- 24 Ağustos 2017
- 126
- 53
- 13
- 31
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.361
Ağrım devam bel ağrım devam. Kasık ağrım Yok. Bel ağrım devam amaaCanm öncelikle doktorlar bile söylüyor adet erken gelebilr yılda birkaç defa normaldir takma kafana .Diğer konuya gelince o ağrıbana psikolojik geldi ama yumurta büyü düğü zaman kasık ağrısı olur çamaşır ıslanırr agrında geçmiştir bil ki yumurtacklar çatlamiştrr
SOnucu bildir regl günün ne zaman :)Soğan kuru de akinti yapıyor muş ama yumurtlama akıntısı farklı oluyor tabi 24 u ilişki iyi olmuş yumurtlamadan once girmek iyi diyorlar 26 sabah 27 akşam öyle devam et bence benim 24 gece ilişki oldu 25 ovulasyon pozitif 26 sabah değerlendirdik burda sordumda iki üç gün aşırı daha devam et dediler hep
Ovulasyon testine göre bat 8 ortalamaya göre 10 eylül canım daha çok var dün pozitif çıktı benimSOnucu bildir regl günün ne zaman :)
Var canm hayırlı olsun kanda da çıkar inşKızlar bata 1 gün var; sabah kalkınca değil ama kahvaltıdan sonra yaptım. Çift çizgi varmı sizce? Ben gördüm sanki ama
Bir hafta geçmeden kan vermem sanırım. Yarım bat , bi bakayım canım; çok saol, inşallah pozitiftir :)Var canm hayırlı olsun kanda da çıkar inş
Ay iyi duruyosn valla canm Hadı hayırlısıBir hafta geçmeden kan vermem sanırım. Yarım bat , bi bakayım canım; çok saol, inşallah pozitiftir :)
Canim ben silik cizgiyi kendimi hic zorlamadan goruyorum hayirli olsun gozunuz aydin neler yaptin bebis icinKızlar bata 1 gün var; sabah kalkınca değil ama kahvaltıdan sonra yaptım. Çift çizgi varmı sizce? Ben gördüm sanki ama
Bende gordum. Gecen ay bendede Boyle cikmisti sonra adet oldum ama belli olmaz .Kızlar bata 1 gün var; sabah kalkınca değil ama kahvaltıdan sonra yaptım. Çift çizgi varmı sizce? Ben gördüm sanki ama
Vajina agzina bosalmakla vebe gebe kalinirmi tam birlesme olamadi yaa. Dun cok iyi olmadi ve yumurtlama gunundu sanirimCanim ben silik cizgiyi kendimi hic zorlamadan goruyorum hayirli olsun gozunuz aydin neler yaptin bebis icin
Bu ay beşinci denememiz, adetin 12 inçin günü çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım ama. Sonra 36 saat ve 52 saat sonra ilişki oldu. Belki de hamile değişimdir tabi. Yarın fan adet olmazsam ancak öyle belki diycem.Canim ben silik cizgiyi kendimi hic zorlamadan goruyorum hayirli olsun gozunuz aydin neler yaptin bebis icin
Tabi ki belli olmaz canım, silik çünkü. Yarın sabah kalkar kalkmaz tekrar bi deniycem. Hayırlısı olsun. Yoksa da nasip değilmiş.Bende gordum. Gecen ay bendede Boyle cikmisti sonra adet oldum ama belli olmaz .
Bu gebelik testiyse pozitif gibi kuuzm ya baksana silik çıkmış :))Kızlar bata 1 gün var; sabah kalkınca değil ama kahvaltıdan sonra yaptım. Çift çizgi varmı sizce? Ben gördüm sanki ama
Ins saglikli bebegn olur bende kizim kardes istiyorum alti aydir olmadi. Dua et bana da . Dun yumyrrlama gunumdu tam birlesme olamadi esim guzel olmadi tutmaz dedi vajina basina bosaldiBu ay beşinci denememiz, adetin 12 inçin günü çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım ama. Sonra 36 saat ve 52 saat sonra ilişki oldu. Belki de hamile değişimdir tabi. Yarın fan adet olmazsam ancak öyle belki diycem.
merhaba canım ılkdefa yapıyorsun sanırım c zaten ovulasyonda olan cızgı t cızgısı onemlı c ıle aynı koyulukta cıkarsa poztıf oluyor sabah derken ılk ıdrarla yapmıyorsun umarım cunku ılk ıdrarla yapılmıyor gun ıcınde 3 saat sıvı almayarak ıdrarını tutup yapıyorsun pozıtıf cıktıysa degerlendır cnm bu gunleri tabikiBide c mi t mi daha koyu olmasi lazim
Ama çoook erken değil mi gebeliğin pozitif çıkması için bir zaman baya önceden hamile kaldın çünkü yumurtlama dönemin Yen'i bitmiş sayılır 3 gün zaten yolculuğu sürüyor spermin :)Ovulasyon testine göre bat 8 ortalamaya göre 10 eylül canım daha çok var dün pozitif çıktı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?