Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaşın kaç bilmiyorum ama bir seneden fazla olduysa düşün derim ben de adet olursam bu ay adetim biter bitmez doktora gidecem zaman aleyhimize işliyo yaşım 32 5yaşında kızım var artık kardeşi olsun istiyruz

Amin kuzum inan beklemediğin anda geliyor sıpalar :)
Stres yapma yeterki

Beenn!!!!bu ay klomen kullandm bugn 12.gün 16 ve 19 mm yumurtalr oluşmuş bat 9 agsts. herkese bol şans

23 yaşındayım canım 5 yıllık da evliyim artık gerek bizede Allah bagislasib minigini bu arada

Kendi kendine konuşma burda hep birlikte konuşalım ;-)

Wala içim şişti :) bende 4 yıllık evliyim eşim çocuk konusunda ikna anca oldu vazgeçmeden bir an önce kalmak istiyorum bir sorun yok gibi dedi doktor da nebilim bir kaç aydır tek çizgi görmekten bıktım sabırla çocuk yapma işini bekledim birde bebeği bekliycem gibi ooo her işim zor her işim ..

Aşılama felan düşündün mü peki sorma ya bu konu hepimizi yiyo

8 agustos bat kızlar yumurtlama günüm bugün takvime göre :)) dua edin nolursunuz Rabbim hicbir yuvayı nesesiz hiç bir anne babayı evlat özlemi ile sınamasın Rabbim sen isteyen herkese bütün ÜmmetiMuhammede sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar nasip et inşallah

İnşallah biran önce evladına kavusursun canım rabbim hepimizi kavusturska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…