- Konu Sahibi Zeyneppzezee
-
Canım ağustosa kaldık ya eylüle barii kalmayalımBen ben :) 8 agustos
benim de 5 yasında kızım 2 bçuk yıldır bekliyorum bat 29 temmux ama bu aydan umudum yokYok canım Bi tane oglum var 3yıldır bekliyoruz ikinciyi
Kırmızılar görmeden umutsuzluk yok. Olur olacak Allahını izniyle vaktini bekliyoruz biz tedbiri izi alalım takdir Allahtanbenim de 5 yasında kızım 2 bçuk yıldır bekliyorum bat 29 temmux ama bu aydan umudum yok
nasıl karar verdin cnm neden olmuyodu seninBeeeeeeennn önümüzdeki ay starti veriyoruz tüp bebeğe gidiyoruuuuzz
Canım bizde hiç bir sorun yok diyorlar ama yinede gelmiyor bebişim zaten tedavi goruyoduk ara vermiştik eşimin sabirsizligiyla tekrardan başlıyoruz bakalim hakkımızda hayırlısınasıl karar verdin cnm neden olmuyodu senin
Canım ağustosa kaldık ya eylüle barii kalmayalım
İnşallah canım geçen ay günler geçmedi bana olduğuna nasıl inanmıştım ilk denemeydi ya hep burdaydım bu ay rahatım olmayabilir kısmet diye düşünüyorum olsa çok güzel olur ama hayırlısını versin RabbimKalmayız inşallah kuzum ya
İnşallah canım geçen ay günler geçmedi bana olduğuna nasıl inanmıştım ilk denemeydi ya hep burdaydım bu ay rahatım olmayabilir kısmet diye düşünüyorum olsa çok güzel olur ama hayırlısını versin Rabbim
23 yaşındayım canım 5 yıllık da evliyim artık gerek bizede Allah bagislasib minigini bu aradayaşın kaç bilmiyorum ama bir seneden fazla olduysa düşün derim ben de adet olursam bu ay adetim biter bitmez doktora gidecem zaman aleyhimize işliyo yaşım 32 5yaşında kızım var artık kardeşi olsun istiyruz
Kendi kendine konuşma burda hep birlikte konuşalım ;-)Benimde bat 28 temmuz hiç anormal bir durum yok normal adet süreci gibi dayanamayıp normal testlerden yaptım formda bir kaç kişi erkenden görüyor diye sonuç fos beklemek çok sıkıcı kimseye diyemiyorum içimden konuşmaktan bıktım buralarda sizle yazılayım bari derdi çeken anlar
Aşılama felan düşündün mü peki sorma ya bu konu hepimizi yiyoWala içim şişti :) bende 4 yıllık evliyim eşim çocuk konusunda ikna anca oldu vazgeçmeden bir an önce kalmak istiyorum bir sorun yok gibi dedi doktor da nebilim bir kaç aydır tek çizgi görmekten bıktım sabırla çocuk yapma işini bekledim birde bebeği bekliycem gibi ooo her işim zor her işim ..
İnşallah biran önce evladına kavusursun canım rabbim hepimizi kavusturska8 agustos bat kızlar yumurtlama günüm bugün takvime göre :)) dua edin nolursunuz Rabbim hicbir yuvayı nesesiz hiç bir anne babayı evlat özlemi ile sınamasın Rabbim sen isteyen herkese bütün ÜmmetiMuhammede sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip et inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?