Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de 11 temmuz son adet tarihim yenisi de 9 ağustos hayırlısıyla bu ay olur inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
dr tedavisindemisin ben bugun gittim 1tane solda 15milimlik yumurta vardi persembe tekrar cagirdi 3saat sira bekliyorum her gidisimde oldumu olacakmi stresin icine birde bu bekleme giriyor cok kasiliyorum hayirlisiyla bu ay son olur sık gitmeler ins. ayda 1hamilelik icin olur ...amin

merhaba bende hamile kalmak istiyorum nasipse korunmadığımız 4. ay..bel ağrım ve kasık ağrım var adete 6 gün var umarım yine psikolojik değildir.her ay hüsrana uğramak çok üzücü,üstelik etrafımdaki herkes tek deneme ile hamile kalırken

Hayır olsun iki üç gündür çok midem bulanıyo adetime 8 gün var daha erken o yüzden test filan hiçbirşey yapmak istemiyorum
Az kalmış inşallah belirtidir canım pisikolojik değildir yalnız ben üşüttüm heralde üşüme geliyo 38.4 ateşim midem de kötü daha erken hamilelik belirtisi olamaz sanırım ceryanda mı kaldım nedir ?

Yumurtlama günlerini iyi değerlendirdiysen belirti olabilir canım Rabbim sana da bana da bekleyen herkese nasip etsin

Merhaba, buraya ara sıra gidip geliyorum ben de :) Daha yeni bu ay korunmayı bıraktık eşimle. Ben çocuk çok istiyordum o istemiyordu. Umarım hayırlısı olur. Onun istemediği bir bebeği doğurmak istemiyorum ama korunmaması için de ben zorlamadım kendiliğinden oldu gibi bir şey. Bakalım hayırlısı olsun.

Selam kızlar
Herkes iyimi?
Yavaştan belirti beklemeler başlamış :)
Benimde kasıklarım ağrıyor yumurtlama geçti inşallah yoldadır döllenmiştir :)
Hepimizin göbüşleri dolsun inşallah

Canım benim de 15 mm di bir gün sonra çatladı görünüyor ovu testine göre
18 oldumu ki acaba sağlıkla çatladımı delircem valla düşünmekten
Gün sayıyorum şimdi

Allah herkese hayırlı zamanda sağlık ve huzurla nasip etsin. Benim yumurtlama günüme daha var :) Zaten bu ay beklentim olmaz benim. Umarım 2019'a geçmeden iyi bir haber alırım.

Canım benim de 15 mm di bir gün sonra çatladı görünüyor ovu testine göre
18 oldumu ki acaba sağlıkla çatladımı delircem valla düşünmekten
Gün sayıyorum şimdi
canim 1gunde 18 milim e ulasmis olabilir ama 18milimdeyken catlamaz benim ovu testlerine itimadim kalmadi canim dr gidip o arayi ona vereyim ultrasonla takip edeyim daha iyi.
ama su olabilir senin 15milim ertesi gun 18milim olmustur ogun pik oldu diyorsun catlatma ignesi gibi dusun 36saat icinde belkide catlamsinin isaretidir testteki olabilirmi

Bayagı koyu kaldı ovularım canım belki çatlatmıştır
Yani inşallah :)
Aa dediğini daha yeni idrak edebildim :) çatlayana dek de büyümeye devam ediyor

Eklentiler

• D6DFB5D8-AE7D-4CD6-BF45-63B53A5C7BC6.jpeg
    32,9 KB · Görüntüleme: 47
sonraki testler siliklestimi daha cok nasil durum suan

Canım en son yaptığım testten sonra birdaha yapmadım nasılsa hep silik çıkacak diye..diğerlerini çarşamba yapmaya başlıcam perşembe günü koyulaşmaya başlarsa yani
Çatlamadan bir hafta sonra yeniden koyulaşmaya başlarsa gebelik olabilir

Z Canım ne alemsin?? Yumurtlama geçti şimdi geri sayım başladı dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…