- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
O zaman almayayım ben, stres beni mahvediyor mideme kadar vuruyor, mikmik yapmak bizim icin bir zevkOlcak oduktab sonra ovulasyona fpn gerek yok. Ben 2 aydir kullaniyorum. Yine olmadi. O yuzden salmak en guzeli bu ay kullanmicam. Stresli bi insansan kullanma. Ama surekli iliski seni ve esini sikiyosa kullan. Cunku dogru sonuc veriyo.
Dur canım sakin ol, belki bu kez her sey yolundadır ve catlayacaktir, korkma hemen biraz zaman ver kendine, inşallah her sey gonlunce olur canımKızlar salı günü catlatma iğnemi vurdurdum hiç ağrı sızı yok..
Geçen ay ilk kez vurdurmuştum ama çok şiddetli ağrılarım olmuştu kalkamıyorum kalkınca da oturamıyordum o derece kötüydüm...
Bu ay ikinci kez çatlatma iğnesi oldum..
Ama bu sefer hiç bir belirtim yoktu dün gece 36.cı saatti karnıma ağrı girdi sol tarafına ve sol kasığm ağrıdı biraz ama geçen ay gibi şiddetli değildi ve şuan hiç ağrı falan yok..
Geçen ay 5 gün falan sürmüştü o ağrılar bu sefer 2 saat anca sürdü...
Bide şuan sol kasığım şiş..
Niye hiç ağrım yok çatlamıyor mu yoksa çok korkuyorum
Kuzum zaten geçen ay çatlamıştı ama çok sancılı geçmişti bu ay niye ağrılarım yok oyüzden korkuyorum..Dur canım sakin ol, belki bu kez her sey yolundadır ve catlayacaktir, korkma hemen biraz zaman ver kendine, inşallah her sey gonlunce olur canım
o zaman bi test yapiym canimgoremez bence cnm altanda bakmis olsa
İnşallah canım, benim de bat 23 temmuz, her şeyin hayırlısı olsunMerhaba
Benim bat 22 temmuz. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum 8 Temmuz'da yumurtladım. Hipotroid ( ilaç ile kontrol altında şu an tsh 1,9)ve insülin direnci (şu an 5,3 )var.. tam pko teşhisi almadım ama insülin direnci % 80 pko ile ilişkili görüldüğü için,hızla kilo alıp verdiğim için endokrin doktorum genelde bununla ilişkilendiriyor. Son bir senede ciddi kilo aldığım için (20 kilo) şu an aslında kilo vermeyi kafama takmış durumdayım.. 5 haftada 9 kilo verdim. Diyet ve spora devam ediyorum. diyetisyenim danışanlarında tam kilo verme sürecinde bir çok hamilelik haberi aldığını söylüyor. Umarım ben de ona bu haberi veririm yakında :)
İnşallah olur canım inşallah aminnnnnnnnnnn isteyen herkese inşallahhhhben ben beninsallah olur artik
Bende gördüm kirmiziyiGalibaa bende kirmizilari gorucem kismet bu ayda olmadi insallah agustosta hamile oldugumu ogrenirim hayirlisi ile rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh
İnşallah canım, benim de bat 23 temmuz, her şeyin hayırlısı olsun
Bende gördüm kirmiziyiinşallah ağustosa
Herşeyin başı umut zaten. İstediğimizi alacağımız günler de gelecek :)Hayirlisi artik cnm her ay bi umut iste
Canim calisiyorum is oyaliyo ister istemez. Napiyim testlerde negatifi gorunce unutuyorum. Bide sanirim zamanda etkli. Her ay birqz daha cikiyo aklimdan onu farkettim. Artik 5. Denemede hic bisey takip etmicem diyorum. Kisacasi zaman herseyin ilaciO zaman almayayım ben, stres beni mahvediyor mideme kadar vuruyor, mikmik yapmak bizim icin bir zevkorada sorun yok, peki bu bebek dusuncesinden nasıl kurtulacagim? O kadar cok düşünüyorum ki... Hep aklımın bir köşesinde var. Kafamı meşgul edecek seyler lazım bana. Sen nasıl kendini oyaliyorsun canım? Bir tavsiyen var mı?
Herhangi bir belirtin var mi canim? Seninle aramizda 1 gun var.Evet canım.. şunun şurasında 10 gün kalmış
Umarım sonuç yüzümüzü güldürür :)
Olsun canım hic uzulme, bir sey olmuyorsa Rabbim guzellestirdigi icin olmuyordur, çalışmalara devaminnocent33 tatlim ben hastalandim. Bu ay bi doktora gidicem. Kizlar hangi gun gitmeliyim hangi testler bakilmali bilgi verir misiniz? Bu ay bu isleri halledeyim ciksin kafamdan istiyorum
Valla doktor birsey yok derse ben bubaydan sonra foruma bile girmeyi dusunmuyorum. Zaten bu bir surec bir yil dolduktan sonra doktora tekrar giderim o surede unutucamOlsun canım hic uzulme, bir sey olmuyorsa Rabbim guzellestirdigi icin olmuyordur, çalışmalara devam
Igenin adi ne cnm kacnci catlatma ignenTemmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?