Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

evet hayırlısı olsun hakkımızda ayrılmak sevmek evlenmek bosanmak normal olmayacak bisey degil.
bende kendımı bole tesellı ediyom

evet hayırlısı olsun hakkımızda ayrılmak sevmek evlenmek bosanmak normal olmayacak bisey degil.
bende kendımı bole tesellı ediyom

canını hiç sıkmaya değmez eğer kaderimiz olsalardı böle olmazdı demekki hakkımızda hayırlısı böleymiş

evet oyle.o haksızdı ben haksızdı derken bitti ama özlicem onu

tmm bak neşelenın az benımde ınanılmaz moralım bozuk hıc bısey yazasım yok
aksam mısır yedım bıde beyaz lahana sardım ananem debugun köye donuyo napcaksa bu kış ortasında cok ınatcıyı kal dıyoruz kalmıyo

valla canım ben iş yerime güvenemedim çıkarırlar şirket kapanır ne biliim her ihtimali düşündüm o yüzden o kadar uzun tutmadım taksitleri 1 peşinat+4 ay taksit yaptırdım temmuzda bitecek inşallah. bulaşık 6251 ES çamaşırı da 7104 SJS. çamaşır mak 7 kg valla 8 kg napcam die düşündüm hergün yorganmı yıkıcam zaten başlarda 2 kişiyiz çamaşırımız çok olmaz ki 7 kg da baya büyük. gümüş renk aldım inoxları çok sevmiyorum anacım ben evlenene kadar inoxun modası geçer :roflol: gümüş renk çok hoşuma gitti mutfağı yada banyoyu siyah yaptırmayı düşünüyodum zaten isabet oldu

nan pekı o yuksek tastlerı nasıl oduycen bacı bende ıste uzun tuttumkı ikişer üçer oderım dıe
sıyah mı nan maynak mısn kara kara mutfakta banyoda ne etcen
kaç kaç oduycen kaça aldın desene bee

ayda 430 vercem bide 500 peşinat verdim cnm toplam 2200 napıım ya 1 sene boyu sıkacağıma kendimi 4 ay sıkarm daha mantıklı :)
aaaa siyah banyoya çok yakışıyo çok asil duruyo modüler sistemle dolap yaptırcam öle istiyorum mutfağa pek gitmeyebilir ama banyoya yakışır. salonumda sırf beyaz ayyy süper olur yaa. ben sadeliği seviyom bacı napıyıım..

anladım cnm tabı zevk meselesı bende kırmızı sıyah beyazı cok severım ama sade beyaz yada sade sıyah sevmem
sen maaşını gununde alıyorsan tabı hemen bıtmesı cok ıyı ama ben alamıyom cnm ya 3.taksıtım geldı zatenn gununde alsam 5ayda bıtıtrırdım bıde baska sorumluluklarımda var gecım gıbı faturalar gıbı ıyıkı 6takst falan yapmamışım

valla renkler konusunda benimkiyle de aynı zevkteniz allahtan o da bayılırım dedi öle karar verdik ama tabi herksein zevki farklı. yok cnm ya bende uzun zamandır maaş almıyorum ama 1 senedir çalışıorum ufak bi birikimim vardı ona güvendim yoksa benimde birikimim olmasa hayatta böle bişie girişemezdim.

ben sureklı ceys aldım 3aydr alamıyom cook şeyler aldım boşuna ceyıs bakanı olmadık:roflol:
valla bunları bı ödeyım peşın alcam herseyı alısverıs etmeyı özleım ama az kaldı sayılır benımde yaa 2580tlcık 3000ıdı
bu ayda yatrcam 2300lere düşer

işte ben şimdiye kadar hiç bişi almadım öle birden de yüklenmek istemiorum çökerim :teselli:
bak ama arçelikte fırın setüstü ve davlunbaz kampanyası var çok ucuz davlunbazı da beğendim şu taksitler bitsin kampanya devam ediosa onu da alcam inş. böle çarçaput değilde göze gelecek çeyiz yapmak daha iyi dimi kız

kıslar ben geldimmm....mujde hayırlı olsun güle güle kullan beyaz esyalarını ne marka aldın....aslı ve aysun üzülmeyin barısırsınızzz

Kikiki böcüğüm gerçekten az kalmış. :)

Hayırlısıyla ödersin inşeallah canım benim, üzülme

mujde sana dur dıyorumcnm onlarıda sen mı alcan bende kendım alcam ama yarısını karsımdakı ınsan öduycek yok öle herseyı alamam zaten aldım bı sürü sey var onca para harcadım
senın düğün yakın herhal baya hızlı gıdıyonn

burcum dua edın cnm bak işlermız acıldı yarın mesaı var ama haftaya nolur bılınmez

canım ben yatak odasını almak istemediğim için bu tarz mutfak eşyalarını fln alcam yatak odası almak çok mantıksız geliyo onu erkek alcak yoksa tabiki herşeyi alırmıyım varmı bende o göz kaydirigubbakcemile. yok ya yakın değil seneye ama kampanya varken almak en iisi.

pembişciim sağol canım daha iyileri senin olsun arçelikten aldım ben :)

gene seney ıse tabıkı yakınmış al cnm ozmn
ben yatak odasınıda alcm bızde adet:)
yarın mesaı var işlermız acılıyor mu nekaydirigubbakcemile2

Bizde de yatak odasını kız almaz, ayıp karşılıyorlar, ama aşkımların adetinde de kız alıyormuş, biz zaten her şeyi beraber alıp beraber ödeyeceğiz ben sadece çeyizlik şeyleri alıyorum, büyük parçaları en sona atacağız...

ya adete göre yatak odası kıza aittir zaten ama ben istemiyorum çok tuhaf geliyo hadi bak yatağımla geldim falan o yüzden ben diil o alcak öle konuştuk bende işte ya halıları ya oturma odasını ya da mutfağı üstlencem bilmiom.

inşallah açılır canım ya bizde c.tesi mesaisi hep vardı sonradan kaldırdılar işler kötü olunca. mesai olmasın ama işler açılsınnnnn

ne kacıyorum kıslarrr işime dönmem gerek :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…