı diilki sağlık sonuçta laelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?