Ağzıma yapışkan döküldü ne yapmam lazim

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
biraz once takma tirnaklarla ugrasiyordum, yapiskanini agzimla acayim dedim ve butun yapiskan agzima, dislerime bulasti, cikmiyor,off. ne yapmam lazim.

Canım hemen bir doktora git zaman kaybetmeden sağlık ocağı aile hekimliği yakında ne varsa zehirlenebilirsin bir baksınlar hemen.

saglik ocagina gittim, bunun icinmi geldin, sicak suyla yika gecer dedi:KK43: gecmiyor ama cikmiyor.:KK43: kadinda sinirimi bozdu iyice.

geçmiş olsun gecen gün benimde ağzıma aynı teknikle japon yapıştırıcısı döküldü....yöntemim çok ilkel dilimle damağıma sulandırdığım aseton sürdüm tadı iğrençti:))))
dişlerimden 2 günde falan çıktı diş hekimi arkadaşım sert şeyler yememi söyledi elma havuç gibi 1-2 güne çıkar demişti çok rahatsız edici ama çıkıyo panik yapma sakın:)

geçmiş olsun gecen gün benimde ağzıma aynı teknikle japon yapıştırıcısı döküldü....yöntemim çok ilkel dilimle damağıma sulandırdığım aseton sürdüm tadı iğrençti:))))
dişlerimden 2 günde falan çıktı diş hekimi arkadaşım sert şeyler yememi söyledi elma havuç gibi 1-2 güne çıkar demişti çok rahatsız edici ama çıkıyo panik yapma sakın:)[/
tesekkür ederim cnm

Geçen gün benim de aynı şekilde basıma geldi, o kadar rahatsız edici ve sinir yapan bir durum ki!

Tamamen dökülmedi agzıma fakat, dil ucuna yayıldı ve bir dişimin arasına girdi.. Zaten bembeyaz bir hal alıyor dilin üzerinde, soyarak çıkardım. Dil altına gelen kısımda azıcık canım acıdı fakat kabus gibi birşey onun rahatsızlığı.. zor zoruna dişimin arasındakini de çıkarmaya çalıştım, o o kadar kolay olmadı fakat onu da sıyırdım..

Ellerime de bulaşanları kuruduktan sonra soyma yöntemi ile çıkarttım.

iyi kiz agzin yapismamis birbirine :KK53::KK53:

Son düzenleme:
X