Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olcak oduktab sonra ovulasyona fpn gerek yok. Ben 2 aydir kullaniyorum. Yine olmadi. O yuzden salmak en guzeli bu ay kullanmicam. Stresli bi insansan kullanma. Ama surekli iliski seni ve esini sikiyosa kullan. Cunku dogru sonuc veriyo.
O zaman almayayım ben, stres beni mahvediyor mideme kadar vuruyor, mikmik yapmak bizim icin bir zevk orada sorun yok, peki bu bebek dusuncesinden nasıl kurtulacagim? O kadar cok düşünüyorum ki... Hep aklımın bir köşesinde var. Kafamı meşgul edecek seyler lazım bana. Sen nasıl kendini oyaliyorsun canım? Bir tavsiyen var mı?

Kızlar salı günü catlatma iğnemi vurdurdum hiç ağrı sızı yok..
Geçen ay ilk kez vurdurmuştum ama çok şiddetli ağrılarım olmuştu kalkamıyorum kalkınca da oturamıyordum o derece kötüydüm...

Bu ay ikinci kez çatlatma iğnesi oldum..
Ama bu sefer hiç bir belirtim yoktu dün gece 36.cı saatti karnıma ağrı girdi sol tarafına ve sol kasığm ağrıdı biraz ama geçen ay gibi şiddetli değildi ve şuan hiç ağrı falan yok..

Geçen ay 5 gün falan sürmüştü o ağrılar bu sefer 2 saat anca sürdü...
Bide şuan sol kasığım şiş..
Niye hiç ağrım yok çatlamıyor mu yoksa çok korkuyorum

Dur canım sakin ol, belki bu kez her sey yolundadır ve catlayacaktir, korkma hemen biraz zaman ver kendine, inşallah her sey gonlunce olur canım

Dur canım sakin ol, belki bu kez her sey yolundadır ve catlayacaktir, korkma hemen biraz zaman ver kendine, inşallah her sey gonlunce olur canım
Kuzum zaten geçen ay çatlamıştı ama çok sancılı geçmişti bu ay niye ağrılarım yok oyüzden korkuyorum..
Bide süt buharına oturmuştum iğneden önce 2 gün oturdum..

Merhaba
Benim bat 22 temmuz. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum 8 Temmuz'da yumurtladım. Hipotroid ( ilaç ile kontrol altında şu an tsh 1,9)ve insülin direnci (şu an 5,3 )var.. tam pko teşhisi almadım ama insülin direnci % 80 pko ile ilişkili görüldüğü için,hızla kilo alıp verdiğim için endokrin doktorum genelde bununla ilişkilendiriyor. Son bir senede ciddi kilo aldığım için (20 kilo) şu an aslında kilo vermeyi kafama takmış durumdayım.. 5 haftada 9 kilo verdim. Diyet ve spora devam ediyorum. diyetisyenim danışanlarında tam kilo verme sürecinde bir çok hamilelik haberi aldığını söylüyor. Umarım ben de ona bu haberi veririm yakında :)

İnşallah canım, benim de bat 23 temmuz, her şeyin hayırlısı olsun

Canim calisiyorum is oyaliyo ister istemez. Napiyim testlerde negatifi gorunce unutuyorum. Bide sanirim zamanda etkli. Her ay birqz daha cikiyo aklimdan onu farkettim. Artik 5. Denemede hic bisey takip etmicem diyorum. Kisacasi zaman herseyin ilaci

Arkadaşlar hergün düzenli olarak ilişkiye girin ben yumurtlama dönemimden sonra diğer adete yakın hamile kaldım yani daha doğrusu bilmiyorum belkide bzı kadınların adet dönemi fazla 21.gün yumurtlama da olmus olabilir yada 23-25. Gün kesinlikle düzenli olarak hergün ilişkiye girin eğer eşinizin spermlerinde bi problem yoksa problem olanlar için gün aşırı deniyor yoksa düşünsenize her birliktelikte 400 milyon sperm oluyo ben günde 2/3 kez ilişkiye girerek hamile kaldım ve hiç beklemediğimiz bi anda evlendikten 3 hafta sonra hamile kaldım

Yani günde 2 kez olursa hatta 800 milyon şansınız olur 400 ün iki katı yani ve asla hamileliği düşünerek yapmayın sevgi ve aşkla yapın insallah rabbim hepinize en kısa sürede nasip eder ben 22. Haftamdayım her duam da bebek isteyenlere dua ediyorum tanıdığım tanımadığım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…