Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ağrım devam bel ağrım devam. Kasık ağrım Yok. Bel ağrım devam amaa

SOnucu bildir regl günün ne zaman :)

Kızlar bata 1 gün var; sabah kalkınca değil ama kahvaltıdan sonra yaptım. Çift çizgi varmı sizce? Ben gördüm sanki ama

Eklentiler

• IMG_5316.JPG
    25,2 KB · Görüntüleme: 65
Canim ben silik cizgiyi kendimi hic zorlamadan goruyorum hayirli olsun gozunuz aydin neler yaptin bebis icin
Bu ay beşinci denememiz, adetin 12 inçin günü çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım ama. Sonra 36 saat ve 52 saat sonra ilişki oldu. Belki de hamile değişimdir tabi. Yarın fan adet olmazsam ancak öyle belki diycem.

Ins saglikli bebegn olur bende kizim kardes istiyorum alti aydir olmadi. Dua et bana da . Dun yumyrrlama gunumdu tam birlesme olamadi esim guzel olmadi tutmaz dedi vajina basina bosaldi kismet bugunde denrrim ama bilmiyorum

Bide c mi t mi daha koyu olmasi lazim
merhaba canım ılkdefa yapıyorsun sanırım c zaten ovulasyonda olan cızgı t cızgısı onemlı c ıle aynı koyulukta cıkarsa poztıf oluyor sabah derken ılk ıdrarla yapmıyorsun umarım cunku ılk ıdrarla yapılmıyor gun ıcınde 3 saat sıvı almayarak ıdrarını tutup yapıyorsun pozıtıf cıktıysa degerlendır cnm bu gunleri tabiki

Ovulasyon testine göre bat 8 ortalamaya göre 10 eylül canım daha çok var dün pozitif çıktı benim
Ama çoook erken değil mi gebeliğin pozitif çıkması için bir zaman baya önceden hamile kaldın çünkü yumurtlama dönemin Yen'i bitmiş sayılır 3 gün zaten yolculuğu sürüyor spermin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…