Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat dündü ama hala olmadı..Yine de pazartesiye kadar bekliycem daha önce de 4-5 gün geçmişti boşa heveslenmek istemiyorum
Bende dün bekliyordum hala olmadım hadi bigun daha opsiyon veriyorum kendilerine bekliyoruz bakalım adetciğimizi :)))
Bende bekliyorum adet 23uydu ama olmadim hala. bazen 32 gunu buluyo diye kan testi yaptirmadim henuz. Yarin belki bi kan testi yaptiririm. Allah herkesin gonlune gore versin
Amin inşallah canım vardır bişeyler

banada yardımcı olun lütfen adetıme 8 gun var fakat 3 gundur kuyruk sokumu ve sancı cekıyorum.dayanamayıp bır test yaptım ama tanı sonuç negatıftı. doktorum adetıne 2 gun kala kan testı yap demıstı ama dayanamadım tabı

çok erken yapmışsın bekle, benimde bugünle beraber 3 gün var adetime, inşallah olmam. hakkımızda hayırlısı olsun.

çok erken yapmışsın bekle, benimde bugünle beraber 3 gün var adetime, inşallah olmam. hakkımızda hayırlısı olsun.

Dayanamıyorum ya valla ne kadar yapmayacağım desemde yıne dayanamıyorum.ama dıger aylara gore bu ay bır farklılıklar hıssedıyorum kendımde psikolojik mı yoksa gerçek mı anlamadım.

Yerleşme kanaması kahverengi oluyormuş sanırım benimki pembe gibi
Üzme kendini benimde dün pembeler geldi adet oldum sonra. Erken gebelik testleri pek Şaşmıyor eğer adet döngüsü sorunsuzsa test ler güvenilir oluyor. Eylül ayında inşallah çalışmalara devam ben bu sefer tembellik yapmayacağım inşallah eylül de darısı herkesin başına ve benim de tabi :)

Merhaba hanımlar, daha önceki konda belirtmistim. 28 Haziran'da bartolin kisti ameliyati oldum. Ve 1 temmuzda adet gördüm. Fakat pko hastası oldugum icin doğum kontrol hapi kullanarak adet görebiliyorum. En son hapimi haziran ayinda kullandim. Ve 1 temmuzdaki adetimden sonra bir daha olamadim.

Ameliyattan sonra 45 gün ilişki yoktu tabiki. Ama bu süre zarfında baya isim yapmış bir aktarin kurlerini kullandim. 15 agustosta uzun aradan sonra iliski oldu. Ben kürleri kullanirken bile hastalanamadim.

Sizce kürler yumurta geliştirip direk gebelik olusurmu ? Bir buçuk ay adet gormeyip hamile kalinir mi ?? Fikirlerinzie ihtiyacim var. Kurleri aldigim yer tahlillerimi istemisti. Degerlerin kotu degil hastalanabilirsinde hamiledekalabilirsin demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…