- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.281
Önemli değil. Kısacası sağlık ocağı bizim gibi sabrı olmayanlar için bir seçenek değil :)Himm anladım cnm teşekkür ederim
Teşekkür ederim cnm,erken gitmek lazım demekkiAile hekimi sana testi yaziyor, onunla gidip kan veriyorsun. Sana verilen barkodla öğleden sonra netten sonucu alıyorsun canim. Yalnız saat 10 a kadar kan verebiliyorsun.
Bende dün bekliyordum hala olmadım hadi bigun daha opsiyon veriyorum kendilerine bekliyoruz bakalım adetciğimizi :)))Benim bat dündü ama hala olmadı..Yine de pazartesiye kadar bekliycem daha önce de 4-5 gün geçmişti boşa heveslenmek istemiyorum
Amin inşallah canım vardır bişeylerBende bekliyorum adet 23uydu ama olmadim hala. bazen 32 gunu buluyo diye kan testi yaptirmadim henuz. Yarin belki bi kan testi yaptiririm. Allah herkesin gonlune gore versin
çok erken yapmışsın bekle, benimde bugünle beraber 3 gün var adetime, inşallah olmam. hakkımızda hayırlısı olsun.banada yardımcı olun lütfenadetıme 8 gun var fakat 3 gundur kuyruk sokumu ve sancı cekıyorum.dayanamayıp bır test yaptım ama tanı sonuç negatıftı. doktorum adetıne 2 gun kala kan testı yap demıstı ama dayanamadım tabı
çok erken yapmışsın bekle, benimde bugünle beraber 3 gün var adetime, inşallah olmam. hakkımızda hayırlısı olsun.
Ben de bu ay ümitliydim ama malesef peçeteye hafif lekeler geliyor sanırım bu ay da olmadı ümitler eylüle kaldı
Yerleşme kanaması kahverengi oluyormuş sanırım benimki pembe gibibelkı yerleşme kanamasıdır. dur bakalım hemen koyvermek yok
pembe yada kahve rengı dıyorlar Allah hakkımızda hayırlısını versın canımmYerleşme kanaması kahverengi oluyormuş sanırım benimki pembe gibi
Amin canım hepimiz için hayırlısı olsunpembe yada kahve rengı dıyorlar Allah hakkımızda hayırlısını versın canımm
MalesefBende dün bekliyordum hala olmadım hadi bigun daha opsiyon veriyorum kendilerine bekliyoruz bakalım adetciğimizi :)))
Amin inşallah canım vardır bişeyler
Üzülme canım ya, kısmet , benim de pazartesi adet günüm, bakalım ne oalcak, biraz regl sancım var gibi benimde.Malesefbugün hasta oldum umutlar eylüle kaldı
Üzme kendini benimde dün pembeler geldi adet oldum sonra. Erken gebelik testleri pek Şaşmıyor eğer adet döngüsü sorunsuzsa test ler güvenilir oluyor. Eylül ayında inşallah çalışmalara devam ben bu sefer tembellik yapmayacağım inşallah eylül de darısı herkesin başına ve benim de tabi :)Yerleşme kanaması kahverengi oluyormuş sanırım benimki pembe gibi
Erken gebelik testleri pek Şaşmıyor eğer adet döngüsü sorunsuzsa test ler güvenilir oluyor.Arkadaşlar,hangi gebelik testini kullandınız,bir de erken gebelik testi hakkında ne düşünüyorsunuz
Beta hcg 20,86 ama sonucta pozitif ya da negatif yazmiyor. Kac olmali bu deger bi bilen soylesin
3 gun gecikme canim ama daha yuksek mi olmasi gerekirdi acaba tereddutte kaldimCanim hamilessiiin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ama daha cok yeni. Kac gun gecikmen oldu ? İnsallah düzenli artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?