Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

tobi bende seni evlendin sanıyordum başlığı açtın kaçtın heralde baksana biz dertlerimizle kaldık burda. :)

ayy cnm nerdeeeeeeeeeeee daha sizlerle buradayım hiiçççç merak etme..ya yoğunluk falan giremiyorum yaaa...bayağ bi uzak kaldım burdan çeyiz topiğinden falan...ay hiç kimse hakkında bilgim yok bak görüyomusun kim ne kadar bekliyo ne oluyo falan..neyse artık kaldığınız yerden bende katılırım sizekaydirigubbakcemile2

Benimle başlayabiliriz, imzamdn anlayacağın üzere 4. senesine yaklaşan bir ilişkim ve evliliğe yaklaşık 1-1,5 sene var.

Benimle başlayabiliriz, imzamdn anlayacağın üzere 4. senesine yaklaşan bir ilişkim ve evliliğe yaklaşık 1-1,5 sene var.

hayırlısı cnm inş herşey gönlünce olur...benim anca 2011:çok üzgünüm:
8 aydır nişanlıyım..sende varmı nişanlılık falan

Yok canım ya nişanlanamadık biz daha Eylül-Ekim aylarında düşünüyoruz...

Yok canım ya nişanlanamadık biz daha Eylül-Ekim aylarında düşünüyoruz...

valla hayatım açıkcası ben nişanlanınca daha rahat olcaz falan sanıyodum ama hiçde öyle değilmiş...o yüzden hiç acele etme derim..zaten nişanlanınca insan iice moda giriyo hadi bee ne zaman evlenicem demeye başlıyosun..

uyy anca geldım burdan hayatm bana bjk ıle ılgılı davet yolladı konser falan cok mutlu oldum oyuzden yazamadım
superısı h geldın cnm
burcu ebnce gıtsın konuşsun genede sonra karar verırler

tobi bizde öyle düşündüğümüz için evliliğe yakın zamanlarda nişanlanmayı düşündük hep...

Böcüğüm bi tanem sağol fikrin için arkadaşımda konuşmaya karar verdi. :)

ben geldim cok yogundum bugun kıslar ne yaptınız

tobı h geldın nan nerdesın sen:mymeka:

off yaa aksam oldu ama yarın mac vardı calısıyokgıdemıyom bende konsere gtcemohh haftaıcı ızn alıp

ne kadar sosyalsın böcüğüm yaaa ohhh her bi yeri geziyon...

pembişşş çok yoğunsun gibi...

sorma burcums calısmalar basladı malum kolleksion hazırlıom o yuzden aslında girerim am bu sefer yetismezse olan bana olur

sosyal deıl asosyal oldum bu krızde bacı ahh ahh param olcakkı

kıslar ben kacar cok yorgunum ii aksamlar hepinizee :1hug:

pempe ben bısey ıstemıyom bacım saol yanı demek ıstıyoımkı cok param olsada cok gezsem seker

ı aksamlar bende kacar

günaydınlar kızlar..
böücküm burdayım minnoşum yoğun işler giremiyorum be fıstığım ya...
keyifler nasıl bakiimm..nasılız bu cumartesi günündekaydirigubbakcemile2

kızlar ya sizlerle paylaşmak istediğim bişi var dün bi gelişme oldu..bakın anlatayım ne düşünüyosunuz diyiverin bakiiim bana..
öhö öhö başlıyorum

bildiğiniz üzere nişanşıyım be evlenmeme2.5 sene gibi bi zaman var..8 aydır nişanlıyım..ve ben herşeyi o kadar kafama taktımki hastalandım..vücudumda şişmeler kızarıklıkalr meydana geldi ve hızla dağaldı..tedavi görüyorum şimdi..teyzede dediki neden bu kadar sıkıntı yapıyosunuz evlenin bidahaki sene dedi 1 sene kayınvalidenlerle oturusun dedi..kayınvalidem kayınpederim dünya iisi tatlısı insanlar..zaten onlar devamlı gezmeyi sebviyolar vakit geçer gider.hem onlara daha çok alışmış olursun biraz ev işi yemek öğrenir misafir ağarlamayı falan dedi..böyle kendi kendinizi yemekdense daha ii bu şekliyle dedi..hem uzadıkca aranızdada sorun çıkıcak dedi..
nişanlımla bu konuyu konuştum.çok sevindi..benim ailem kabul eder dedi.düğünüzmüz yaparız idare eder..sonra eşyalarımızı alır taşınırız dedi.birlikde oturmayı bende istemyiorum asla dedi.aileside istemiyo en başında dediler bize...
sizce ne yapıyım kızlar seneye evlenip 1-1.5 sene kayınvalidemlerin yanında idare edip sonra evimize mi yerleşeyim..yoksa 2011-2012 yimi bekleyim evlenmek için fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…