- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Evet en büyük tesellim dua biliyorum onunda bir vakti var elbet Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahİnsallah canim insallah hayirli haberler verirain burdan ALLAH ol der se olur hemen olur.dua edicez sabredicez ve beklicez umutla
Benim tecrubem de gecen ay kalinlasmis cok guzel dedi ve 3 gun gecikmeyle adet oldum progestan kullaniyormusun bilmiyorum ama progestan kullaniyordum ben o kalinlastiriyor zaten aman seninki bebekten olsun insallah canim herkezin bunyesi bir degil iyi dusun iyi olsun canimKızlar merhaba, bugün hastaneye gittim rahmime baktırdım ve oradaki eleman doktor değil :) rahmimin kalınlaştığını söyledi, bunun 2 nedeni olduğunuda ekledi, gebelikte olabilir adette gelebilir yani 2 seçenek bu sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :) eşime gebelik testi aldırdım bakalım sonuç ne olacak :) bat a 1 gün :) hakkımızda hayırlısı ama inşallah bebiş vardır :) sabah yapacağım testi ve sonucu merak ediyorum hem umutluyum hem umutsuz hakkımızda hayırlısı
Eğer ki bu ay olmasaa burdayım yerim hazır olsun =)
İnşallah canımmHosgeldin canim..insallah insallah
Canım kendimi kandırmak istemiyorum çoğu kişinin 3 gün kala silik çıkıyo bide gec döllenme oldugunuda sanmıyorumCanım eğer 3 gün varsa daha testi erken yapmışta olabilirsin adeti 2-3 gün geçince yapın diyorlar ya doktorlar da
Canım kendimi kandırmak istemiyorum çoğu kişinin 3 gün kala silik çıkıyo bide gec döllenme oldugunuda sanmıyorum
Testimi şimdi yapsam canım saat 6 da yaptım.bebek yapmaktaan bahsediyosanda hiç keyfim yok adete kalmıs 3 gün yıkım yaşadımAnladım canım hayırlısı olsun inşallah vardır bebiş ayy şimdi yapsan olur mu kii o zamannn
Aa doğru yaptın dimi testi hayırlısı olsun inşallah canm ya ama takma kafana bende 4 aydr deniyorm ama hatamz cok kafaya takıyoruz sürekli oldu mu diye düşünüyoruz o yuzden hayal kırıklıgı yasayıp stres oluyoruzTestimi şimdi yapsam canım saat 6 da yaptım.bebek yapmaktaan bahsediyosanda hiç keyfim yok adete kalmıs 3 gün yıkım yaşadım
Aynen canım 3 4 ay oldu bizimde.ovulasyonla deniycem bu ay bakalım tez zamanda hamiş oluruz inş canımAa doğru yaptın dimi testi hayırlısı olsun inşallah canm ya ama takma kafana bende 4 aydr deniyorm ama hatamz cok kafaya takıyoruz sürekli oldu mu diye düşünüyoruz o yuzden hayal kırıklıgı yasayıp stres oluyoruz
İnşallahh inşallah ben suan ovulasyonla denedim bakalm nolucak tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum henüz umudum var ama yok gibiAynen canım 3 4 ay oldu bizimde.ovulasyonla deniycem bu ay bakalım tez zamanda hamiş oluruz inş canım
İnşallah tutmuştur canım senin bari yüzün gülsün bu ay.Bazen diyorum olmasa napalım kocamla mutluyuz şükür ama ewe bi neşe bi can iyi olurdu.ben yıldım sanırım.zaten cabuk sıkılan biriyim 3 4 ayda bezdimİnşallahh inşallah ben suan ovulasyonla denedim bakalm nolucak tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum henüz umudum var ama yok gibi
Benimde adetim 7 gün gecikti bi kaç aydır gecikmeler oluyo yani çocuk istediğimizden beri. Ondan önce hep düzenliydi bakalım sabah ıdrar testi yapacağım umarım olur
Deme oyle deme senelerce bkleyenlere ne demeli Allahım oyle bişe olmasın yani ya hiç olmayanlar o yuzden hep şükür hep duaİnşallah tutmuştur canım senin bari yüzün gülsün bu ay.Bazen diyorum olmasa napalım kocamla mutluyuz şükür ama ewe bi neşe bi can iyi olurdu.ben yıldım sanırım.zaten cabuk sıkılan biriyim 3 4 ayda bezdim
bende nisandan beri deniyorum bu ay gene olmadı adetim başladı. İnşallah ovülasyon başlıcam bu ay. Şu adet bi bitsin bende bebiş istiyorum
Ben de senin gibi Nisandan beri deniyorum canım, bu 4. Ayımız olacak kısmetse, yorulduğumu hissediyorum, bebek yapmak ne kadar zor olabilir ki yani di mi? Millet nasıl carcabuk hamiş olabiliyorbende nisandan beri deniyorum bu ay gene olmadı adetim başladı. İnşallah ovülasyon başlıcam bu ay. Şu adet bi bitsin bende bebiş istiyorum
Ben de senin gibi Nisandan beri deniyorum canım, bu 4. Ayımız olacak kısmetse, yorulduğumu hissediyorum, bebek yapmak ne kadar zor olabilir ki yani di mi? Millet nasıl carcabuk hamiş olabiliyor
İnşallah canım aminKizlarrrr moral bozmak yok birbirimize moral verelim dua edelim ben inaniyorum burdan guzel haberler alacagiz benimde 4.ayim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?