Gebeliğe Hazırlık Ağustosa hamile olarak girmek isteyenler ✋

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar meraktan çatlıycam salı adet olmam lazım belirti olarak hiç akıntım yok ama adet bitiminden beri gögüsler çivi gibi çok agriyor olurdu ama böyle bir ay sürmezdi bide başındaki halkada ayri şiş duruyor benim gibi akıntısı olmadan hamile olan varmi

Evet arkadaşımın gebe ligi akıntı olmadan başlamıştı kişiden kişiye değişiyor

Kızlar bat 8 ağustos ama benim çok feci diş ağrım var dişçiye gitsem eğer bebiş varsa bişey olur mu antibiyotik filan verseler
Disciye gittiginde hamile olabilme riskinin oldugunu soylersin onlarda onlemlerini alirlar. Hamilelikte kullanabilecek antibiyotik verirler fln

Hani hiç yok degil ama bazi yorumlara bakiyorum sular seller gibi akıntıları varmiş gibi yazılanları okuyunca insan acebami diyor
Yok canim her gebelik değişkenlik gösteriyor benim 2 oğlum var ikisinin belirtileri bambaşkaydı şimdi 3 yu düşünüyorum Simdi de bel agrisi çekiyorum dehşet diğerlerinde yoktu gerçi hamilemiyim belli değil ama

Bende ogluma hamileyken hic belirtilerim yoktu. Butun hamileligimde bile belirti yoktu. Sadece yumurtanin yerlesme zamanlarinda 2 3 gun feci bel agrisi cektim o kadar. Belirti olmadanda hami
cnm benimde akinti birak hic belirtilerim bile yoktu. sadece yumyrtanin yerlesme zamaninda 2 3 gun feci bel agrisi cektim o kadar. belirtiler olmadanda hamile olabilirsin yani.

bi tuhaflik oldu sanirim telefondan yorum yazcaktim son dakika vazgectim ve bilgisayara gectim ama telefondan yazdigim yorum cikmis ardindaki yorumda bilgisayardan yaptigim yorum.. ikiside ayni

Hani hiç yok degil ama bazi yorumlara bakiyorum sular seller gibi akıntıları varmiş gibi yazılanları okuyunca insan acebami diyor
benim kızımda beyaz akıntım olmuştu sular seller denmez ama normalden fazlaydı genelde de hamilelerden öyle duyuyorum şu anda neredeyse akıntım yokgibi ve 2 gnüm kaldı hayırlı haberler almak ümüdiyle

İnşallah hamilesindir canım benim
Canım inşallah hayırlısıyla hamilesindir Rabbim isteyen herkeze inşallah canım 9 yasında oğlum var ilk denemem ilk oldugu icin fazla beklentim yok ama olursa süper olurhayirli zamanda sas
Hayırlısı olsun arkadaşım uzun zaman aradan sonra ilk denemem insan merak ediyo 1. Çok geç anlamıştim hamile olduğumu demekki çokta belirti yasamamişim ozamanlarda

benim kızımda beyaz akıntım olmuştu sular seller denmez ama normalden fazlaydı genelde de hamilelerden öyle duyuyorum şu anda neredeyse akıntım yokgibi ve 2 gnüm kaldı hayırlı haberler almak ümüdiyle
Benimde iki günüm var başlarda vardi ama artik yok gibi hayirlisi canim

Inşallah sende allah isteyen herkesin kucağına bebislerini almayı nasip etsin benim küçük oğlum oglu da 7 yaşında bebek ozlemisim dogrusu

bi tuhaflik oldu sanirim telefondan yorum yazcaktim son dakika vazgectim ve bilgisayara gectim ama telefondan yazdigim yorum cikmis ardindaki yorumda bilgisayardan yaptigim yorum.. ikiside ayni
Olsun canim ben ilk defa kullaniyorum bende yaziyorum ama bir yandan çözmeye çalışıyorum acemiyim ben

ınşallah canım hayırlısı tbii ama benm için akıntı önemi belirti o olmayınca olmayacakmış gibi geliyo ilk gebeliğmdeki gibi olmasını bekiliyorum nedense her ay bklemek çok zoooorrr ama her ay yine aynı ümidi taşımaktta çok ilginç

Inşallah sende allah isteyen herkesin kucağına bebislerini almayı nasip etsin benim küçük oğlum oglu da 7 yaşında bebek ozlemisim dogrusu
Ay sorma ben unuttum ilk oğlumu nasil büyüttüm naptim sanki ilk kez yaşiyorum bu duyguları yasında küçükmüş ozamanlar farkinda değilmişim heral

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…