Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Servikal gebelik vardı dış gebelik. Nisanda kürtaj oldum. 15 ay ustune olmustu bu ay tekrar sıfırdan basladik. Benim gibi isteyen herkese nasip olsun saglikli ve hayirlisiyla
aminn insallahh canim sanada tekrar saglikli bi hamilelik nasip olur insallahh

Kızlar ovu yaptım sanki yarın pik olucakmış gibi bi tipi var dimi:KK53:

Eklentiler

• 4F1B00DA-F54D-423A-A730-A03AD7CF6A0E.jpeg
    4F1B00DA-F54D-423A-A730-A03AD7CF6A0E.jpeg
    43 KB · Görüntüleme: 41
Bende varım. 27nisanda kürtaj oldum 12+5ken. Suan 3.adetimi görüyorum ama hiç ümidim yok iyice düzensizleşti adet düzenim ya erken oluyorum ya çok gecikiyorum. Yumurtlama günlerini tutturmak cok zorlastı. Isımız allaha kaldı o ne derse o olacak rabbım kımseyı evlatla sınamasın

Bende varım. 27nisanda kürtaj oldum 12+5ken. Suan 3.adetimi görüyorum ama hiç ümidim yok iyice düzensizleşti adet düzenim ya erken oluyorum ya çok gecikiyorum. Yumurtlama günlerini tutturmak cok zorlastı. Isımız allaha kaldı o ne derse o olacak rabbım kımseyı evlatla sınamasın

Ovulas Testleri ile yakalarsın kuzum

Ovulas Testleri ile yakalarsın kuzum
Adetim bitip gitmiyo ki hayatım nasıl yapacam ovu testini
Gecen ay 1hafta erken oldum ve lekesıydı yogunluguydu 15günde ancak temızlenebıldım. Bu ayda 10gün gecikti ama 6.gün bitecek azar azar gelıyo. Gidip hcg baktırdım hastanede. Evde prediktor early yapmıstım pozıtıf cıktı hcg 1.39

Adetim bitip gitmiyo ki hayatım nasıl yapacam ovu testini
Gecen ay 1hafta erken oldum ve lekesıydı yogunluguydu 15günde ancak temızlenebıldım. Bu ayda 10gün gecikti ama 6.gün bitecek azar azar gelıyo. Gidip hcg baktırdım hastanede. Evde prediktor early yapmıstım pozıtıf cıktı hcg 1.39

Senin durum karışıkmış canım
Peki dr ne diyor bu uzun süren kanamalara

Senin durum karışıkmış canım
Peki dr ne diyor bu uzun süren kanamalara
Normal 3adetın boyle duzensız olması. Ben anlamadım bu ısten bısey. Onceden her ay agrımdan 1kutu dolorex ve 3_4paket pet bıtırırdım sımdı gunde bır tane zor doluyo ve sıfır agrı acaba tuplerımde bı problem mı olustu yıne mı hsg cektırmek zorunda kalıcam kafam agrıdı artık

Normal 3adetın boyle duzensız olması. Ben anlamadım bu ısten bısey. Onceden her ay agrımdan 1kutu dolorex ve 3_4paket pet bıtırırdım sımdı gunde bır tane zor doluyo ve sıfır agrı acaba tuplerımde bı problem mı olustu yıne mı hsg cektırmek zorunda kalıcam kafam agrıdı artık

Önemli birşey yoktur umarım canım

Kızlar ovu yaptım sanki yarın pik olucakmış gibi bi tipi var dimi:KK53:
Cnm sanki daha pik olmadi gibi. Zaten pik'ten 24 saat sonra gelan yumurta catliyor. O yuzden test etmeye dvm et, ne zaman test ondan once yaptigin testten daha az olursa bilki o zmn yumurtan catlicak.

Cnm sanki daha pik olmadi gibi. Zaten pik'ten 24 saat sonra gelan yumurta catliyor. O yuzden test etmeye dvm et, ne zaman test ondan once yaptigin testten daha az olursa bilki o zmn yumurtan catlicak.

Canım ben pik yakaladım zAten
Şimdi yeniden koyulaşınca gebelik belirtisi oluyor ya onu takip ediyorum :)

Kızlarrr zaman gecmiypr bıraktım Rabbime o en güzelini verir en iyisini bilir. Olur una bıraktım ama sanki uyuyor numarası yapıyormuş gibi kendimi kandırıyorum. Bi yanım hep acaba noldu tuttumu gebelik oldumu telaşında bi yanımda aman dur olacağı varsa Rabbim vermişse olur stres yapma diyor kendimle savası halindeyim. Catlatma iğnesinin 11 günü ve Bata 7 gün varesime dedim adet tarihine kadar bekliycem güldü bana ya senmi beklicen diye. Allah bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsin inşallah

Şu çizgiden umutlansammı sonrayamı bıraksam

Eklentiler

• 7857C6AA-DA6D-4C5E-BCD8-E3E71747207F.jpeg
    7857C6AA-DA6D-4C5E-BCD8-E3E71747207F.jpeg
    42,6 KB · Görüntüleme: 51
Back