yine dişinizden gelmiş olabilir kan ama çok endişeli iseniz dahiliye bölümüne gidebilirsiniz ama bir diş polikliniğine de gitmeniz şart.... diş eti kanamasıda kötü çünkü... çok geçmiş olsun...
Öncelikle panik yapma. Ben dişten olduğunu düşündüm yine. Sakince yarın için diş hekiminden ve dahiliyeden randevu al. Gerekli görürlerse başka bölümlere kons atarlar zaten aynı gün bakılır. Geçmiş olsun..
Kan alınır büyük ihtimal dahiliyede. Başka tetkikler de yapılabilir. Orucun bozulacağını sanmıyorum. Yarın git ki kafan rahatlasın özel günü bekleme derim.Peki oruclu olacagim acaba bir islem uygularlar mi? Ozel gunum baslamak uzere olmazsa ozel gunumde gitsem
Kan alınır büyük ihtimal dahiliyede. Başka tetkikler de yapılabilir. Orucun bozulacağını sanmıyorum. Yarın git ki kafan rahatlasın özel günü bekleme derim.
Burnun kanıyo olabilir mi? Genizden mi geliyo?Tamamdir tesekkur ederm. Yine geldi bu arada dislerimi kontrol ettm hicbiri kanamiyor
Burnun kanıyo olabilir mi? Genizden mi geliyo?
Uzun süre beslenmemekten de olabilir o
Ramazan'dan önce varmıydı
Korkuyosan acile de gidebilirsin canımanlamadım ki.. dişimi burnumu kontrol ettm şimdi onlarda da bir şey yok. dün de dışarda tükürme fırsatım olmadı, damağımda bir kan tadı vardı. paniklememeye çalışıyorum
Panikletmek istemem ama mideden kaynaklanabilir ... eger diş eti degilse bi acile gidin derim....midenizde agri var mi ?anlamadım ki.. dişimi burnumu kontrol ettm şimdi onlarda da bir şey yok. dün de dışarda tükürme fırsatım olmadı, damağımda bir kan tadı vardı. paniklememeye çalışıyorum
Panikletmek istemem ama mideden kaynaklanabilir ... eger diş eti degilse bi acile gidin derim....midenizde agri var mi ?
Evet acil bakar bi görünün...ama sanki dis eti gibi geldi banaacil bakıyor mu ki bu duruma? midemde ağrı yok. normalde reflüm var ama hiçbir sıkıntı hissetmiyorum. bir de öksürdüğümde gelmiyor. durduk yere tükürdüğümde kan buluyorum
Acil bakar hatta mide kanamasindan suphelenirlerse makattanda kontrol ediyorlar... bi gun ayni durumda bende gitmistim ...