Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu soruyu burda defalarca sorduğum ay hamileydim :) umarım siz de hamilesinizdir.
Sorunun cevabı ise hayır yapmıyor ama hamilelik kabızlık yapabilir.
Aaa harbiden mi? Bende de bikaç gündür kabızlık var ama yumurtlama dönemim daha yeni bitti ve bende folik asit kullanıyorum. Bence ilacında etkisi olabilir

Aaa harbiden mi? Bende de bikaç gündür kabızlık var ama yumurtlama dönemim daha yeni bitti ve bende folik asit kullanıyorum. Bence ilacında etkisi olabilir
Yani bende şöyle olmuştu. Folik asit kullanmaya başladım ilk ay yumurtlama günüden bikaç gün sonra bi kabızlık başladı ama gittikçe şiddetlendi hiçbişey işe yaramıyodu kabızlığı azaltmaya. Testte çizgiyi görene kadar hep folik asitten olduğunu düşünmüştüm ama sanırım hamileliktenmiş. Daha sonraki aylarda da folik asit kullandım ama hiç kabızlık yapmadı. Bilmiyorum belki denk geldi öyle ama kabızlığın güzel bir belirti olduğuna eminim aylardır olayım diye bekliyorum hatta :)))

Valla canim gercekten umidini kesmek istemiyorum hani, ama gogus uclarin agrimasi hassas olmasida adet belirtisi olabilir. Baska bi sitede surekli bayanlar yaziyor gogus agrisi yasadiklarini. Bunu soyluyorum ayaklarinin yerde olmasi icin, yani umit edip testin negatif cikip cok uzulcegine kafana takmadigin zmn birde pizitif testin olup sana supriz olsun :anneadayı:
ya zaten folikasitte kullanmak iyiymiş en azindan iki ay kullanıp öyle hamile kalsam güzel
Yani bende şöyle olmuştu. Folik asit kullanmaya başladım ilk ay yumurtlama günüden bikaç gün sonra bi kabızlık başladı ama gittikçe şiddetlendi hiçbişey işe yaramıyodu kabızlığı azaltmaya. Testte çizgiyi görene kadar hep folik asitten olduğunu düşünmüştüm ama sanırım hamileliktenmiş. Daha sonraki aylarda da folik asit kullandım ama hiç kabızlık yapmadı. Bilmiyorum belki denk geldi öyle ama kabızlığın güzel bir belirti olduğuna eminim aylardır olayım diye bekliyorum hatta :)))

Folikasit beni tam tersi kabizliğimi giderdi ben 5 aydir kan ilacida kullaniyorum o yüzden kabizdim folikasitte alinca daha iyi oldum ben folikasite yeni başladım bende en azindan iki ay kullaniyim sonra hamile kalıyim mantigindayim ama rabbim aratmasında olursa da hoşuma gider

Hamile olarak girmeyi isterdim ta ki genetik testi sonucum çıkana kadar. Şimdi tüp bebek olana kdr hamile kalmayım istiyorum

2,5 yıl oldu canım ilk hamileliğim süpriz oldu ama kalbi durduğu için küretaj oldum eşim o zamanda istemiyordu şimdide, ne diyim bilmiyorum çok çaresiz durumdayım küretajdan sonra daha çok kafaya takar oldum
Neden istemez ki bi erkek diycem ama bende ilk çocuğundan sonra eşimin ısrarlarına ragmen 9 yil istemedim yeni yeni istiyorum hemde Allah izin verirse ikinciyle üçüncüyü peşpeşe ee bukadar yıl saltanat sürdüğüm yeter.şimdi daha iyi anliyorum cocuktan güzel ganimet mi olur rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin

Bakalım 12 gün sonra belli olacak benimde :) dünden bu yana tuvalete gidemedim

Neden istemez ki bi erkek diycem ama bende ilk çocuğundan sonra eşimin ısrarlarına ragmen 9 yil istemedim yeni yeni istiyorum hemde Allah izin verirse ikinciyle üçüncüyü peşpeşe ee bukadar yıl saltanat sürdüğüm yeter.şimdi daha iyi anliyorum cocuktan güzel ganimet mi olur rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin
Valla cnm erkek istemeyince istemiyor, sende tam tersi olmus o yuzden oyle dusunuyorsun ama benimde esim istemiyordu. Neyseki cok sukur artik istiyor ve insAllahta en yakin zamanda olur :KK45:
Sen baya beklemissin 9 sene ??? Ozel bir sebebi varmiydi.. ben o kadar bekliycegimi hayatta dusunemem. Oglum 2.5 yasina girdiginde istegim artti ama esimi bekledim :dua:

Selam kızlar
Anladıgım kadarı ile çatlamayı takip eden günlerde kasık ağrıları oluyor
Hamile kaldıgımda bende de olmuştu şuanda da hafiften geliyolar
İnşallah bebişler yoldadır :)

Ya niye öyle diyon ama ya yaşım genc diye napim gelmiyor işte :-( herkeste bu cevap hee tamam 23 yasindatya ama 5 yillikta evliyim takip ediyorum ama yok sence bu her yaşta yıpratıcı degilmi 3 seneden beri takip ediyorum ama yok evlat kokusu özlemi inan her yaşta aynı
merhaba canim bende senle ayni.durumdayim bendd 23 yasindayim ve 3 yildir deniyoruz olmuyo cevredem herkes yasin daha cok genc bisey olmaz diyo ama sonucta 3 yil olmus kimse anlamiyo

Valla cnm erkek istemeyince istemiyor, sende tam tersi olmus o yuzden oyle dusunuyorsun ama benimde esim istemiyordu. Neyseki cok sukur artik istiyor ve insAllahta en yakin zamanda olur :KK45:
Sen baya beklemissin 9 sene ??? Ozel bir sebebi varmiydi.. ben o kadar bekliycegimi hayatta dusunemem. Oglum 2.5 yasina girdiginde istegim artti ama esimi bekledim :dua:
Evet canımm kaynanam üstümde oturuyordu burnumdan getiriyordu bizi ayırmak için bi uğraş içindeydi çocuk ağlasa aşşagı iner neden ağlatiyorum diye bi ton laf çocuguma çok muhalefet oluyodu rahat bir psikolojiye büyütmek istiyodum ikinci çocuğumu hatta hiç düşünmüyordum ikinciyi taki kaynanam köye taşınana kadar ordanda huzurumuzu bozmayı başardı boşanma raddesine getirdi dava açtım ama artik baktim oğlu benden kopamiyor elini çekti mutluyuz artik gelicek görüyorum istiyorum o yüzden rabbim herkesin evini çocuk sesleriyle doldursun

merhaba canim bende senle ayni.durumdayim bendd 23 yasindayim ve 3 yildir deniyoruz olmuyo cevredem herkes yasin daha cok genc bisey olmaz diyo ama sonucta 3 yil olmus kimse anlamiyo

çok haklısınız. Yaş olarak genç olmak zaman olarak ve beden sağlığı için önemli, o açıdan haklılar. Ama 3 yılı yaşamayan da o isteği psikolojiyi bilmeden size normal bir durum gibi davranamaz hakkı yok. Sonuçta 1 2 ayda deneyip çocuk sahibi olan ve bizim gibi en az 1 sene uğraşıp sabreden bir değil.

Back