- 13 Nisan 2018
- 3.264
- 2.377
- 83
- 36
- Konu Sahibi Zeyneppzezee
benim hic yok daha yine sanslisnizinşallah canım 9 yasında oğlum var ilk denemem ilk oldugu icin fazla beklentim yok ama olursa süper olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim hic yok daha yine sanslisnizinşallah canım 9 yasında oğlum var ilk denemem ilk oldugu icin fazla beklentim yok ama olursa süper olur
Evet canım rabbime sonsuz şükürler olsun dua ederken ilk bu duyguyu tatmayanlara ediyorum rabbim kimseye aratmasin bu duyguyu sizede isteyen herkezede tattirsin inşallahbenim hic yok daha yine sanslisniz
ins cnm allah razi olsnEvet canım rabbime sonsuz şükürler olsun dua ederken ilk bu duyguyu tatmayanlara ediyorum rabbim kimseye aratmasin bu duyguyu sizede isteyen herkezede tattirsin inşallah
e
vet bende hic sevmiorum. ama iste yaptim bende bu ay ilk defa.
Dogru yazmayi unuttumda subat 2017de bir dusuk yaptim ve hamilr oldugumu bile bilmiyordum. Hissediyordum ama idrar testi negatif cikti daha erken oldugu icin. Bat gunumde adet oldum ama aliskin olmadigim bir adet oldu ve doktora gittim. Beni dinledikten snra dedi dusuk yapmissin ve kan testi yaptik oda doktorun dedigini tasdik etti. Hap kullanirken hamile kalmisim. O zamanlardada cok istiyordum ama esimden dolayi haplarimi birakmamistim daha ve gercekten ckk uzulmustum. Aynen dedigin gibi Rabbim insAllah bidaha nasip eder.canim hap kullanan hamileler bile var rabbim istedikten sonra olur inşallah bende 9 yil aradan sonra ilk defa korunmadim sonucu beklemedeyim
Vawww servis süper. Rabbim insallah cabalarmızın karsılığını verirSorma kuzum ben yataktan cıkmıyorum hiç kahve yapıp getiriyo üstüne eşim![]()
İnsallah canımaksam bendeyrm saat diktim bacaklarimi. ins tutar
Vawww servis süper. Rabbim insallah cabalarmızın karsılığını verir
Amin insaALLAHBat 12 ağustos ümitsiz bi şekilde bekliyorum..isteyen herkes hayırlısıyla kavuşur inşallah minigine
Dogru yazmayi unuttumda subat 2017de bir dusuk yaptim ve hamilr oldugumu bile bilmiyordum. Hissediyordum ama idrar testi negatif cikti daha erken oldugu icin. Bat gunumde adet oldum ama aliskin olmadigim bir adet oldu ve doktora gittim. Beni dinledikten snra dedi dusuk yapmissin ve kan testi yaptik oda doktorun dedigini tasdik etti. Hap kullanirken hamile kalmisim. O zamanlardada cok istiyordum ama esimden dolayi haplarimi birakmamistim daha ve gercekten ckk uzulmustum. Aynen dedigin gibi Rabbim insAllah bidaha nasip eder.[/QUOT
Rabbim en güzel zamanda hayırlısını ve sağlıklısını nasip etsin vardır ondada bir hayır
Kızlar bat 8 ağustos ama benim çok feci diş ağrım var dişçiye gitsem eğer bebiş varsa bişey olur mu antibiyotik filan verseler
Ah ah hiç sorma kuzum dünden beri öldüm minoset içtim biraz hafifledi ama gene başlıycaz belli peki çeksek zararı olmaz mıCanım aynı dertten muzdaribiz ve benim de bat 8 agustos
Ben haftaiçi çektiricem gebeliğe uygun antibiyotikler var
Eger gebe kalırsak biteriz o diş mahveder bizi
İlerde daha kötü eder
Ah ah hiç sorma kuzum dünden beri öldüm minoset içtim biraz hafifledi ama gene başlıycaz belli peki çeksek zararı olmaz mı