Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk idrarla yaptim
Ilk idrarla yaptimmm iki kez silikti dun ve bugun nerdeyse ayni koyuluktaydi t cizgisi. Ilk idrwr oldugu icin geceesizmi simdi

Sabah kalktim yaptim dun ve bugun pzitif gosteriyo gecersizmi simdi anlamadimki ya
canım gebelık testı ilk idrarla yapılıyor ovulasyon testi sabah ılk ıdrarla yapılmıyor gün içinde sıvı almayarak 3 saat ıdrarını tutup yapmak en saglıklısı keske sorsaydın burda cnm gun ıcınde yap bugun sıvı alma bı bak bakalım testte nasıl at buraya bakalım cnm

Tuh ya bitane kaldi zaten ne zaman yapayim

Ne zaman yapılıyor gerçekten bende sabah yaptım sonrasında 3 saat falan da beklemedim :/ 5 tane vardı zaten idrar testi ama benim şuan çatlıyor belim kasıklrım 25 inden beri ağrıyo (

Ovulasyon testi icindeki kagitta adetiniz kac gunde birse karsisinda baslayacaginiz gun ne zaman yapacaginiz hepsi yaziyor.

Ama çoook erken değil mi gebeliğin pozitif çıkması için bir zaman baya önceden hamile kaldın çünkü yumurtlama dönemin Yen'i bitmiş sayılır 3 gün zaten yolculuğu sürüyor spermin :)
Yok kız gebelik değil ovulasyon pozitif nerde ben hcg de hayali bir çizgi bile görsem ooo bugün yoğun bi yumurtlama akintim geldi 25 pozitif idi ovulasyo da 27 Si çatladı herhalde değerlendirdik bakalım daha belli olana kadar iki hafta anca bu laboquick ultra erken gebelik testlerim var yorumları okudum yanlış sonuç veriyormuş bir hafta sonra hcg de silik bile görsem inanamicam galiba

ızlar benım adete 3 gun var goguslerım yumusak bı belırtım yok oyuzden sanmıyorum ama anlamadıgım bişey var ben ovulasyn testı kullandm pozıtıfı gordum sılıklestı catladıgı gunude gördüm hatta sumuk gibi uzayan seffat akıntıda oldu hepsı oldu şimdi aynı uzayan akıntı geldi vajınamda ıslak hatta ıccamasırıma gecmıs hemde baya uzun anlayamadım ben yınemi yumurtluyorm ama adete 3 gun var nasıl olurkı boyle bısey hatta resmıde çektim sıze ayıp olmasn dıye koymuyorm ama varmı bole bsy yasayn

Adete 2-3gün kala ilişki ile hamile kalanlar duydum ama yumurtlama akıntısı geliyor mu böyle bilmiyorum. Gebelikte geliyormuş akıntı acaba o olabilir mi? Hamile kalan arkadaşlar varsa onlar tarif etsin belki de hamilesindşr canım

Canım benim adete yakın akintim artıyor adet il uçak sanıp sanıp koşuyorum her ay ama öyle çok uzamiyor daha katı oluyor şimdi gebelik belirtilerindede akinti var ikisi birbirine benziyor bu ovulasyon testi adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabiliyormus elinde varsa hcg yada lh yap belki gebelik vardır az kalmış adetine

yanı ole olsa

Kizlar bat tarihim 5 eylul du yani 7 gun var ve anlamadigim sabah peceteye sildim tuvaletimi yapinca bole hafif kahve rengi lekelenmem var pende adet olcam diye ped taktim 1 damla kahve akinti var pedde ben hic bu kadar erken adet olmadim zaten 28 gunde 1 adet oluyorum acaba glukofen mi yapti kizlar benim ovi testi 20 agustosta cift cizgi gostermisti ayin 24 une kadar bende iliskiyi 21 agustos ve 23 agustosta yaptim ne oluyo bilmiyorum ya bilgisi olanaydinlatabilirmi bole karnimda adet agrisi gibi agri vardi sabah 1 saat kadar simdi oda yok allahim ne oluyo erkenmi adet olcam ama 7 gun cok fazla degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…