Ah ah daha var diyenler, biz de burada toplanalım

elektrıkler hala gelmedı bızde yahu ıkı gundr jeneratör calısıyo zatı iş yok bıde belkı yarın çalışmayız bılgınız olsun patron dıo

Hayırlısı olsun böcükçüm, özletmiş olursun kendini fena mı :1hug:

işte bide işin kötüsü uzadıkça cılkı çıkıyo aileler hoşnut olmuyo vs vs (
bende takvimi yaptım sanırım oldumu acaba:)

idare ediyoruz işte ya hayırlısı. takvimin olmuş eline sağlıka.s.

böcüküm bende kaldım yaaa gel senle grup kuralım ekkk (evde kalmıs kız kuruları) sırnaşık şey bakalım kac kişi gelcek

gasolıne sen şaka edıy herhal keske hep iş olsa gene moralım bozuldu yaa

bende 21,90 yaşındayım çıtırım yane

bıde bugun loto oynadım yatr dedım adamın işi cıktı fırmaya gttı şansa bak bgun yatrması lazım yarın cekılcek kesın bana cıkcak normalde hıc svmem haybıye parayı ama annem ısrar ettı onun ıcn oynuyom

yok işte bu tutmadı naniknanik
Ben akrep burcuyum. Ayrıca böcük hanım ne yani biz kartlaştıkmı :mymeka:

tatlım benden 1 ay öncedesin böcükde gelcek te bizim yasa sositososito :dilcikar:

güzelim gül diye yapıyoruz, yoksa tabi ki hergün iş olsun, mesai olsun da çalışalım hihoyyyt
valla çeyiz bakanı olabilecek en çıtır kız sensindir kesin, çok hızlısın yaa

yok işte bu tutmadı naniknanik
Ben akrep burcuyum. Ayrıca böcük hanım ne yani biz kartlaştıkmı :mymeka:

Şşş ne o öyle daha 24 ünde kart mart klava:, burada evde kalmışlığı garanti olan 28 yaşında biri var :mymeka: (alınmayın sakın , takılıyorum)

aşk olsun ne alıncaz çocukmuyuz :enbuyukkk:

gulpembe görmem mı kız sanada paçalı don alırım
aysun kac doğumlusun cnm ben 87lıyım
gasolıne en çıtır ceyıs bakanı benım demı ayy utandım çok hızlısın derken :jeyyar: ne dımek hangı konuda

Ne kaynatıyorsunuz bakalım, sabah iş yok iş yok diyordum bir iş verdiler elime başımı kaldıramadım ya. :S

Bende ikizler burcuyum kızlar...

anladın sen onuuu :teytey:

anladım haha ceyıs cok ama koca yok:roflol:

burcu kolay gelsın cnm bende koç burcuyum

ben burdayım arada bi işlerim oluyo falan kalkıyom pcden sizler mükemmelsiniz ya

ben burdayım arada bi işlerim oluyo falan kalkıyom pcden sizler mükemmelsiniz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…