- 14 Şubat 2017
- 847
- 543
- 53
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Doktor 2 adet geçir, 2. adet bitince denemeye başla dedi. Yani kürtaj sonrası ilk deneme ayı benim için. Öncesinde 15 ay üstüne oldu zaten. doktor yumurtalar sperm her şey normal 6 ay kadar tedavi yok dedi. Yani olmazsa da neredeyse 2 yıl olmuş olacak bebek isteyip sahip olamadığım. Tabi inş bende sizin gibi hamile kalirim sağlıklı bir süreç ve evlat sahibi olurum.Cnm ilk deneme demissin neden? Hemen degil yani bende ilk kurtaj oldum 3ay snra hamile kaldm 6 yasnda oglum var ikinci olmustu bu ay 21nde dusuk yaptim bkalim agustosta ne olacak yumurtlama gnunu kacirma
Kürtaj sonrasımı iki adet geçir dediDoktor 2 adet geçir, 2. adet bitince denemeye başla dedi. Yani kürtaj sonrası ilk deneme ayı benim için. Öncesinde 15 ay üstüne oldu zaten. doktor yumurtalar sperm her şey normal 6 ay kadar tedavi yok dedi. Yani olmazsa da neredeyse 2 yıl olmuş olacak bebek isteyip sahip olamadığım. Tabi inş bende sizin gibi hamile kalirim sağlıklı bir süreç ve evlat sahibi olurum.
Benim bi kaç gün gecikti ama sizin baya gecikmiş. Aslında 45 gün hatta iki ay gecikenler var.Kızlar adet gecikmesi henüz olmadan belirti görmeye başlayan var mı?
Benim de bat 2 ağustos kasıklarımda ağrı başladı..
rabbim hepimize bebiş nasip etsin dualarımızı boşa çıkarmasın inşallah
aynen. 2 den sonra korunmana gerek yok dedi bana. 2 kere bu arada kontrole gittim aynı şeyi dedi.Kürtaj sonrasımı iki adet geçir dedi
Bende ikinciden snra kntrole gideyim ozmn. Aslında mantıklı. İyileşme durumuna göre şekillendirir doktor ztn. Hakkımıza hayırlısıaynen. 2 den sonra korunmana gerek yok dedi bana. 2 kere bu arada kontrole gittim aynı şeyi dedi.
İnşallah. Rahim kendini toplar normal haline dönerse zaten öneriyor doktor.Bende ikinciden snra kntrole gideyim ozmn. Aslında mantıklı. İyileşme durumuna göre şekillendirir doktor ztn. Hakkımıza hayırlısı
Nedense üstümden bu korkuyu atamıyorum. Sanki yine böyle olacak. Hamile olsam sanki sevinemem gibi korkudan. Kötü birşey olur mu kötü sonuçlanır mı diye tedirginliği atamıyorum üstümdemİnşallah. Rahim kendini toplar normal haline dönerse zaten öneriyor doktor.
Pardonnn sen hamilemiinayni zamanlarda bat bekleyecegiz rabbim nasip eder ins.
Cnm ben ilk hamileliğimde beyaz akintim olmuştu onsan biliuorun genelde de oyle duydum hamilelerden sari akintim gelince tamam diyorum adet olacamsari akinti hamilelikte olmuyormu
8 agustos bat kızlar yumurtlama günüm bugün takvime göre :)) dua edin nolursunuz Rabbim hicbir yuvayı nesesiz hiç bir anne babayı evlat özlemi ile sınamasın Rabbim sen isteyen herkese bütün ÜmmetiMuhammede sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip et inşallah
Amin kuzummmm inşallahBenim de 8 agustos kuzum hayırlısı olsun inşallah
Ben işte yapamıyorum yarın misafirim war yatılı uzandım öyle keyif üstüne keyifteyim Allah akıl fikir versin banaOy kızlar gecmiypr zaman ev hanımıyım kendimi ise veriyom orayı temizle onu bunu yap iyi güzel iş bitince tekrar baslar düşünceler Rabbim beklediğimizin karsılığını versin insallah bat 7 agustos
Aman keyfin yerinde olsunda gelen gelsin. Adet ine 2 günümü var canım insallah gelmezde hamilesindirBen işte yapamıyorum yarın misafirim war yatılı uzandım öyle keyif üstüne keyifteyim Allah akıl fikir versin bana
Canım sen test yapsan çıkar bence.erken gebelik testleri var.benmde bat 9 ağsts.evde 2 tane test hazırda beklioBenim de bat 28 kaldı iki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?