Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.381
Ilk idrarla yaptimmerhaba canım ılkdefa yapıyorsun sanırım c zaten ovulasyonda olan cızgı t cızgısı onemlı c ıle aynı koyulukta cıkarsa poztıf oluyor sabah derken ılk ıdrarla yapmıyorsun umarım cunku ılk ıdrarla yapılmıyor gun ıcınde 3 saat sıvı almayarak ıdrarını tutup yapıyorsun pozıtıf cıktıysa degerlendır cnm bu gunleri tabiki
Ilk idrarla yaptimmm iki kez silikti dun ve bugun nerdeyse ayni koyuluktaydi t cizgisi. Ilk idrwr oldugu icin geceesizmi simdimerhaba canım ılkdefa yapıyorsun sanırım c zaten ovulasyonda olan cızgı t cızgısı onemlı c ıle aynı koyulukta cıkarsa poztıf oluyor sabah derken ılk ıdrarla yapmıyorsun umarım cunku ılk ıdrarla yapılmıyor gun ıcınde 3 saat sıvı almayarak ıdrarını tutup yapıyorsun pozıtıf cıktıysa degerlendır cnm bu gunleri tabiki
canım gebelık testı ilk idrarla yapılıyor ovulasyon testi sabah ılk ıdrarla yapılmıyor gün içinde sıvı almayarak 3 saat ıdrarını tutup yapmak en saglıklısı keske sorsaydın burda cnm gun ıcınde yap bugun sıvı alma bı bak bakalım testte nasıl at buraya bakalım cnmSabah kalktim yaptim dun ve bugun pzitif gosteriyo gecersizmi simdi anlamadimki ya
Tuh ya bitane kaldi zaten ne zaman yapayimcanım gebelık testı ilk idrarla yapılıyor ovulasyon testi sabah ılk ıdrarla yapılmıyor gün içinde sıvı almayarak 3 saat ıdrarını tutup yapmak en saglıklısı keske sorsaydın burda cnm gun ıcınde yap bugun sıvı alma bı bak bakalım testte nasıl at buraya bakalım cnm
Ne zaman yapılıyor gerçekten bende sabah yaptım sonrasında 3 saat falan da beklemedim :/ 5 tane vardı zaten idrar testi ama benim şuan çatlıyor belim kasıklrım 25 inden beri ağrıyo (Tuh ya bitane kaldi zaten ne zaman yapayim
Ne zaman yapılıyor gerçekten bende sabah yaptım sonrasında 3 saat falan da beklemedim :/ 5 tane vardı zaten idrar testi ama benim şuan çatlıyor belim kasıklrım 25 inden beri ağrıyo (
Yok kız gebelik değil ovulasyon pozitif nerde ben hcg de hayali bir çizgi bile görsem oooAma çoook erken değil mi gebeliğin pozitif çıkması için bir zaman baya önceden hamile kaldın çünkü yumurtlama dönemin Yen'i bitmiş sayılır 3 gün zaten yolculuğu sürüyor spermin :)
Adete 2-3gün kala ilişki ile hamile kalanlar duydum ama yumurtlama akıntısı geliyor mu böyle bilmiyorum. Gebelikte geliyormuş akıntı acaba o olabilir mi? Hamile kalan arkadaşlar varsa onlar tarif etsin belki de hamilesindşr canımızlar benım adete 3 gun var goguslerım yumusak bı belırtım yok oyuzden sanmıyorum ama anlamadıgım bişey var ben ovulasyn testı kullandm pozıtıfı gordum sılıklestı catladıgı gunude gördüm hatta sumuk gibi uzayan seffat akıntıda oldu hepsı oldu şimdi aynı uzayan akıntı geldi vajınamda ıslak hatta ıccamasırıma gecmıs hemde baya uzun anlayamadım ben yınemi yumurtluyorm ama adete 3 gun var nasıl olurkı boyle bısey hatta resmıde çektim sıze ayıp olmasn dıye koymuyorm ama varmı bole bsy yasayn
Canım benim adete yakın akintim artıyor adet il uçak sanıp sanıp koşuyorum her ay ama öyle çok uzamiyor daha katı oluyor şimdi gebelik belirtilerindede akinti var ikisi birbirine benziyor bu ovulasyon testi adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabiliyormus elinde varsa hcg yada lh yap belki gebelik vardır az kalmış adetineızlar benım adete 3 gun var goguslerım yumusak bı belırtım yok oyuzden sanmıyorum ama anlamadıgım bişey var ben ovulasyn testı kullandm pozıtıfı gordum sılıklestı catladıgı gunude gördüm hatta sumuk gibi uzayan seffat akıntıda oldu hepsı oldu şimdi aynı uzayan akıntı geldi vajınamda ıslak hatta ıccamasırıma gecmıs hemde baya uzun anlayamadım ben yınemi yumurtluyorm ama adete 3 gun var nasıl olurkı boyle bısey hatta resmıde çektim sıze ayıp olmasn dıye koymuyorm ama varmı bole bsy yasayn
yanı ole olsaAdete 2-3gün kala ilişki ile hamile kalanlar duydum ama yumurtlama akıntısı geliyor mu böyle bilmiyorum. Gebelikte geliyormuş akıntı acaba o olabilir mi? Hamile kalan arkadaşlar varsa onlar tarif etsin belki de hamilesindşr canım
Canım benim adete yakın akintim artıyor adet il uçak sanıp sanıp koşuyorum her ay ama öyle çok uzamiyor daha katı oluyor şimdi gebelik belirtilerindede akinti var ikisi birbirine benziyor bu ovulasyon testi adete yakın pozitif çıkarsa gebelik olabiliyormus elinde varsa hcg yada lh yap belki gebelik vardır az kalmış adetine[/QUO
ovulayon yok cnm elımde olsa yapıcaktm 1 tane gebelık testı var onuda bılerek yapmadım cunku olmadıgını dusunuyorum goguslerım hıc hassaslasmadı cunkü cnm büyümedide galıba yumurtlama bu sol kasıgım ıcten ıce sızlamaya basladı
Evet geç yumurtlama da olabilir canimyanı ole olsa
Hadi hayırlısı bakalımÜzülme canım ya, kısmet , benim de pazartesi adet günüm, bakalım ne oalcak, biraz regl sancım var gibi benimde.
BEnim bat dündü hala regl olmadım, testte silik çizgi var, hayırlısı:)Ağustos çıkmadı daha kızlar. Nerdesiniz. Yok mu yeni bebis haberi
Oooo şimdiden hayırlı olsun :)BEnim bat dündü hala regl olmadım, testte silik çizgi var, hayırlısı:)
Saol canım; hala regl olmadım ama kan testinden sonra emin olucam. İsteyen dileyen herkese versin Allah.Oooo şimdiden hayırlı olsun :)
Hayırlısı olsun inşallahSaol canım; hala regl olmadım ama kan testinden sonra emin olucam. İsteyen dileyen herkese versin Allah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?