Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

nan mujde saçını başını yolmım erkek alıncada hadı gel yatağıma gıbı oluyor ozmn öle deme her yerın adetı farklı bızde yemek odaısnı oturma odasını erkek yaptığı ıcın kızda yatak odasını alır hanıya bız yengemlerdn öle bısey görmedık onlar karadenızlı bız ıc anadolu fark edıyor ee bazılarıde uyanık herbıseyı ekreke kakalıyo ynı bızm gelınler gıbı

erkek desin onun eşi olduktan sonra problem yok. adetle alakası yok kendimle alakalı istemiyorum bişeyleri kakalamak denemez buna adil paylaşım ve düşüncelere saygı denir ikimizde bişilerin ucundan tutuyoruz sonuçta.

ayy kızlar benımkısı ayakkabı alcakmış
benotton yada dıvarese den beğenın bana alsın hadı

sen onun eşı olmuyor msun pekı? neysem alan kendıne alır cnm herseyı adetler farklı

biz anlaştık aramızda problem yok cnm mrk etme

merhaba ben suprensesi:delikafaduldendelikafadulden bend geldim ah ah daha var diyorsunuz ya bende şöyle söyleyeyim ah ah ah asla olmayacak delikafadulden

o da güzel prenses ama olur eninde sonunda.

Canlarım deneyimlerinize dayanarak size bir şey sormak istiyorum... Aşkımın arkadaşı ile benim arkadaşımı tanıştırdık ya, dün akşam yemeğe çıktılar, çocuk yemekte arkadaşıma evliliğe çok uzak olduğunu ve düşünmediğini söylemiş, arkadaşım da sen benimle boş vakit mi geçiriyorsun diyerek kızmış ve o şekilde ayrılmışlar bu akşam yine kızı iş yerinden almaya gelecek sizce arkadaşım gitsin mi yanına yoksa gitmesin mi?

damdan düşer gibi geldim konuşmanızın arasına aldınızmı beni aldınızsa yorum yapcamda

gitmesin tatlım ne o öle kız arkadasın 17 yasında değil bos vakti yok tamam evlilik diye zaten baslanmaz ama bişeylerin ciddi olunması gerek vala bu saatten sonra gircek kişi hayatıma ciddi anlamda girsin 17lik değilim yane bos vaktim yok

tabiki sende bizdensiz suprensesi gel ne demek os geldinnn

Anladım pembişimm sağol neden başka kimse yorum yapmıyor.... kötükedihüso

canım peki arkadaşın ne diyo o ne hissediyo çünkü çocukla konuşan o ne hissetmiş hani çok ukala gamsız bi tipse gitmesin ama hiç kimse en baştan evlencem diye başlamaz tanımak lazım hani tanımaya değer biriyse gitsin haksızmıyım?

burcums bence ne yapsın biliyormusun gitsin çocukla konuşsun
ben bi ilişkiye ayrılaam diye başlamam ,evlenecem diyede başlamam ikisin ortası olmalı bi ilişkide ilerde ne olacağını ikimizde bilemeyiz felan desin ama lay lay lom ilişki yaşayacak biri değlim,evlenmeyi düşüneceğim de diye bi kaide yok ortası olmalı benim için sende böyle diyorsan,düşünüyorsan ben varım ama yoksan sonradan ikimizde üzülmeyelim kaydirigubbakcemile5
(gecen gün birine bu açıklamayı yaptımda delikafaduldenordan biliyom işe yarıyor)

Aferin kızlar fikirleriniz işe yarıyor... :1hug:

Arkadaşım çok kırılmış, ben boşa vakit geçirilecek bir kız değilim diyor, çocuk bunu yapmış ama bir yandan da kızın ailesini düşünüp onlar için bir şeyler yapmaya çalışıyormuş, birde bende tanıyorum çocuğu öyle serseri bir tip değil hatta böyle söylediğini duyduğumda çok şaşırdım...

bende olsam kızardım. ailesi için bişiler yapmaya çalışıyo derken ne anlamda cnm ya anlamadım ben ne alakası varki :uhm:

burcumms anlat bize sonucu

Bi tanem arkadaşımın annesinin SSKsı yok bizim şirketten SSK yaptırayım falan demiş çocuk

tabi canım yarın sabah anlatırım.

kızlar yaw topiği açan kişi olarak bayağdır bi girmiyodum.........valla ilk önce şöle bi slm vereyim dedim..sonra şöle bi kaç sayfa geriye şöle bi göz atıcam bakiim benim gibi bekleyenler kimlermiş...benim daha kısmetse 2 senem varda ayıptır söylemesi:icecream:

benim hiç yok canım önce bi sevgili bulmam lazım sonra denemem lazım sonrada çeyiz yapmam lazım ah ah ah hiç yok

tobi bende seni evlendin sanıyordum başlığı açtın kaçtın heralde baksana biz dertlerimizle kaldık burda. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…