- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.461
dr tedavisindemisin ben bugun gittim 1tane solda 15milimlik yumurta vardi persembe tekrar cagirdi 3saat sira bekliyorum her gidisimde oldumu olacakmi stresin icine birde bu bekleme giriyor cok kasiliyorum hayirlisiyla bu ay son olur sık gitmeler ins. ayda 1hamilelik icin olur ...aminbenim de 11 temmuz son adet tarihim yenisi de 9 ağustos hayırlısıyla bu ay olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim de bat 9 ağustos 2 gündür feci bi baş ağrım var hayır olsun..
Az kalmış inşallah belirtidir canım pisikolojik değildir yalnız ben üşüttüm heralde üşüme geliyo 38.4 ateşim midem de kötü daha erken hamilelik belirtisi olamaz sanırım ceryanda mı kaldım nedir ?Hayır olsun iki üç gündür çok midem bulanıyo adetime 8 gün var daha erken o yüzden test filan hiçbirşey yapmak istemiyorum
Az kalmış inşallah belirtidir canım pisikolojik değildir yalnız ben üşüttüm heralde üşüme geliyo 38.4 ateşim midem de kötü daha erken hamilelik belirtisi olamaz sanırım ceryanda mı kaldım nedir ?
Değerlendirdik canım hayırlısını versin Rabbim inşallah isteyen herkeseYumurtlama günlerini iyi değerlendirdiysen belirti olabilir canım Rabbim sana da bana da bekleyen herkese nasip etsin
evdemi takip edttin tedavimi yaptin bu ayDeğerlendirdik canım hayırlısını versin Rabbim inşallah isteyen herkese
dr tedavisindemisin ben bugun gittim 1tane solda 15milimlik yumurta vardi persembe tekrar cagirdi 3saat sira bekliyorum her gidisimde oldumu olacakmi stresin icine birde bu bekleme giriyor cok kasiliyorum hayirlisiyla bu ay son olur sık gitmeler ins. ayda 1hamilelik icin olur ...amin
canim 1gunde 18 milim e ulasmis olabilir ama 18milimdeyken catlamaz benim ovu testlerine itimadim kalmadi canim dr gidip o arayi ona vereyim ultrasonla takip edeyim daha iyi.Canım benim de 15 mm di bir gün sonra çatladı görünüyor ovu testine göre
18 oldumu ki acaba sağlıkla çatladımı delircem valla düşünmekten
Gün sayıyorum şimdi
canim 1gunde 18 milim e ulasmis olabilir ama 18milimdeyken catlamaz benim ovu testlerine itimadim kalmadi canim dr gidip o arayi ona vereyim ultrasonla takip edeyim daha iyi.
ama su olabilir senin 15milim ertesi gun 18milim olmustur ogun pik oldu diyorsun catlatma ignesi gibi dusun 36saat icinde belkide catlamsinin isaretidir testteki olabilirmi
sonraki testler siliklestimi daha cok nasil durum suanBayagı koyu kaldı ovularım canım belki çatlatmıştır
Yani inşallah :)
Aa dediğini daha yeni idrak edebildim :) çatlayana dek de büyümeye devam ediyor
sonraki testler siliklestimi daha cok nasil durum suan
Canım ne alemsin?? Yumurtlama geçti şimdi geri sayım başladı dimiCanım en son yaptığım testten sonra birdaha yapmadım nasılsa hep silik çıkacak diye..diğerlerini çarşamba yapmaya başlıcam perşembe günü koyulaşmaya başlarsa yani
Çatlamadan bir hafta sonra yeniden koyulaşmaya başlarsa gebelik olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?