Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsallah buyumustur canim bende polip ten supheleniyorlar adett olursam.gitcem bakicak tekrar varsa hipereskopi ile yakcakmis bide esime sperm testi yaptircaz bu ay da hamilleik hayalleri suya dustu sanki ama yinede iki gunde bir degerlendiriyorum

Canim.insallah gerek kalmaz bunlara benimde bu ay tutmazsa esimden test isteyecek doktor bendende rahim filmi isteyecek ama bizim 7 yasinda kizimkz var i
Oda tedaviyle oldu esimde ve benim kanallarda sorun sonradan olusurmu billmiyorum rabbim sanada kolaylim versin canim

Canim.insallah gerek kalmaz bunlara benimde bu ay tutmazsa esimden test isteyecek doktor bendende rahim filmi isteyecek ama bizim 7 yasinda kizimkz var i
Oda tedaviyle oldu esimde ve benim kanallarda sorun sonradan olusurmu billmiyorum rabbim sanada kolaylim versin canim

Rabbimkizinizi size bagislasin ve en yakin zamanda hayirlisiyla yeni bir bebis gondersin... İnsallah ben aslinda daha yeni evliyim 1.5 sene olmadi nisanda evlenmistim bi yil sonra nisanda biraktim korunmayi bu4.ayimiz ama ilk aylar en fazla ayda 6 iliski oluyodu hayat telasi misafir vs derken bu ay her firsati degerlnediriyorum hafif pkomda var a doktor hormonlarin gayet iyi dedi hamile kalmaman icin neden yok dedi ya polip soeun ya esim insallah esim degildir polibi mecbur aldircam hamile kalsamda dusuk yapiyormus :( ben sanmistim ki hemen cocugum olacak etrfatanda biktim cocuk varmi cocucuk cocuk ne dusunsesiz insanlar dilerim rabbim verir en yakin zamanda hayirlisiyla kolaylikla size bize isteyen herkese amin

Rabbimkizinizi size bagislasin ve en yakin zamanda hayirlisiyla yeni bir bebis gondersin... İnsallah ben aslinda daha yeni evliyim 1.5 sene olmadi nisanda evlenmistim bi yil sonra nisanda biraktim korunmayi bu4.ayimiz ama ilk aylar en fazla ayda 6 iliski oluyodu hayat telasi misafir vs derken bu ay her firsati degerlnediriyorum hafif pkomda var a doktor hormonlarin gayet iyi dedi hamile kalmaman icin neden yok dedi ya polip soeun ya esim insallah esim degildir polibi mecbur aldircam hamile kalsamda dusuk yapiyormus :KK43: ben sanmistim ki hemen cocugum olacak etrfatanda biktim cocuk varmi cocucuk cocuk ne dusunsesiz insanlar dilerim rabbim verir en yakin zamanda hayirlisiyla kolaylikla size bize isteyen herkese amin

Bende pkoluyum diğer cocugumdada hormonlarim normal degildi.ilaclat klomenler kullandim olmadi igne tedavisine gectik 2 yillik evliligim doldu ve ignelerle hamile kalmistim benden sonra evlenenler kucaklarina almislardi kaynanam senden sonra gelenlerin oldu diyip duruyordu ve rabbim verdi cok dua namaz kuran tespih ve tedavi sonunda olsu simdi 3 aydir tedavideyim tutmadi yeni başladık bakalim hayirlisi rabbim senide kisa zamanda dilegine kavustursun canim

Kızlar aranızda folik asit kullanan var mı gebelik çalışmaları için . Bana bi tanıdığım öyle söyledi , çocuk düşünüyorsan şimdiden folik asit kullan dedi.. Emin olamadım

Bende pkoluyum diğer cocugumdada hormonlarim normal degildi.ilaclat klomenler kullandim olmadi igne tedavisine gectik 2 yillik evliligim doldu ve ignelerle hamile kalmistim benden sonra evlenenler kucaklarina almislardi kaynanam senden sonra gelenlerin oldu diyip duruyordu ve rabbim verdi cok dua namaz kuran tespih ve tedavi sonunda olsu simdi 3 aydir tedavideyim tutmadi yeni başladık bakalim hayirlisi rabbim senide kisa zamanda dilegine kavustursun canim

Allah razi olsun insallah tez vakitte anneligi tekrar tadarsiniz aminn

Kızlar aranızda folik asit kullanan var mı gebelik çalışmaları için . Bana bi tanıdığım öyle söyledi , çocuk düşünüyorsan şimdiden folik asit kullan dedi.. Emin olamadım
evet mutlaka folik asit içmelisin. doktora gittiğimde bebek istiyoruz dediğimde ilk sorusu folik asit kullanıyorsun değil mi oldu

Evet kullan canim.cocuk gelisimi icin cok onemli kendinde alabilirsin vitamin oldugu icin veriyorlar ...ben uc aydir kullaniyorum bu4.ayim..folbiol veriyorlar genelde ama.ben pko oldugum.icin inofolic combi marka kullanuyorum

İyi akşamlar hanımlar bende temmuz adeti bekliyorum olsun aşılama olacak
9 yaşında oğlum var ona 14 ay korunmasız ilişki sonrasında doğal olarak gebe kaldım ikinci evladım için 4.5 yıldır bekliyordum bu süreçte iki kez kapalı miyon ameliyatı oldum şubatta adetimi bekledigim sırada gebe kaldım ama dış gebelik tanısı nedeniyle kurtaj oldum ve iğne ile gebelik sonlandırıldı. Hakkımızda hayırlısı inşallah bebiş için çok beklemeyiz ve rabbim hepimize hayırlı saglikli ve Salih evladlarına nasip eder inşallah

Rabbimkizinizi size bagislasin ve en yakin zamanda hayirlisiyla yeni bir bebis gondersin... İnsallah ben aslinda daha yeni evliyim 1.5 sene olmadi nisanda evlenmistim bi yil sonra nisanda biraktim korunmayi bu4.ayimiz ama ilk aylar en fazla ayda 6 iliski oluyodu hayat telasi misafir vs derken bu ay her firsati degerlnediriyorum hafif pkomda var a doktor hormonlarin gayet iyi dedi hamile kalmaman icin neden yok dedi ya polip soeun ya esim insallah esim degildir polibi mecbur aldircam hamile kalsamda dusuk yapiyormus :KK43: ben sanmistim ki hemen cocugum olacak etrfatanda biktim cocuk varmi cocucuk cocuk ne dusunsesiz insanlar dilerim rabbim verir en yakin zamanda hayirlisiyla kolaylikla size bize isteyen herkese amin
Bende evliligimin birinci yılı doldu bırakmıştım bebiş olsun diye 14 ay sonra gebe kaldım senin gibi bende hemen gebe kalacağımı düşünüyordum gebe kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim bir defa da gebe kalanlara öyle imreniyorumki anlatamam

Bende evliligimin birinci yılı doldu bırakmıştım bebiş olsun diye 14 ay sonra gebe kaldım senin gibi bende hemen gebe kalacağımı düşünüyordum gebe kalmanın bu kadar zor olduğunu bilmezdim bir defa da gebe kalanlara öyle imreniyorumki anlatamam

Inşallah tez vakitte ikinci kez olursunuz anne ben o kadar çok istiyorum ki

BU BAŞLIK TAM BENİ ANLATIYOR YARIN AŞILAMA YAPILIYOR BANA AGUSTOS UGURLU GELSİN BU SENE HERKESE KIZLAR
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla meleğin gelir bende temmuz adeti bekliyorum olsun aşılama olacak benimde ozeldemi yaptırıyorum canim

Back