Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

ya bende insallah bu yaz TR ye geldigimde ceyis icin bisiler alcam..
bakalim ortada daha bisi yok ama.. :) ben aliyom.. kendimi öyle avutuyorum gamyoncuiremsu

sen bana uğra şeker:jeyyar: senın gözunu gönlunu acam

canım katılıyorum sana koyar şimdi yaptığı aldığı çeyislerin resmini bööle bakakalırız :1shok:

yok nan evde pc yokkı resım koyam arada bı koyyom sonra toplu koycam bılmem kac sayfa olur artık:1closedeyes: bıde cok borc var onlar bıtene kadr yasakladım kendıme

hcr h geldına.s.

ne borcu kiss.. ceyis alcam diye borcami girdin yohsaa.. :):icecream:

yaw hatırlatma şu borçları boğazım düğümlenio zaten maaşta yok offf :çok üzgünüm:

az kaldı nan borcum kendımı öle tesellı edıyom sızde edın bakım
2400 arcelık
400 evkur
200 taç
180 ayakkabı

yoksam benle dalgamı gecıyon:mymeka:
kurt kocayın .. maskarası olurmuş

şuan
1800 arcelık
400 evkur
100 ayakkabı
40 taç
bu hafta böle kalcaklar hatta ayakkabıyı ödemeyı dusunuyom bakalım avans alabılırsem
uzun vadelı takst yaptrdım mesela taç 20 tl 10 aydı
evkur hazıranda 40 tl 10 ay
arcelık 200
ayakkabı 20 tl gıbı ama ben ne varsa elımde verıom sonra apışıp kalıyom bır ay

yok canım ya dalga değil bravo valla maaşların alınmadığı bi dönemde böle bişie cesaret etmişin tek başına ödüyosun güzel bişi bu benimde var mesela borcum ama bukadar çok yükün altına girmek istemedim herşey yavaş yavaş

sen doğru edın ben gıbım saflar gıder alır koyar kenara durur koca yok ortadaaman her zmn evlenırm dedım 1 yıl rahatca öderım dedım camasr bulasık mak aldım mağazada duruyo modelde değişme ımkanım var 7yıl garantısıde evlenınce baslıycak
ama bısekılde odenıyo borc olmadan mal sahıbı olunmaz bak 3.takstını oduyom bıle 2500den 1800 tl dustu tek sorun maaslarımızda kesıntı olması 5ınde aldığımız maasları 21de alır olduk belkıde 30 oluyor ama şükürki işim var
ama bundan sonra takst mı asla peşın alcam hatta hasır bıleklık almayı düşünüyom borclaım bıtınce yada borclaırm azalınca ceyrek alıp 10 15 tane bıleklık yaptrmayı dusnuyom suan maaşlar yarıda 530 tl alıyom

canım dua et yine alıyosun biz 3 aydır maaş alamıyoruz alsakta işte ara sıra 300 fln veriolar ki benim maaşım 1000 tl ama alamıoz işte :mymeka:
olsun canım hiç pişmanlık duyma beğenerek aldıysan bigün mutlaka kullancaksın en azından o zaman hepsini birden alman gerekmicek

saol ınş bakalım zengun goca arıyom sımdılk:1rolleyes:
acep bu gızlar nerdekı
burcu yok aslım aysunn yok
pembe calısıyo essenk gıbım:roflol:
ozlemde kactı

saol ınş bakalım zengun goca arıyom sımdılk:1rolleyes:
acep bu gızlar nerdekı
burcu yok aslım aysunn yok
pembe calısıyo essenk gıbım:roflol:
ozlemde kactı

geldimsss
ya bu koltuk alti asiri terleme bölümüne bakiyodum.. bendede öyle bi sorun varda.. ordaki önerilere bakiyodum..
tabii arada bide calisiyorum :roflol:
patron gelince kapatiyorum hemencik..

geldimsss
ya bu koltuk alti asiri terleme bölümüne bakiyodum.. bendede öyle bi sorun varda.. ordaki önerilere bakiyodum..

ıyyk mıdem kalktı:mymeka:
aç karnına bu laf hıc olmadı he ıstahımda kactı
benım hıc olmas arada bı oluyo oda ayda bı banyo yapınca

ıyyk mıdem kalktı:mymeka:
aç karnına bu laf hıc olmadı he ıstahımda kactı
benım hıc olmas arada bı oluyo oda ayda bı banyo yapınca

laelaelaelaelae

diyene bak...
bendede hep oluo hergün banyo yapmama ragmen.. kafamçokkarıştı

cokacimcoook aciktim ben yaaf... :) 5 dk kaldi..

Ayyyy patron rapor almamı istedi canım çıktı kızlar... Nörüyonusss? -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Neden maaşlarınızı öyle veriyorlar ki, işler düzelince geri kalanları verecekler mi kızlar? Çok üzgünüm çoook

inşallah canım tabii işler düzelirse
malum işler kötü krizden dolayı uçaklarımızı uçuramıoruz dolayısıyla etkiliyo bizi. Sezonun açılmasını bekliyoruz valla.

geldimsss

ya koltuk altı dedinde benim hemen aklıma tüy problemi geldi bende oraya bakıodum az önce şu karınca yumurtasının bilmemnesini kullanan varmı?
canım bu arada aşırı terleme stresten oluyomuş ameliyatla kelepçe takınca problem ortadan kalkıomuş bi doktora görün istersen canım
böcük hanım ne var mide bulandıracak temizlikle alakalı diilki sağlık sonuçta laelaelaelaelae

laelaelaelaelae

diyene bak...
bendede hep oluo hergün banyo yapmama ragmen.. kafamçokkarıştı

cokacimcoook aciktim ben yaaf... :) 5 dk kaldi..

aklıma geldıkçe çimiyom ben:1closedeyes: sudan korkuyom
5 dk dedın 1saat oldu:mymeka: nerdesın

krız var dıe ılerdede ödemezler barı 2 3 ay dedık sabrettık sonrası normale dönse dua etcem

bılıyok:1closedeyes: gecmıs olsun kım hasta-tatlicadiarzu-
uyy bı saatr burdayım ama bıseycık yazamdm sımdık gldım ama sız yksunuzklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…