Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bat 6 ağustos. Dün aksam bugün sanki adet olacak gibi kasik ağrım ve şişkinliğim var. Adet döngümün 21.günü hic bu kadar erken bu belirtiler olmazdi.

Canlar benim bat yarın ama on gun önceden baslayan kasik ve bel agrım var bi de goguslerimin uclari büyüdü artı çok hassaslasti. Bata üç gün kala ve iki gün kala test yaptım ama negatif cikti.. normalde kanama başlamadan iki gün öncesinden kahverengi lekelenmelerim olurdu ama bu defa olmadi.. Çok heyecanliyim yarın gelsin ama kırmızılar gelmesin :)

Adet yaklasinca hamilelikle hemen hemen ayni belirtiler oluyor o yuzden bisey diyemicem. BAT gectikten snra ancak test yapinca belli olur. Ins hamilesindir

Çok heyecanlı umarım hamilesindir. Güzel haberlerini alalım inşallah. Benim daha çok var bat 10 ağustos ama belirtim yok kasık ağrım olmuştu ondan şüphelenmiştim ama sanırım bu ay bir şey yok.

Kızlar adetine iki günden az kaldi hamilelik belirtilerinin hepsi kayboldu gitti bu nasıl iştirr en azından adet sancım kalaydı bu ay ben tırttt

Valla benim 8 gün var bat'a. Sanki adet olcak gibi bi ağrı var. Bende üzülüyorum olcam sanirim diye keşke hic belirti olmasa da geciksem
Üzülme bacım seninkide belki hamilelik belirtisidir ben sadece bir aydir gögüsler şiş geziyorum sancilarim vs gitti dayanamadim4 gün önceki test yaptim sonuç tırtt

Üzülme bacım seninkide belki hamilelik belirtisidir ben sadece bir aydir gögüsler şiş geziyorum sancilarim vs gitti dayanamadim4 gün önceki test yaptim sonuç tırtt
Senin gelmezse adet yap yine. Hamile olduğun icin hic belirtisiz olabilirsin
Biz umut edelim de nasip olsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…