Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kız nevar aglıcak :)daha iyi iste ovulasyon testı yapmasan bıle kasıklar agrırsa anlasılıyo ben yapmadıgım zaman bıle anlıyorum sızlıyo resmen sen bırıkı gun daha degerlendırebılırsn sonra bıter zaten yumurtlama dönemin
Kiz hic nazli degilim ben cok agrim oldu cocuk icin ugrasiyorum bes aydir yumurtlamaya yakın idrar yolu enfeksiyonu oldum sandım:)))

KIZLAR selam, sizden bi yardım bişey istiyorum. Şöyle ki, 2 aydır 2 gün erken oluyorum Regl i mi bu yüzden tatilin son 2 günü regl ile geçti şok oldum. neyse.. haziran ve temmuz ayında erken oldum 2 gün.. bu ay da 13 ünde olmam lazımken 11 inde oldum 14 ünde bitti.Eşimde de bende de hiçbir sorun yok elhamdulillah. Dün yumurtladığımı hissettiğim bildiğin kasıklarım belim ayaklarım ağrıdı. 25 akşam yumurtladım 24 ünde ilişkiye girmiştik. Göğüslerim çok hassas,Halen bel ağrım sürmekte.acaba adetten sonra mı yumurtlamam oldu diyorum anlamadım ki bu kadar ağrı olmazdı Benin yumurtlama gümümde yardım edin nerde hata yapıyorum ben
merhaba canım adetın 11 agustosta olduysa 28 gunde bır oluyorsan yumurtlama gunun 25 agustos oluyor vajınada ıslaklık varmı goguslerde hafıf hassasıyet ve kasıklarda agrı yumurtlama donemınde olman lazım cunku bu doneme denk gelıyo senınkı

merhaba canım adetın 11 agustosta olduysa 28 gunde bır oluyorsan yumurtlama gunun 25 agustos oluyor vajınada ıslaklık varmı goguslerde hafıf hassasıyet ve kasıklarda agrı yumurtlama donemınde olman lazım cunku bu doneme denk gelıyo senınkı
Evet söylediklerinin hepsi var şuan , dün daha şiddetliydi dün ayın 25 iydi.ama biz 24 ünde ilişkiye girdik tutar dimi Allah nasip ederse 3 gün yaşıyoruz spermler

Evet söylediklerinin hepsi var şuan , dün daha şiddetliydi dün ayın 25 iydi.ama biz 24 ünde ilişkiye girdik tutar dimi Allah nasip ederse 3 gün yaşıyoruz spermler
canım allah nasıp ederse hersey olur etmezse neyapsan olmaz insallah olur canım dun ılıskı olmadıysa bugunu degerlenıdırın canm bence hala sansın var :)yumurta catlayınca bıle tutan cok oluyo

KIZLAR selam, sizden bi yardım bişey istiyorum. Şöyle ki, 2 aydır 2 gün erken oluyorum Regl i mi bu yüzden tatilin son 2 günü regl ile geçti şok oldum. neyse.. haziran ve temmuz ayında erken oldum 2 gün.. bu ay da 13 ünde olmam lazımken 11 inde oldum 14 ünde bitti.Eşimde de bende de hiçbir sorun yok elhamdulillah. Dün yumurtladığımı hissettiğim bildiğin kasıklarım belim ayaklarım ağrıdı. 25 akşam yumurtladım 24 ünde ilişkiye girmiştik. Göğüslerim çok hassas,Halen bel ağrım sürmekte.acaba adetten sonra mı yumurtlamam oldu diyorum anlamadım ki bu kadar ağrı olmazdı Benin yumurtlama gümümde yardım edin nerde hata yapıyorum ben
Olabilir canım ovulasyon testi kullanmama bir dahaki aya emin olursun akintin falan da olmusmuydu

bende ıstıyorum canım doktora gıttınmı canım bır problem varmı bende 4 aydır denıyorum
Önümüzdeki ay git cem canım ocakta gitmiştim adet ağrılarım oluyordu rahimde perde varmış çocuğun olur sıkıntı olmaz dedi korunmayı bırak dedi mayis ta bıraktım bende ama bi türlü olmadı bu ay ovulasyon deniyorum oda olmazsa git cem artık hiç tahlil falan yaptırmadım çünkü bir yıldan öncede araştırılmıyor mus ama iki yıllık evliyim yapana kadar üç yıl olacak ben hemen hamile kalıniveriyor sandım yanilmisim:kızgın:

