Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
"Hiraberil, post: 52083582, member: 838188"]Igenin adi ne cnm kacnci catlatma ignen[/QUOTE]

İlk ignemdi pregnyl cnm

Merhaba hanımlar naıslsnzz
Ben bugün kan testi yaptırdm her şeyim gayet normal. İşte şimdi calısmalara baslayabilirim

hepimize kolay gelsin kızlar sanırım aranızda en uzun uğraşan benim bu iş için. 18. ayım bu artık hiç korunmadım ama tık yok. dört aydır doktora gidiyorum. size tavsiyem incir kürünü hiç uygulamayın prolaktini yükseltiyor. ben bilmeden uyguladım yüksek çıktı. batım 28 temmuz ağustos sayılır artık.

Selam kızlar Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah... son adet tarihim 19 Haziran, ama primolut n kullanarak 4 gün geciktirmiştim yoksa 15 inde olacaktım. 28 günde 1 adet görüyorum yani 2 gün sonra muhtemel adet günüm diye 2 gün kala test yaptırdım negatif cıktı. Sanırım kan testi yanılmaz 2 gün erken olsa da. Bebegin olmasına üzüldüğüm kadar neden olmadıgına da üzüldüm. Daha korunmadıgım ilk ayımdı bu ay, bana tavsiyeleriniz var mı?

sabırlı ol stres yapma daha 1. ayda olmaması çooook normal bu biraz kader işi tevekkül edelim. endişelenmeye başlamak için önünde 11 ay daha var

Kizlar nasil gidiyor calismalar :) ben yumurtlama donemindeyim egerki adet olursam adet slnrasi histereskopi yaptircam(polip suphesi) ve esime sperm testi yaptircaz yilmak yok umutsuzluk yok belkide hicbirine gerek kalmayacak bi bakmisim hamileyim :) insallah burdan guzel haberlerinizi bekliyorum

İnşallah bir dahaki aya güzel haberlerini duyarız :) Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hepimize :)

İnşallah bir dahaki aya güzel haberlerini duyarız :) Rabbim herkese yaşatsın bu mutluluğu hepimize :)

İnsallah canim insallah evlat hasreti baska bisey rabbim.dusmanimi bile bu konuyla sinamasin hicbir yuvayi evlatsiz birakmasin insallah senin ve iateyen herkesin guzel haberlerini aliriz canim insallah cift cizgiyi gormen dilegiyle tez vakitte :)

Kızlar merhaba artık kaç ay oldu hamilelik hala yok bana bi akıl verin bu konular hakkında hiç bi bilgim yok doktora gittim 1 sene öncesi kaşıntım olduğu için o zaman çocuk düşünmüyorduk şimdi düşünüyoruz artık ama olmuyor ne gibi yollar izlemeliyim neler yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…