e
Önümüzdeki ay git cem canım ocakta gitmiştim adet ağrılarım oluyordu rahimde perde varmış çocuğun olur sıkıntı olmaz dedi korunmayı bırak dedi mayis ta bıraktım bende ama bi türlü olmadı bu ay ovulasyon deniyorum oda olmazsa git cem artık hiç tahlil falan yaptırmadım çünkü bir yıldan öncede araştırılmıyor mus ama iki yıllık evliyim yapana kadar üç yıl olacak ben hemen hamile kalıniveriyor sandım yanilmisim:kızgın:[/QUOTE evet canım ınsan ole sanıyo korunmayı bıraktımı hemen olcak sanıyo ama ısın aslı ole degılmıs bende calısıyorum dıye ıstemedık bende 2 yıldır evlıyım 3 ay denedık olmadı bı doktora goreneym dedım prolaktn bıraz yuksek dedı sut hormonu hapla dusurduk tabı 3 ayda anca dustu sımdı hersey ıyı dedı doktor duphaston dıye bır hap verdı hem adetı duzenlıyo hemde gebelık olursa koruyormus 4 ay dene olmazsa gel dedı cnm

İnşallah gerek kalmaz testi kullanmama :) oldu oldu aynı zamanda soğan kürü kullanıyorum
Soğan kuru de akinti yapıyor muş ama yumurtlama akıntısı farklı oluyor tabi 24 u ilişki iyi olmuş yumurtlamadan once girmek iyi diyorlar 26 sabah 27 akşam öyle devam et bence benim 24 gece ilişki oldu 25 ovulasyon pozitif 26 sabah değerlendirdik burda sordumda iki üç gün aşırı daha devam et dediler hep

Soğan kuru de akinti yapıyor muş ama yumurtlama akıntısı farklı oluyor tabi 24 u ilişki iyi olmuş yumurtlamadan once girmek iyi diyorlar 26 sabah 27 akşam öyle devam et bence benim 24 gece ilişki oldu 25 ovulasyon pozitif 26 sabah değerlendirdik burda sordumda iki üç gün aşırı daha devam et dediler hep
Dün olmadı işte bugğn akşam olur herhalde bakalım of çok stres bu işler

Canm öncelikle doktorlar bile söylüyor adet erken gelebilr yılda birkaç defa normaldir takma kafana .Diğer konuya gelince o ağrıbana psikolojik geldi ama yumurta büyü düğü zaman kasık ağrısı olur çamaşır ıslanırr agrında geçmiştir bil ki yumurtacklar çatlamiştrr:21:

Ya kizlar ovulsayon kullandim iki kez oylesine yaltim silikti bugun yaptim koyiydu ikiside. Soyle ama duzensiz yaptim. Iki kez yaptim sonra bi iki gun gecti bugun gene yaptim sabah koyu cikti . Bide atesim ciktifini hissetim acaba gecmi kaldim dun olmasi lazimdi dimi.

Ya kizlar ovulsayon kullandim iki kez oylesine yaltim silikti bugun yaptim koyiydu ikiside. Soyle ama duzensiz yaptim. Iki kez yaptim sonra bi iki gun gecti bugun gene yaptim sabah koyu cikti . Bide atesim ciktifini hissetim acaba gecmi kaldim dun olmasi lazimdi dimi.
İkisi de çizgilerin koyu olduğu gün yumurtlama günün ama bugün gördün madem dün bugün ve yarını değer lendir canmm

bende ıstıyorum canım doktora gıttınmı canım bır problem varmı bende 4 aydır denıyorum
Benm kizim var iki yasina bi ay kaldi kardes istiyorum ona alti aydirrrrr olmadi ya dusuk oldu ocakta ondan sonra olmadu. Ovuslasyon pozitid cikti bugyb ama gec kaldim sanirum dun olsaydi iyi olurdu

İkisi de çizgilerin koyu olduğu gün yumurtlama günün ama bugün gördün madem dün bugün ve yarını değer lendir canmm
Dun olmadi bugun ve yarin denrrim belki ya bazi sikintilar var havamda degilim esimde oyle bakalum denersej artik alti aydir olmuyo ya . Yumurtladifm zaman aliyorum atesim yukseligo kasik agrim oluyo ama yumurtlamdn once yapnak daga iyi gene olmuxak bu ay belkide kacitdim dun yapsaydim

Hiç belli olmaz canm zaten spermler içerde 72 saate kadar canlı kalablyor iki gün önce olduysa bile ihtimal vardır:KK16: Allah büyük bak en azından çocuğu n varmış kısmet ikinci de olur

Hiç belli olmaz canm zaten spermler içerde 72 saate kadar canlı kalablyor iki gün önce olduysa bile ihtimal vardır:KK16: Allah büyük bak en azından çocuğu n varmış kısmet ikinci de olur
Gunlerdir olmadi bugun ve iki gun deneyebikursej denicez bakalim uc gun ama dun olsaymus iyi olacakti

Back